• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayinvalide kayinpeder sorunu!! ay cildiricam

Valla ben size neden kızmışlar anlamadım. Tüm yorumları okumadım ama ilk mesajınıza göre haklısınız.

Düğünde yapılanlar zaten çok çirkin. Kimvurduya getirip barıştırmışlar, bir şey dememişsiniz.

Ayrıca yardıma geldiler diye bütün işi kv mi yönetecek ben anlamadım. Çağırmamışsınız bile. Madem düşünüp gelmişler, ev senin, düzen senin. Kızım şunu şuraya koyalım mı, perdeleri asalım istersen daha rahat ederiz gibi güzelce konuşması lazım. Bir de sen hayır diyince illaki dediğini yaptırmak için oğluna söylüyor.

Bence bazen düşünceli olmakla, kurnaz olmak arasındaki farkı anlayamıyoruz.

( İlk mesajına göre yazdım yorumumu)

Valla ben size neden kızmışlar anlamadım. Tüm yorumları okumadım ama ilk mesajınıza göre haklısınız.

Düğünde yapılanlar zaten çok çirkin. Kimvurduya getirip barıştırmışlar, bir şey dememişsiniz.

Ayrıca yardıma geldiler diye bütün işi kv mi yönetecek ben anlamadım. Çağırmamışsınız bile. Madem düşünüp gelmişler, ev senin, düzen senin. Kızım şunu şuraya koyalım mı, perdeleri asalım istersen daha rahat ederiz gibi güzelce konuşması lazım. Bir de sen hayır diyince illaki dediğini yaptırmak için oğluna söylüyor.

Bence bazen düşünceli olmakla, kurnaz olmak arasındaki farkı anlayamıyoruz.

( İlk mesajına göre yazdım yorumumu)
Iste anlatmak istediğim tam olarak bu benimde kizdiklarida bu diğer mesajlarimda aynı şeyler bazıları bu yazdigimdan beni şımarık bencil kaynanaya layık olmayan kötü gelin yaptilarda onaydi diğer yorumlar :)

HHala sorun 1 bardak sananlar var. Ne kadar boş konuşmayı seven milletiz. Herkesin aile yaşantısı hayat görüşü sizinle bir olmak zorunda mi ? Devamlı madem oraya tasinmayacaktinlar okumadan konuşuyosunuz . Bu ilçe eşimin ailesinin arsasi falan mı ? Ben buraya tasindim diye herseyime Karışma devamli görüşme hakları mi var ? Biri de yazmış allah kv ne sabır versin allah senin etrafindakileretrafindakilere sabır versin asıl kendini karakter tanrısı falan saniyosun heralde. Layık insanmis ne biliyosunda ne konusuyosun yemin ederim caninizin sikintisindan bosluktan millete saldirmaya yer ariyosunuz. Elinde olmayanin dilinde derler belli ki bir yaraniz var siz soylememissiniz herkese yapay samimiyetler vermissiniz ki benim dobra konuşmalarım sizi cok rahatsız etti. Haksız bulabilirsiniz birini haksız bulmaniz sizin doğru olduğunuz yada karsinizdakine terbiyesizlik yapmanız anlamına hiiiic gelmiyor bu yorumlara sadece gülüyorum. Saldırganlıgini bırakıp derdini paylasicak veya sakince eleştirisini yapicak arkadaslarima sonsuz saygım var seve seve dinlerim. Diğerlerine çok gülüyorummm evet şımarık negatif kötü hhuylu cadaloz bir gelinim ben ve sizi hiç alakadar ettiğini sanmıyorum :) :)
Yaram yok bekarim. Karakter tanısı yaparım zira psikoloji okudum :) madem bizi Alakadar etmiyor konu açma o zaman.

konu sahibi yanlış anlaşılmış bence gereksiz yere fazla yüklenme olmuş.yardıma gelen insan sorar ne yapıyım neyi nereye koyayım diye kafasına göre at oynatmaz.ayrıca o eşya girer girmez çay içme olayı falan çok gereksiz aynını bende yaşadım insan o an evi düzeltmek istiyor.kaldı ki herkesin her yaptığını onaylama mecburiyeti yok kimsenin.
eşlerimiz aynı şekilde müdaheleye uğrayınca durumlar çok daha kötü yerlere gidiyor.arkadaş sonuç da tartışma v.s yaratmamş yaşadıklarını anlatıyor dertleşmek istiyor hepsi bu.

Yaram yok bekarim. Karakter tanısı yaparım zira psikoloji okudum :) madem bizi Alakadar etmiyor konu açma o zaman.
Psikoloji okumussunuz konuşma tarzınız bu. Bravo. Ee diyorum herkes her bölümü okumamali diye. Dertleselim dedim canı sikilanlar hadi gelin bana saldirin demedim :) konu açıp acmayacagimizi da size sormuyoruz galiba :)

Psikoloji okumussunuz konuşma tarzınız bu. Bravo. Ee diyorum herkes her bölümü okumamali diye. Dertleselim dedim canı sikilanlar hadi gelin bana saldirin demedim :) konu açıp acmayacagimizi da size sormuyoruz galiba :)
HahahahhahaHh. Allah yardimcilari olsun. Aman evlerden uzak mumkunse kendi içinizde yaşayın kimle çok muhattap olmadan.esiniz de size çanak tuttuğuna göre o da çok hayırlı bir evlat değil. Kendi küçük koloninizi kurun orada yaşayın.sosyallesmeyin. müdahale müdahale bu ne be. Ay çok zor sizin gibi insanlarla yaşamak.teyzenin bir kez daha ellerinden öpüyorum çok yüz vermesin size

Valla bişeyi söyleyip söylemedim diyen sizde ciddi kişilik sorunları görüyorum ben. 4 saat yol neresi sürüyor derken algilayamadiniz heralde kendi sehrimden başka şehre evlendim. Madem sizde başka sehirdesiniz neyin tantanasi? Ben size Nazlı demedim siz çok Nazlı davrandıniz heralde dedim ben kendi işimi kendim yapıyorum öyle seviyorum evde oturdugum sonucuna nerden vardiniz bu bir evde oturan kadınlara bi kininiz mi var buda 2. Sizin gibi evde oturmuyorum bilmemne ay ne kadar çirkin konusmalar ya. Kimseyi de yardıma çağırmadim gelen kendi geldi okumaniz mi yok ? Nerelerden nerelere getiriyo konuyu ya sana mi kaldı benim karakter tahlilimi yapmak ? Sen dünyanın en mükemmel insanisin tamam sakin ol. Maşallah nasıl da zaman buluyosun hem çalışıp hem temizlik yapıp hem millete saldırmaya. Cidden uğraşamam sizde gidip islerinize yogunlasin burda kafa yormayin benim konuma bence.

Bana mı diyorsunuz asıl sizin kişilik sorunlarınız var hanımefendiçok agresifsiniz bence profesyonel yardım alın zira buraya konu açıyorsanız istediğim gibi yorumlar gelsi, tüm insanlar beni haklı görsün, pohpohlasın diye bir istekte bulunmazsınız burada size ekeştiri de yapma hakkımız var ve çok çirkin davranışlar sergiliyorsunuz sizi eleştirenleri dikate almak yerine hakaretler ediyorsunuz. Siz dönün bir yazdığınızı tekrar okuyun siz çok nazlısınız anladığım kadarıyla demişsiniz bende yanlış anladığınızı ifade ettim herhaldee demediniz yani direkt öylesiniz dediniz. Evde oturan kadınlara kinim olmasına nerden vardınız yahu ben neden dedim o sözü bana yok nazlısın da yok bilmem ne de dediğin için yazdım hem çalışıyorum hem evimin işini yapıyorum diye çünkü tanımadan itham ediyorsunuz insanları neden yazılanlara cevap veremeyince atarlanıyorsunuz çünkü haklıyız. Evet zaman buluyorum çok şükür işimi de yaparım çalışırım da burada da yazarım planlı çalışırım çünkü tüm iki gün haftasonu bu saate kadar kar iş yapmıyorum geziyorum da eğleniyorum da. Ben mükemmelim demedim tüm yorumlarımı sizin yorumlarınız üzerine yaptım nazlıymışım yaaa.. yardıma çağırmadım diyorsunuz ama çoğu işi de kendim yaptım diye sinirleniyorsunuz bakın siz çağırmadan gelmişler daha ne? ne kötülük var bunda. Perde neresinin sormadna takmak istemişler de avize takmak istemişlerde ee ne var bundaa.

Size dedim ki siz görümcenize yardıma gitseniz bir işin ucundan tutsanı ama o beğenmese sırası mı şimdi dese surat yapsa ne düşünürsünüz bir daha gitmem dersiniz dimi. Peki bu insanlar size ne kötülük yaptılar yardım etmek müdahele etmek mi olyor?

İstediğim konuyaa istediğim şekilde yorum yaparım siz bu konuyu açtıysanız bu sitede yönetimde bana bu hakkı veriyor kusura bakmayın konu sahibinin istediği gibi yoru yapmayanlar onun fikrinde olmayanlar yorum yapması diye bir site kuralı yok üzgünüz.

Bence üstünüze gelenler çok ayıp ediyor. Benzer bir durumda babaannem yüzünden ciddi bir kaza geçirdim ben. İyilik yapmak, düşünceli olmak her işe karışmak demek değildir. Yakın oturmak illaki zırt pırt gelecekler anlamına gelmez.

Saygı diye bir şey var. Buda sizin kvde de yok belli ki. Açık açık konuşun rahatsız olduğunuz konuları eşinizle ve kvnizle.

Ev taşıyorsunuz, zaten streslisiniz. Üzerine hamilelik. Biraz daha duyarlı olunması lazım. Yardım altında, resmen evi kendine göre yönetmeye gelmiş kadın.

Deseki kızım bak sen hamilesin, asamazsınız perdeleri. Hemen atalım makinada yıkasın asalım. Ya da işte sen otur dinlen, bir çay pişirelim de iç kendine gel. İyilik budur. Kimse kimsenin zihnini okuyamaz. İyiliğimiz, kötülüğümüz beden dilimizden, tavrımızdan, konuşmalarımızdan bellidir.

Hayır bide burda sanki hepimiz Türk goreneklerine göre buyumusuz gibi yorumlar. Yok gelenek gorenek. Yok bizde gelenek gorenek sanki dün öğrendiler. Nasıl bi taktik o çok şükür halden anlayan biri daha :KK19:

Deli deliyi bastırır taktiği, o bir yapıosa sen iki yapıcan.Sende onu gıcık edicen, lafını alttan alttan vericen onlar gibi safa yatıcan aaa yanlış anladınız diycen..Sen kaynana kayınpeder olucan.Adını deliye totonu çalıya dayıycan işte :rolleyes:

HahahahhahaHh. Allah yardimcilari olsun. Aman evlerden uzak mumkunse kendi içinizde yaşayın kimle çok muhattap olmadan.esiniz de size çanak tuttuğuna göre o da çok hayırlı bir evlat değil. Kendi küçük koloninizi kurun orada yaşayın.sosyallesmeyin. müdahale müdahale bu ne be. Ay çok zor sizin gibi insanlarla yaşamak.teyzenin bir kez daha ellerinden öpüyorum çok yüz vermesin size

Canım boşver ne kadar anlatırsan anlat anlattıkların karşıdakinin anlamak istediği kadardır demişler. Boş yere elini yorma çünkü ne kada dersen de kendini haklı çıkaracak. Kız arayıp sormuyor kadın arıyor birşeyler yapalım beraber diye suç oluyor. Evine eşyasına, eşiyle ilişkisine birşeyine karışmıyor sırf hamile diye, annesi de yanında değil diye yardıma gidiyorlar kızıyla sanki mecburlarmış gibi sırf kıyamadıkları için ama hanımefendi müdahele ettiler diyor o kavramı bile ayırt edemiyor. Perde takmaya yardım etmek istemek, hava erkenn kararıyor evde ışık olsun diye evize takmak istemek, kitaplık monte etmek istemek suç oluyor müdahele oluyor sanki kadın evin yerleşmesine karşıyor zaten perde cama avize tavana aslır ne müdahalesi. Allah razı olsun diyeceğine bir de laf diyor annemi çağıramam çalışıyor diyor sonra da şehir dışında diyor söyleyince baştan demiyor. Aman sallaaaa kocası da bir dayanır iki dayanır lafını söyle kadının tek isteği sorun olmaması ama yaranamamış bir de bana diyor çok iş yapıyorum diyorsun pc başındasın diye kendisi de taşındı yata odam yerleşmedi daha diyordu burada çene çalıyor o da ayrı mesele. Boşverrrr o insanlarda çeker yakında kendilerini görüşmezler rahat eder kendi başına.

Bence üstünüze gelenler çok ayıp ediyor. Benzer bir durumda babaannem yüzünden ciddi bir kaza geçirdim ben. İyilik yapmak, düşünceli olmak her işe karışmak demek değildir. Yakın oturmak illaki zırt pırt gelecekler anlamına gelmez.

Saygı diye bir şey var. Buda sizin kvde de yok belli ki. Açık açık konuşun rahatsız olduğunuz konuları eşinizle ve kvnizle.

Ev taşıyorsunuz, zaten streslisiniz. Üzerine hamilelik. Biraz daha duyarlı olunması lazım. Yardım altında, resmen evi kendine göre yönetmeye gelmiş kadın.

Deseki kızım bak sen hamilesin, asamazsınız perdeleri. Hemen atalım makinada yıkasın asalım. Ya da işte sen otur dinlen, bir çay pişirelim de iç kendine gel. İyilik budur. Kimse kimsenin zihnini okuyamaz. İyiliğimiz, kötülüğümüz beden dilimizden, tavrımızdan, konuşmalarımızdan bellidir.
Beni çoğu kişi yanlış anladı zaten daha nakliyeciler evden çıkalı 10 dk olmuş zaten kolileri üst üste yigip cikmislar sırf evin içinde gozukmesin diye nasıl perde bulup cikariyim ordan. Bide çay gerçekten sırası değil çünkü aynı şekilde ne nerde en ufak fikrim yok sırf öyle olur bildiğim için plastik bardak aldık zaten yada ev iki adım ötede benim daha ocagim yok almamız lazım küçük tüp le demlenip 10 koli indirip bardak cikarticak kadar önemli mi çay içmek.. lamba zaten var avizeler ayrı ayrı kirilmasin diye birlestirmek lazım iki ampulle ev yerlesene kadar pekala idare edebilirim. Bunlar sadece dünkü olaylar hep aynı şey yapilinca doldum artık kendi oğlu istemiyo devamli görüşmek sanki ben gorusturtmuyorum onu ariyolar gelin yemek yiyelim diye o isim var diyo arkasından beni ariyo hadi gelin yemek yiyelim. Yada ben diyorum ki anne annemin yanına geldim ben yokum evde eşimi ariyo hadi x slmbalm a söyle bize gelin.

Beni çoğu kişi yanlış anladı zaten daha nakliyeciler evden çıkalı 10 dk olmuş zaten kolileri üst üste yigip cikmislar sırf evin içinde gozukmesin diye nasıl perde bulup cikariyim ordan. Bide çay gerçekten sırası değil çünkü aynı şekilde ne nerde en ufak fikrim yok sırf öyle olur bildiğim için plastik bardak aldık zaten yada ev iki adım ötede benim daha ocagim yok almamız lazım küçük tüp le demlenip 10 koli indirip bardak cikarticak kadar önemli mi çay içmek.. lamba zaten var avizeler ayrı ayrı kirilmasin diye birlestirmek lazım iki ampulle ev yerlesene kadar pekala idare edebilirim. Bunlar sadece dünkü olaylar hep aynı şey yapilinca doldum artık kendi oğlu istemiyo devamli görüşmek sanki ben gorusturtmuyorum onu ariyolar gelin yemek yiyelim diye o isim var diyo arkasından beni ariyo hadi gelin yemek yiyelim. Yada ben diyorum ki anne annemin yanına geldim ben yokum evde eşimi ariyo hadi x slmbalm a söyle bize gelin.

Yok canım ya ben anladım seni.

Bakma sen diğer yorumlara. Tamam tüm kvler hatalı, suçlu diye bir şey yok ama bu konuda ben sana gerçekten hak verdim. Bende ev taşıdım. Dediğin gibi evde ampul var zaten, avizeleri takmak için o hengamede aceleye gerek yok. Çay falan demlemek şöyle dursun, biz ağzımız kurumasın diye içecek aldık marketten, öyle idare ettik. Karton bardaklarla, dışardan söylediğimiz yemeklerle geçirdik ilk günü. Zaten sabahtan taşındığımız için, uyuyacağımız odanın perdelerini yıkadık, astık. Diğer odaları da kapattık.

Bir kere görümcen kitaplık montesini o hengamede nerden çıkarmış? Kv neden 2 bardak için bütün kolileri açmaya çalışıyor, neden perdeye, avizeye müdahale ediyorlar? Bazen bazı insanların yaptıkları seni şaşırtır. İyilik mi kötülük mü bilemezsin. Bu da öyle olmuş.

Alenen çok kötü insanlara benzemiyorlar. Düğünde yapılan şey çok çirkin ama onun haricinde sanırım başka büyük bir sorun yaşamamışsınız. Tek gördüğüm kv müdahale etmek ve iç içe olmak istiyor. Sen mesafeli dur, saygısızlıkta etme, çok iç içe de olma. Zamanla oturur taşlar yerine, onlarda alışırlar. Ama bu şekilde içten içe kızarak kendine zarar verirsin. Çünkü tavrını belli etmeden geri çekilmezler. Kibar bir şekilde düşüncelerini paylaş. Aslında onlar geri dursa, sen daha çok gider, ilgilenirsin ama malesef bu şekilde düşünmüyorlar.

ben sorun göremedim siz sorun yaratıp huzurunuzu bozmayın biraz rahat olursanız mutlu olursunuz allah sağ salim bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsin ilerde acaba siz yavrunuzdan uzaklaşabilirnisiniz sadece biraz empati gençler

ben sorun göremedim siz sorun yaratıp huzurunuzu bozmayın biraz rahat olursanız mutlu olursunuz allah sağ salim bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsin ilerde acaba siz yavrunuzdan uzaklaşabilirnisiniz sadece biraz empati gençler
Ben hiç cocugundan uzaklassin istemem ki hatta diyorum eşime bak yakınız artık işten ciktiginda eve gelmeden annene uğra gönlünü hoş tut :)

Yok canım ya ben anladım seni.

Bakma sen diğer yorumlara. Tamam tüm kvler hatalı, suçlu diye bir şey yok ama bu konuda ben sana gerçekten hak verdim. Bende ev taşıdım. Dediğin gibi evde ampul var zaten, avizeleri takmak için o hengamede aceleye gerek yok. Çay falan demlemek şöyle dursun, biz ağzımız kurumasın diye içecek aldık marketten, öyle idare ettik. Karton bardaklarla, dışardan söylediğimiz yemeklerle geçirdik ilk günü. Zaten sabahtan taşındığımız için, uyuyacağımız odanın perdelerini yıkadık, astık. Diğer odaları da kapattık.

Bir kere görümcen kitaplık montesini o hengamede nerden çıkarmış? Kv neden 2 bardak için bütün kolileri açmaya çalışıyor, neden perdeye, avizeye müdahale ediyorlar? Bazen bazı insanların yaptıkları seni şaşırtır. İyilik mi kötülük mü bilemezsin. Bu da öyle olmuş.

Alenen çok kötü insanlara benzemiyorlar. Düğünde yapılan şey çok çirkin ama onun haricinde sanırım başka büyük bir sorun yaşamamışsınız. Tek gördüğüm kv müdahale etmek ve iç içe olmak istiyor. Sen mesafeli dur, saygısızlıkta etme, çok iç içe de olma. Zamanla oturur taşlar yerine, onlarda alışırlar. Ama bu şekilde içten içe kızarak kendine zarar verirsin. Çünkü tavrını belli etmeden geri çekilmezler. Kibar bir şekilde düşüncelerini paylaş. Aslında onlar geri dursa, sen daha çok gider, ilgilenirsin ama malesef bu şekilde düşünmüyorlar.
Iste ben aslında uzulmesinler belki yanlış anlarlar diye eşime dedim sen de diye oda demiş ama. Herhalde ben göstersem daha iyi olucak dediğin gibi. Bakalım artık kırmadan nasıl yapicaz :)

konu sahibi yanlış anlaşılmış bence gereksiz yere fazla yüklenme olmuş.yardıma gelen insan sorar ne yapıyım neyi nereye koyayım diye kafasına göre at oynatmaz.ayrıca o eşya girer girmez çay içme olayı falan çok gereksiz aynını bende yaşadım insan o an evi düzeltmek istiyor.kaldı ki herkesin her yaptığını onaylama mecburiyeti yok kimsenin.
eşlerimiz aynı şekilde müdaheleye uğrayınca durumlar çok daha kötü yerlere gidiyor.arkadaş sonuç da tartışma v.s yaratmamş yaşadıklarını anlatıyor dertleşmek istiyor hepsi bu.
Teşekkür ederim canım ben kimseye ne bi saygısızlık yaptım bugüne kadar ne bişey dedim kaynpeder in olayında bile dönüp tek kelime etmedim yine sadece konuşmam dedim. Sanki ben bağırıp çağırıp olay cikarmisim gibi. Bilen anlıyor işte bilmeyen de saldirmaya yer arıyor :)

Bende aynı şeyi söylüyorum ama yanlış dusunuyomusuz biz kızlar :)

Nesi yanlış olsun pff, ısrar yazmışsınız özellikle, kv bir çay olsaydı da içseydik deyip susmamış, öyle olsa zaten kalkar bir şekilde çayı yapar içmelerini ister insan, ama yok bardak, yok perde, yok avize herkes kendini iç mimar zannediyor başkasının evindeyken. Ben gittiğim evlerde bu çok güzelmiş, bu buraya çok yakışmış yorumundan başka bir şey yapmam beğendiğim bir şey olursa, sence nasıl olmuş? falan denirse fikir veririm belki şuraya koysan daha iyi olabilir ama yine de sen bilirsin diye, kalkıp başka biri benim bütün gün yüzyüze bakacağım kitaplığımın monte işine mi karışıyor; çok merak eder sonra neden hiç bir daha evime çağırmıyorum. Bir de onun neden benim dediğim gibi yapmadın zırvalamalarını mı çekicem sonrasında.

Bu arada kimse yardıma gelmezse neden yardıma gelmediler ühühü diye düşünmüyor herkes, ne güzel kimse gelmedi, kimsenin yardım isteğini geri çevirmek zorunda kalmadım, boş yere kimseyi istemeden de olsa kırmadım, kendi işimi kendim gördüm diye düşünenler de var.

ben aslında kayın babanın sırf gelinliğin açık diye bağırması..kendisi çok dürüstmüş..o kendi k....na baksın..biraz ten görününce ne oluyormuş..kendi yaptığı asıl günah ve terbiyesizlik..ne geri kafa bir kayınbaba yaa.. bence hiç affetme..ondan sonra herşeyine karışacak..kv den de yanlış yapmış çayın sırası değil..ama sizdede hata var çünkü yanlışta olsa kadın yardım etmeye çalışıyor..hamilesiniz diye..sizde daha sonra istediğiniz gibi halledersiniz..tartışmaya da gerek yok..

Bana gore haklisiniz, eviniz tasinirken yardima gelmislerse size yardim etmeliler.Perde ,avize sonra yapilacak isler.
Evinde cayi demleyip ,boregini keki yapip bardaklarla size gelebilirdi.Hersey kolilerde ,karton bardakda begenmiyorlar cam bardak ariyorlar.
Kayinvelideniz biraz isguzar gibi geldi bana.Size kolay gelsin.

Nesi yanlış olsun pff, ısrar yazmışsınız özellikle, kv bir çay olsaydı da içseydik deyip susmamış, öyle olsa zaten kalkar bir şekilde çayı yapar içmelerini ister insan, ama yok bardak, yok perde, yok avize herkes kendini iç mimar zannediyor başkasının evindeyken. Ben gittiğim evlerde bu çok güzelmiş, bu buraya çok yakışmış yorumundan başka bir şey yapmam beğendiğim bir şey olursa, sence nasıl olmuş? falan denirse fikir veririm belki şuraya koysan daha iyi olabilir ama yine de sen bilirsin diye, kalkıp başka biri benim bütün gün yüzyüze bakacağım kitaplığımın monte işine mi karışıyor; çok merak eder sonra neden hiç bir daha evime çağırmıyorum. Bir de onun neden benim dediğim gibi yapmadın zırvalamalarını mı çekicem sonrasında.

Bu arada kimse yardıma gelmezse neden yardıma gelmediler ühühü diye düşünmüyor herkes, ne güzel kimse gelmedi, kimsenin yardım isteğini geri çevirmek zorunda kalmadım, boş yere kimseyi istemeden de olsa kırmadım, kendi işimi kendim gördüm diye düşünenler de var.

O ben oluyorum. Mümkünse kimse işime karışmasın benim.

Ayrıca konu sahibi evleri yakın demiş. Benim bildiğim böyle durumlarda, evi yakın olan akrabalar ya da komşular çayı demler, tepsiye dizer bardakları, size getirdim buyurun için der.

Kv hazırlasaydı evde atıştırmalık bir şeyler, koysaydı çayı termusa, çok mu zordu? Ama yok illaki kutuları karıştırması, eşyalara müdahale etmesi, kendi kafasına göre açıp, yerleştirmesi lazım. :)

Back
X