Kayınvalide ile gerilen ipler...

İşte özlediğim yorumlar vol.2 :halay:Gitmemizi istememesi çok uç bir durum olur zira benden haz etmese oğulcuğunu görecek ama garip geldi bana özensizliği. Hani hiç yemek yapmamış yumurta kırmışda değil hakkını yiyemem ama 1- mangal yakıcaz diyoruz yakmayın yemek var diyor 2- dondurma yiyelim diyoruz evde var yemeyin diyor. Bunlar bence çok kaba.
Yani ben şimdi kibar olmaya çalıştım ama muhtemelen tavrı oğulcuğuna değil zaten :KK48: Yemek yapmamış değil de kalmış patates köfteyi çıkartmak ne ola ki? Millete festival havasında ağırlama, size gelince mangalsız, dondurmasız çeyrek pansiyon. Çok merak diyorum bu kadının hiç arkadaşı var mı? :duduk:

Beklenti belası bence durumunuz. Beklentiyi sıfırlayın kafanız rahat etsin:)

Yani ben şimdi kibar olmaya çalıştım ama muhtemelen tavrı oğulcuğuna değil zaten :KK48: Yemek yapmamış değil de kalmış patates köfteyi çıkartmak ne ola ki? Millete festival havasında ağırlama, size gelince mangalsız, dondurmasız çeyrek pansiyon. Çok merak diyorum bu kadının hiç arkadaşı var mı? :duduk:

Var var çok sosyaldir kendisi. Bu arada ilk sayfada akşam üzeri gittik çay saatiydi kek börek yapmamış dedim belki arkadaşlara garip geldi ama kazın ayağı öyle değil. Bize hoşgeldine gelen komşusu her çay saati börekleri kaynanamın yaptığını söyledi,"aman çok yemeyelim kilo aldık" dedi falan :eek:

Yani ne yazsam bilemedim sizi kırmak istemiyorum ama sanırım sizin kv de benim kv gibi.. Üzülmeyin, Benim kv beni sevmiyor çok net... O yüzden sizin şuan yaşadıklarınızı ben de yaşadım zamanında... Allah sabır versin. Muhtemelen aralıklarla gıcık etmeye iyiden iyiye laf sokmaya devam edecektir diye düşünüyorum. Ya bu arada neden siyaset topiciğine giremiyoruz ben bir şey mi kaçırdım?

Benim kv de böyle. İstanbul dannnn taaaa öteki uca gittik. 15 saat yol çektim. Geleceğimizide biliyordu. Önümüze zeytin peynir üzüm koydu ;) bunları küçümsemiyorum tabi ama o kadar yol geldik özenebilirdi.

Sonrasında da ince ince o kadar çok laf soktu ki. Dönüşümüzde karı koca nefretle döndük. Birbirimizden soğuttu. Ama eşim anacı olduğu için haliyle anası hep haklı oldu.

Bu erkek milleti hep mi böyle yaaa.

İyi bari kadın sadece iğnelemekle kalıyo. Neleri var. Hakaretleri bile duydu bu kulaklar. Kocalarına karılarını fitlemeyi, yuva bozmaya çalışanları. Heheey...

Yani ne yazsam bilemedim sizi kırmak istemiyorum ama sanırım sizin kv de benim kv gibi.. Üzülmeyin, Benim kv beni sevmiyor çok net... O yüzden sizin şuan yaşadıklarınızı ben de yaşadım zamanında... Allah sabır versin. Muhtemelen aralıklarla gıcık etmeye iyiden iyiye laf sokmaya devam edecektir diye düşünüyorum. Ya bu arada neden siyaset topiciğine giremiyoruz ben bir şey mi kaçırdım?

yorum yazılmıyor artık canım

Bizim kv de öyle aman dışarda bişe yemeyin hasta olursunuz sonra :)

Bayramda bende gıcık oldum benim yanımda eşime" eski sevgililerin ne oldu?" Bu var ya çok koştu kızların peşinden vs. Ben şok :KK57: ve eşim asla kabul etmiyo :KK70:kadının niyeti belli ztn şimdi kosmadiktan sonra sorun yok çok meraklılar huzur kaçırmaya hee ben taktım mı çok ta fifii:KK66:

Var var çok sosyaldir kendisi. Bu arada ilk sayfada akşam üzeri gittik çay saatiydi kek börek yapmamış dedim belki arkadaşlara garip geldi ama kazın ayağı öyle değil. Bize hoşgeldine gelen komşusu her çay saati börekleri kaynanamın yaptığını söyledi,"aman çok yemeyelim kilo aldık" dedi falan :eek:
Ne kadar aralıklarla gidiyorsunuz yanına bilmiyorum ama senede bir defa gidince, kayınvalide de sağlıklı ve seni beni cebinden çıkaracak gibiyse, her gelene izzeti ikram yapıyorsa, bir tek siz gidince işte çorba barbunya yiyin tavrı hiç yakışık almaz.
Ki sıcakta çorba da hiç çekilmiyor, akşam yemeği öncesi kek börekte olmayıversin lakin en azından hafif bir atıştırma için karpuz peynir ekmek çıkarılsa o bile makbule geçer.
Yalnız zamane gençleri daha bir aklından geçeni söyler diye düşünürken hiçte öyle olmadığını fark ediyorum buradaki konulardan, 22 yıl evvel evlendiğimde sizlerden çok daha cesurmuşum.
Aklınızdakileri söyleyin güzel bir dille, biraz rahat olun, oldu da akşam dışarı çıkma planınıza dahil olunuyorsa bu akşam içeceğiz yarın akşam birlikte çıkarız deyin ya da benim akraba ziyaretlerindeki diğer çözüm yolumu deneyebilirsiniz, pansiyonda kalıp görmek istenilen yakınlar belli saatlerde ziyaret edilir, böylece kriz yaşanmaz.

Ne kadar aralıklarla gidiyorsunuz yanına bilmiyorum ama senede bir defa gidince, kayınvalide de sağlıklı ve seni beni cebinden çıkaracak gibiyse, her gelene izzeti ikram yapıyorsa, bir tek siz gidince işte çorba barbunya yiyin tavrı hiç yakışık almaz.
Ki sıcakta çorba da hiç çekilmiyor, akşam yemeği öncesi kek börekte olmayıversin lakin en azından hafif bir atıştırma için karpuz peynir ekmek çıkarılsa o bile makbule geçer.
Yalnız zamane gençleri daha bir aklından geçeni söyler diye düşünürken hiçte öyle olmadığını fark ediyorum buradaki konulardan, 22 yıl evvel evlendiğimde sizlerden çok daha cesurmuşum.
Aklınızdakileri söyleyin güzel bir dille, biraz rahat olun, oldu da akşam dışarı çıkma planınıza dahil olunuyorsa bu akşam içeceğiz yarın akşam birlikte çıkarız deyin ya da benim akraba ziyaretlerindeki diğer çözüm yolumu deneyebilirsiniz, pansiyonda kalıp görmek istenilen yakınlar belli saatlerde ziyaret edilir, böylece kriz yaşanmaz.

Zamane genci dediğin ne ki mune' ciğim adminem aramızda on yaş var seninle :rolleyes:

Bir de arkadaşlar beklenti içine girmişssin demiş ama bu adet değil midir ? Yoldan gelene ikram yapılır, biz yazlığa iki senede bir gidebiliyoruz o da 2-3 gün. Ama zaten İstanbulda da evlerimiz yakın burada haftada minimum bir gün beraberiz :KK53: Bilmiyorum yarısı benim alınganlığım yarısı da onun düşüncesizliği sanırım. Bir de kpss pot konusu var o da ayrı muaamma ama Allah'tan onu büyütmedim :KK45:

Zamane genci dediğin ne ki mune' ciğim adminem aramızda on yaş var seninle :rolleyes:

Bir de arkadaşlar beklenti içine girmişssin demiş ama bu adet değil midir ? Yoldan gelene ikram yapılır, biz yazlığa iki senede bir gidebiliyoruz o da 2-3 gün. Ama zaten İstanbulda da evlerimiz yakın burada haftada minimum bir gün beraberiz :KK53: Bilmiyorum yarısı benim alınganlığım yarısı da onun düşüncesizliği sanırım. Bir de kpss pot konusu var o da ayrı muaamma ama Allah'tan onu büyütmedim :KK45:
Olsun bana göre çıtırsın:-) evet aslında adettir, şu an misafirim var mesela, eniştemiz geldi, sabah erken geldiği için önce bir kahvaltı sofrası kurdum, sonra deniz faslı derken akşam üzeri kek börek karpuz gibi hafif şeyler ikram edip akşam bir sulu yemekle ikramıma devam ettim, ister büyük olsun ister benden küçük, bırak yatılı misafiri çaya gelen olsa kuru çayla geçiştiremem, ani baskına dahi uğrayıp keksiz böbreksiz anımda yakalansam bisküvi kraker illa birşey çıkaracağım, bizim milletimizin örfü adetidir misafiri iyi ağırlamak, rahat ettirmek için elimizden geleni yaparız, hatta biz gelenler belki yalnız gezmek isterse diye ilk gün biz bir gezdiririz sonrasında isterlerse kendi başlarına rahatça gezebileceklerini söyleriz, özellikle evli çiftlere, baş başa gezme isteği nedir bilirim çünkü, acayip empati yaparım:-)

bence bundan sonra dırek soyle
o an kalakalıyor ınsan veya durduk yere terslık olmasın dıye susuyor
ama degmıyor sinir oldugunla kalır aklına geldıkce kendını doldurursun
salıver cumlelerı gıtsın sen konus o dusunsun bosver

Hiç şüphesiz formunu koruman için yapmış :KK57:

Sen dua et sadece yazdan yaza görüyorsun. Benimki 3 yıldır bizle yaşıyor ve bu anlatilandan daha dominant. Oğluna pek düşkün. Hiç biseymi beğenmez. Söylemez ama belli eder. Ketum.

Back
X