Kayınvalide kayınbabayı her akşam yemeğe ağırlama

Orası oğullarının evi yani kendilerinin, diğeri damatlarınjn. .. Ne işleri var damada nie yük olsunlar. Gelin bakmak zorunda!

Bızde de milleti kırmak ıstemıyorum hastalıgı var

Orası oğullarının evi yani kendilerinin, diğeri damatlarınjn. .. Ne işleri var damada nie yük olsunlar. Gelin bakmak zorunda!
Zorunda derken? Sebep? Farkinda misin bilmiyorum da ogullarinin tek yaptigi bakmak gercekten diver herseyi hamile olan gelin yapiyor ki olayin ogullariyla alakasi yok kaldi ki kimse kimseye bakmak zorunda degil … bu arada unlem kullanmaniz sizi daha da ciddiye almama yaramiyor iyi aksamlar

2 kere mutfak tadilatı yaptirdik 1 gun dahi kimseden yemek beklemedik yahu.
Ilk tadilatimiz dolandirilma sebebiyle 3 ay surmustu, annem set ustu 2 goz ocak almisti, mutfak masasi ustunde yapıyordu yemegi, bulasiklari banyoda yikiyordu, ben 10 yaslarindaydim ve annem haftanin 6 gunu sabah 8 aksam 5 çalışıyordu, komsudan dahi 1 kap yemek beklememistik, bazi insanlarin bitmek bilmeyen prensesliklerine ayar oluyorum.

Kizi pişirsin gotursun evlerine salondaki masada yesinler olsun bitsin, 28 haftalık hamile kadindan 2 aydir hergun yemek beklemek artik misafirlik değil okuzluk kimse kusura bakmasin.

Ciddiye almayın diye koymuştum zaten. İroni yaptım hanımefendi. Kaynananaların zihniyetini paylaştım, kendi düşüncemi değil.

Gerçekten zihniyet hep bu, haaa!!!! birde kızlarının evlilik hayatı sıkıntıya girer biricik damatlarının minnoş kalbi daralır,bunalir ne gerek var, Orada hazır hizmetçi" el kızi "dururken tatlı kızları mi yorulsun??!???

Ay çok şaşırdım ya birde çalışan kadın resmen hizmetci gibi yapmışlar kadını arkadasım kardeşim falan olsaydı. Yardıma gider laflarımla parçalardım onları ne biçim iş bu ya. Canım anam bana gelir o yapar yemekleri falan kavga ederiz ben yapayım diye kadın asla yorulmuyor ama illa o da bir gün yaşlanacak. Ama o kendi isteğiyle yapıyor memlekete gidincede ben yapıyorum marketten alıp yani çok üzüldüm birqz acı söyledik ama çok üzüldüm yani kendini ezdirme başım dönüyor iyi değilim de git uzan valla çay serviside yapma. Sofrayı onlar kursun? Onlar toplasın bari?

Benim annemde eski ocağı çıkardı koridorda yaptı yemekleri aynen çok haklısın yapabilir yani. Ya da gelinin evinde yapsın o yapsın yani hayret bişey hemde hamile ne güzel oturtsun dinlendirsin ne tuhaf şeyler

Karninizda ki çocuğun babası olacak kişi bu işlerin neresinde. Vallahi şu konuda esinize hiç dokundurmamissiniz halbuki burda asıl kusurlu olan eşiniz. Siz bu denli zorlanirken yardımcı oluyormu size yoksa çuval gibi oturuyormu

Çok canım acıyor son birkaç aydır kaburgalarıma baskı yapıyor bebek. Bir kez ah etmedim. Geçip uzanmadım. Kendime yazık mı ediyorum?
İşte bazen ah etmek lazım ki insanlar bilsin. Yoksa sen sorunsuz bir gebelik geçiriyorsun sanıyorlar. Bundan sonra hamile psikolojisine gir ve yapamam edemem falan de. 2 canlısın ayol. Sağ salim bebeğini kucağına alırsın inşallah

Hissettiklerin ve düşündüklerin çok normal. Ya kimi zaman insan kendi öz anne babasına kardeşine tahammül edemiyor. Bu biraz değil bi hayli fazla olmuş. Eşin de hiçbir şey demiyor hiçbir şeyin farkında değil anladığım kadarıyla.

Ben olsam önce bi eşimle konuşurum çünkü aralarında en yakının o. Sonra kendi kızını arardım insansa laftan anlıyorsa ki insan olsa zaten kendi düşünür anne kız hamile gitmeyin der. Bak ben böyle böyleyim, biraz da sana gelseler ya da sıraya koysak ne dersin diye. Sonra da kv ile konuşurdum. Anne ben artık yetemiyorum, artık ağırlaştım nolur yanlış anlama, banam da şeker hastası ya strese giriyorum yanlış bir şey hazırlarım benim yüzümden bir şey olur diye fln fln konuş, istersen erken gel beraber yapalım çünkü benim yakında yapamayacağım zamanlarım olucak diye.
Baktın ki kimseden hayır yok yat yuvarlan güzelim, gelmişler mi makarna haşlayıp yesinler zahmet olmazsa. Bunun artık misafirlik bir tarafı kalmamış, olmaz böyle. İnsan olan kendi der kızım sana da böyle her gün geliyoruz dur salatayı ben yapayım fln der. Ama yani böyle bi ailede de nasıl ilerler bilmiyorum. Çünkü hamilelikte ve lohusalıkta yaşananlar unutulmaz derler. Sende de yer ederse ilerleyen zamanlarda tamiri çokkk zor.

Yani hanımefendi okumuş avukat olmuş insansınız.
Sizde hakkınızı savunamiyorsaniz diğer kadınlar ne yapsın ?
Bu ne böyle ya ?

Bi yorumda çağırdığını yazmışsın alıntıda gördüm yani sen çağırdığın sürece geliyorlarsa şikayet etmenin anlamı ne? İstemeyen insan çağırmaz ki çağırıp durursan gelirler anlamıyorum cidden rahat mı batıyor gözlerine falan mı girmeye çalışıyorsun hem çağırıyorsun hem arkalarından konuşuyorsun resmen ikili oynamak denir buna

Herkes kendi anne babasından mesul, gelin yada damat bakmak zorunda değil. Kaldı ki bakıma muhtaç da değil... Oğlu yemek yapıp hizmet edecekse sorun yok.

Evin sahibi kadındır kardeşim oğulları bakmış olmuyor gelin bakmış oluyor

Herkes kendi anne babasından mesul, gelin yada damat bakmak zorunda değil. Kaldı ki bakıma muhtaç da değil... Oğlu yemek yapıp hizmet edecekse sorun yok.
Arkadaşlar ironi yaptım. Benim düşüncem değil, kaynanaların zihniyetini paylaştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…