Kayınvalide kayınbabayı her akşam yemeğe ağırlama

Orası oğullarının evi yani kendilerinin, diğeri damatlarınjn. .. Ne işleri var damada nie yük olsunlar. Gelin bakmak zorunda!

Bızde de milleti kırmak ıstemıyorum hastalıgı var

Orası oğullarının evi yani kendilerinin, diğeri damatlarınjn. .. Ne işleri var damada nie yük olsunlar. Gelin bakmak zorunda!
Zorunda derken? Sebep? Farkinda misin bilmiyorum da ogullarinin tek yaptigi bakmak gercekten diver herseyi hamile olan gelin yapiyor ki olayin ogullariyla alakasi yok kaldi ki kimse kimseye bakmak zorunda degil … bu arada unlem kullanmaniz sizi daha da ciddiye almama yaramiyor iyi aksamlar

2 kere mutfak tadilatı yaptirdik 1 gun dahi kimseden yemek beklemedik yahu.
Ilk tadilatimiz dolandirilma sebebiyle 3 ay surmustu, annem set ustu 2 goz ocak almisti, mutfak masasi ustunde yapıyordu yemegi, bulasiklari banyoda yikiyordu, ben 10 yaslarindaydim ve annem haftanin 6 gunu sabah 8 aksam 5 çalışıyordu, komsudan dahi 1 kap yemek beklememistik, bazi insanlarin bitmek bilmeyen prensesliklerine ayar oluyorum.

Kizi pişirsin gotursun evlerine salondaki masada yesinler olsun bitsin, 28 haftalık hamile kadindan 2 aydir hergun yemek beklemek artik misafirlik değil okuzluk kimse kusura bakmasin.

Ciddiye almayın diye koymuştum zaten. İroni yaptım hanımefendi. Kaynananaların zihniyetini paylaştım, kendi düşüncemi değil.

Gerçekten zihniyet hep bu, haaa!!!! birde kızlarının evlilik hayatı sıkıntıya girer biricik damatlarının minnoş kalbi daralır,bunalir ne gerek var, Orada hazır hizmetçi" el kızi "dururken tatlı kızları mi yorulsun??!???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…