Çok canım acıyor son birkaç aydır kaburgalarıma baskı yapıyor bebek. Bir kez ah etmedim. Geçip uzanmadım. Kendime yazık mı ediyorum?Hiç mi mideniz bulanmıyor, sırtınız ağrımıyor, sancınız olmuyor, canınıza kastınız mı var?
Hadi her gün yemek yaptınız, evde eli ayağı tutan 3 kişiye neden çay servisi yapıyorsunuz, asalak ailesine mi gelin gittiniz?
Eşinizin vasfı ne tam olarak evlilikte, vasıfsız eleman galiba kendisi.
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için, var mı bir öneriniz. Yorgunluk hissiyatını geçtim. Kafasal olarak rahat değilim. Kalksalar da diğer işlerime odaklanayım diyorum. Avukatım. Dilekçe işlerim oluyor vsBen hamileyken ölüyodum yorgunluktan. Mide bulantısı baş ağrısı vs. İşten geliyoduk yemekleri eşim yapıyodu %90. Gecenin bi yarısı canım makarna çekiyordu çoğu zaman onu bile eşim yapıyodu. Siz bildiğin çeşit çeşit yemek hazırlıyorsunuz. Yani maşallah hamilelik iyi Allah nazardan saklasın ama canınıza yazık.
Kendi kıymetinizi bilmezseniz kim düşünsün sizi.Çok canım acıyor son birkaç aydır kaburgalarıma baskı yapıyor bebek. Bir kez ah etmedim. Geçip uzanmadım. Kendime yazık mı ediyorum?
Bence onları misafir gibi görüp ağırlama telaşına girmeyin. Yemek işini dediğim gibi yapın. Kv gelip hazırlasın. Yemekten sonra da eşinize canım benim dosya işlerim var çayları sen servis eder misin deyin bilgisayarı alıp köşeye çekilin. Yani bi haftalık falan bi şey olsa hadi idare edin diycem de kaç aydır yazık günah onlar da hiç acımıyor mu.Teşekkür ederim güzel yorumunuz için, var mı bir öneriniz. Yorgunluk hissiyatını geçtim. Kafasal olarak rahat değilim. Kalksalar da diğer işlerime odaklanayım diyorum. Avukatım. Dilekçe işlerim oluyor vs
Bi de çalışan kadınsınız!! Ya yazıktır, ne biçim insanlar çok çok şaşırdım. Ama hatanın büyüğü kimde derseniz, sizde… ben çok kötüyüm deyin geçin içeri yatın. Bu kadar basit.. neden hizmetçi ettiniz kendinizi…Teşekkür ederim güzel yorumunuz için, var mı bir öneriniz. Yorgunluk hissiyatını geçtim. Kafasal olarak rahat değilim. Kalksalar da diğer işlerime odaklanayım diyorum. Avukatım. Dilekçe işlerim oluyor vs
Teşekkür ederim, aslında çözüm gayet basit ama hamilelikten olsa gerek... Afedersiniz ama en basit problemleri bile çözemiycekmiş gibi hissediyor insan. Kafam rahat değil. Belki de gerçekten depresyondayım hiçbir fikrim yok. Teşekkürler tekrardanBence onları misafir gibi görüp ağırlama telaşına girmeyin. Yemek işini dediğim gibi yapın. Kv gelip hazırlasın. Yemekten sonra da eşinize canım benim dosya işlerim var çayları sen servis eder misin deyin bilgisayarı alıp köşeye çekilin. Yani bi haftalık falan bi şey olsa hadi idare edin diycem de kaç aydır yazık günah onlar da hiç acımıyor mu.
Belki de siz ses çıkarmadan her işi yapınca insanlar da normalleştirmiştir. Onlar da bi garip bu kadar yüklenilmez ama bence en çok siz yükleniyorsunuz kendinize. Yarın haber verin lütfen yemekleri ben yapmadım diyeTeşekkür ederim, aslında çözüm gayet basit ama hamilelikten olsa gerek... Afedersiniz ama en basit problemleri bile çözemiycekmiş gibi hissediyor insan. Kafam rahat değil. Belki de gerçekten depresyondayım hiçbir fikrim yok. Teşekkürler tekrardan
Hamilelik hormonlarina atın , yemekten hemen sonra çok ağırlık çöküyor şu sıralar üzerime deyip, ben uzanmaya geçsem ayıp olur mu deyin geçin içeri uzaninBu konu hakkında yardım almak için üyelik oluşturdum. Biraz uzun olacak şimdiden teşekkürler.
Hamileliğimin 28. Haftası içerisindeyim.
Orta düzey depresyonda olabilirim.
Her akşam kayınvalidem ve kayınbabam yemeğe geliyor yaklaşık 2 aydır. Evleri tadilatta mutfak ve banyo... aslında banyosu tamamen bitti . Mutfak da nerdeyse bitmek üzere. Sabrediyorum. Her akşam ne yemek yapsam(baba şeker hastası) nasıl yapsam yetiştirir miyim falan Yemek hazırlama masa toparlama bir yana dursun. Esas işkence yemek bittikten sonra başlıyor. 10 buçuk 11 e doğru kalkıyorlar evlerine doğru.... Çayıydı çereziydi çekirdeğiydi. Televizyonda dizi de açık tabii. Hele kayınvalidem susmaz sürekli kendi gündelik hayatından bahseder. Bugün ne yaptığından ve genelde hep aynı konulardır. Bugün kimlerle telefonda konuştuğundan, ev işlerinde nereleri temizlediğinden, hava durumunun ilerleyen günlerde nasıl olacağından gibi gibi. Yani gerçekten nerdeyse kendi babamla yaşıt ancak aralarında uçurum var muhabbet konusunda. Beni çok artık sıkıyor bu durum. Muhabbeti sarmıyor. Yemin ederim zulüm gibi dinlemek . Artık içimden gelmiyor muhabbete katılmak. Depresyonda olabilirim. Sorun bende de olabilir. Ortada böyle bir sıkıntı var. Her gün görüşmek zorunda değilim. Ya en yakın arkadaşla bile her gün 4 saat görüşsek sıkar ya. Akmıyor vakit. Yemin ederim sürekli saate bakıyorum. Kadının gözlerinden uyku akıyor belli esniyor. KayınBaba telefonda zaten oyun oynuykr ya da bön bön etrafına bakıyor. Kalkmıyorlar bir türlü. Çaylar zaten 2 dakika içinde hüpletiliyor. Her akşam en az 4-5 fincan çay içerler. Cidden depresyona soktu bu durum beni. Ha önceden bunun üzerine eşimle bazen kavgalarımız da ekleniyordu tuz biber oluyordu üstüne. Genel olarak çoğu şeye kızgınım. İnsanlarla iletişim kurmak istemiyorum. Çoğu zaman telefon aramalarını açasım gelmiyor. Zaten şuan yaşadığım ülkede doğru dürüst dışarı çıkmıyorum artık eve kapattım kendimi tüm gün uyuyorum akşam da işte rutinim belli 2 aydır. Bundan 1 ay evveline kadar bulaşık makinam da yoktu bu arada. Çorbasından salatasına anayemeğine pilavına yemek hazırladığım yetmediği gibi bir de bir ton tabak tencere yıkıyordum ellerimle hamile hamile... ha bu süreçte kendi kızının evine sadece 1 kez akşam yemeğine gitti kayınvalidemler. Ne yapmam gerekiyoe kayınvalidemi de kırmak istemiyorum. Yardımlarınıza açığım
Teşekkürler ama bu içeri geçip yatma meselesi çok ayıp değil mi yaa.. yeminle utanırım yapmaya...Hamilelik hormonlarina atın , yemekten hemen sonra çok ağırlık çöküyor şu sıralar üzerime deyip, ben uzanmaya geçsem ayıp olur mu deyin geçin içeri uzanin
Eşinizde çaya baksin
Eşinize kıyamaz belki k.valideniz kalkar o zaman kendi
Bi gün yorgunum deyin uzanin, bi gün mide bulantısı var biraz uzanayım deyin, bi gün ağrım var deyin uzanın, bir gün bilgisayarda islerim var deyin iceri gecin
Misafirlik degilki sonuçta bu artik
Mutfak bitene kadar sizdeler belli
Geçin uzanın yemekten sonra 1 saat en azından takılın
Şöyle bi çay faslı bitsin
Gitmelerine yakın geri kalkarsanız
Çok ayıp tabi.Teşekkürler ama bu içeri geçip yatma meselesi çok ayıp değil mi yaa.. yeminle utanırım yapmaya...
Hayır değil, çok çok normal hele ki hamileyken.Teşekkürler ama bu içeri geçip yatma meselesi çok ayıp değil mi yaa.. yeminle utanırım yapmaya...
Hamilesiniz ve 2 aydır sizdelerTeşekkürler ama bu içeri geçip yatma meselesi çok ayıp değil mi yaa.. yeminle utanırım yapmaya...
Müsadenizle sizli konuşmayı bi kenara bırakıyorum. Kız tuana normalde bende çok ayıp bulurum da iki aydır size yerleşmişler. Hamile kadını bu kadar çalıştırmak ayıp asıl. Aaa kendine gel bu ne.Teşekkürler ama bu içeri geçip yatma meselesi çok ayıp değil mi yaa.. yeminle utanırım yapmaya...
Teşekkürler, haklısınız... eşime yemeği bırakmıyorum çünkü çok yavaş hazırlıyor malesef...onun dışında arada tabi çayları dolduruyor çerez fıstık kaselere dolduruyor filanHayır değil, çok çok normal hele ki hamileyken.
Garip olan dilekçe yazmak için bile gitmelerini beklemeniz, misafir değil onlar.
Yanlarında gayet iş yapabilirsiniz, yorulunca gidip yatabilirsiniz.
Eşiniz ne yapıyor yemek ve çay faslında ben cidden merak ettim.