Kayınvalide kayınbabayı her akşam yemeğe ağırlama

Eş kişisi ne halt yiyor bu arada !! Ay çok sinirlendim gerçekten. Ne düşüncesizlik bu, bende hamileyim şuan kalkıp da bunları yapamam. Bir kere yemeğe davet ettim oda sadece gorumceleri( 4 gorumcem var) sağolsunlar erkenden gelip yardım ettiler ben mi yemeğe çağırdım onlar mı belli değil. Yani bu hal.olmaz böyle eşinle açık açık konuş. Kv yaşlı mı bilmiyorum madem hergun gelecek sana yardım etmek zorunda ha yaşlıysa edemiyorsa da kocan yardım edecek. Çay faslinda da koy çaydanlığı önlerine kendileri doldurup içsin sende ben yorgunum de Git yat. Hamileliginin değerini bil bunlar şimdiden sana hamile hamile böyle yapıyorsa hamile olmadığında neler ister acaba.

Avukat hanımcğm öncelıkle sağlıklı bı doğum dılıyorum. Streslı ortamdan uzaklasın, fızıksel yorgunluğu gectım stres bıle bebeğınızı etkılıyor. Esınız ıle bu durumu paylasın. Kımseyı hergun canlabaşla ağırlamak zorunda değilsiniz. Kımseye ayıp olmaz, kendınızı ruhsal durumunuzu ve bebişinizi düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…