Kayınvalide evinde kocam yokken kalmak

Başta neden olmasın sonuçta herkese denk gelen deli değil demiştim ama siz iki aylık evliymişsiniz. Sizinle 1 yıl sonra bi daha görüşelim. Bakalım 40 yıl düşünseniz aklınıza gelmeyecek hangi huyunuza davranışınıza takıp arkadan kocanızı dürtecekler.
Haklı olabilirsiniz ama bunu zaman gösterir şu anlık önyargım hiç yok ve eşimin tarafından memnunum, ola ki bi sorun oldu mesafemi anında koyarım tereddüt etmeden

Belki de hiç dürtmeyecekler ? Nereden bilebiliriz ki ?
Neden bu kadar büyük ön yargılarla yaklaşmak doğru olsun anlayamıyorum gerçekten.
Ya bende anlayamıyorum gerçekten insan hamurunu belli eder bir buçuk senedir tanıyorum kadının ağzı var dili yok, ha olabilir mi olabilir ileride olumsuz şeyler asla yaşamam diyemem ama şu anda bir önyargım yok iyiyiz

Kızlar merhaba. Eşim 3 aylığına yurt dışına gitti işi gereği belirli aralıklarla gidiyor. Gelmesine 2 ay var, ben de bu süreçte evdeyim işe de ocakta başlayacağım.
Çok ayrıntıya girmeyeyim annemlerle aynı şehirdeyim arada gidip onlarla da kalıyorum ama evde olmaktan ciddi manada sıkıldım. Kayınvalidemler bana yakın bi şehirde oturuyorlar sürekli sıkılırsan gel diye çağırıyorlardı zaten. Kaynım da otobüse binmesin gelecek olursa ben gider alırım demiş izin günlerinde. Bu haftasonu gideyim diyorum annem aslında sıcak bakmıyor sen bilirsin dedi yine de, kayınbabam etliye sütlüye karışmayan bir insandır bana karşı da çok iyidir kayınvalidemde aynı şekilde gerçekten hiçbir sorun yaşamadım eşimden de çekinirler eşim kimsenin beni üzmesine izin vermez. Yaşadıkları yer de büyük şehir gezecek yerleri çok gidip biraz gezeriz diye düşünüyorum bana da vakit geçer. Eşim yokken hiç kalmadım ilk olacak. Çok iyi olsalar da kendimden çok ödün vermek istemiyorum size sorum şu gidersem sizce nasıl hareket etmeliyim? Yani evin kızı gibi her işi yapmaya meyilli olmam mı gerekir? O pek benlik değil ama onlara ayıp etmek de istemiyorum gerektiğinde gerektiği kadar yaparım diye düşünüyorum sizce ortası nedir bunun nasıl aksiyon almalıyım?
Bu kadar kasmayın doğal davranın

Ya bende anlayamıyorum gerçekten insan hamurunu belli eder bir buçuk senedir tanıyorum kadının ağzı var dili yok, ha olabilir mi olabilir ileride olumsuz şeyler asla yaşamam diyemem ama şu anda bir önyargım yok iyiyiz
Ben 6 senedir tanıyorum ve 2 seneyi aşkındır evliyim. Adım attığım için hiç pişman olmadım. Hoş geri dönüş alamasaydım da pişman olmazdım çünkü elimden geleni yaptım derdim. Gidin, gezin, görün. İlişkiniz pekişir. Baktınız anlaşamama ihtimaliniz var, işler çirkinleşmeden mesafe koyun eski düzeninizde devam edin.
Umarım gönlünüzce geçer günleriniz :)

Ben 6 senedir tanıyorum ve 2 seneyi aşkındır evliyim. Adım attığım için hiç pişman olmadım. Hoş geri dönüş alamasaydım da pişman olmazdım çünkü elimden geleni yaptım derdim. Gidin, gezin, görün. İlişkiniz pekişir. Baktınız anlaşamama ihtimaliniz var, işler çirkinleşmeden mesafe koyun eski düzeninizde devam edin.
Umarım gönlünüzce geçer günleriniz :)
Aynı şekilde düşünüyorum biraz abartıldı anlamadım ama tamamen düşüncem sizin yazdığınız gibi. Çok teşekkür ederim

Yalnız kalmaktan sıkılmanın anlamını idrak etmek isterdim.

Şahsen kesinlikle tercih edeceğim bir durum değil. Ancak çok hevesli görünüyorsunuz. O yüzden gidin, hem sınav gibi olur bakalım doğru tanımış mısınız?

Eğer giderseniz, döndükten sonra mutlaka buraya yazın lütfen.

Siz kötü olsunlar mı istiyorsunuz öyle çıksa mutlu olacak gibisiniz 😂
İnşallah iyi olursunuz inşallah 1000 taneden 1i iyi çıkıyor tabii😂
Hayır senin iki aylık gelin olup güllük gülistanlık döneminde hâlâ bize kafa tutup yok şöyle böyle demene hayret ediyoruz 😂

Yalnız kalmaktan sıkılmanın anlamını idrak etmek isterdim.

Şahsen kesinlikle tercih edeceğim bir durum değil. Ancak çok hevesli görünüyorsunuz. O yüzden gidin, hem sınav gibi olur bakalım doğru tanımış mısınız?

Eğer giderseniz, döndükten sonra mutlaka buraya yazın lütfen.
Teşekkür ederim düşünceniz için evet gerçekten heves ettim deneyimlemek istiyorum aslına bakarsanız dediğiniz gibi sınav olur iki taraf içinde bu durum hem.
Kesinlikle müsait oldukça yazacağım nasıl geçtiğini gittiğimde, haksız çıkarsam da bunu söyleyeceğim hiç şüpheniz olmasın.

Yorum yapan herkese soruyorum, hanginizin eşi siz yokken gidip ailenizin evinde günlerce kalır?
Kalsa ne kalmasa ne.
Erkekler kalması sıkıntı olmaz kı beklenti yok onlardan.
Şahsen benım eşim kalabilir ben asla kalmam.
Benım annemin evinde kımler kimler kalmıs kadın tam misafirperver.
Ama kaynanamın evıne gıden kaçıyor.
Rahat hıc vermez.
Daha adım atmadan yapacaklarını listeler.
Dur durak sınır tanımaz.

Yorum yapan herkese soruyorum, hanginizin eşi siz yokken gidip ailenizin evinde günlerce kalır?
Benim eşim gerçekten kalır bu arada 😂 nerden biliyorsunuz derseniz nişanlıyken eşim ailesinin yanında değil genelde bize gelip kalıyordu hafta sonları, ben işe gidiyordum cumartesi ben çalışıyordum yarım gün ailem izinli oluyordu eşim bizimkilerle kahvaltı yapıyordu 😂 kalırdı da yani hiç sorun etmeden çünkü iyi vakit geçiriyorsa neden kalmasın ay ne abartıldı ya 😂 ailemin apartmanından ev almaya kalkmıştı yakın oturalım sana iyi olur diye zor vazgeçirdim abartma gerek yok diye. Her ilişkinin dinamiği de farklıdır benim kocam sorun etmezdi ben de isteyerek gidiyorum baktım sıkıldım döner bir daha gitmem. Bu kadar basit 😂

İnşallah iyi olursunuz inşallah 1000 taneden 1i iyi çıkıyor tabii😂
Hayır senin iki aylık gelin olup güllük gülistanlık döneminde hâlâ bize kafa tutup yok şöyle böyle demene hayret ediyoruz 😂
Ya bırakın da cicim aylarımı yaşayayım 😂😂 mutluyum işte gidip iki kırışıcam gezicem biraz alışveriş yaparız biraz evde yemek yaparız çayımızı kahvemizi içeriz sonra dağılırız bitti gitti bana da siz abartıyorsunuz gibi geldi😂

Benim eşim gerçekten kalır bu arada 😂 nerden biliyorsunuz derseniz nişanlıyken eşim ailesinin yanında değil genelde bize gelip kalıyordu hafta sonları, ben işe gidiyordum cumartesi ben çalışıyordum yarım gün ailem izinli oluyordu eşim bizimkilerle kahvaltı yapıyordu 😂 kalırdı da yani hiç sorun etmeden çünkü iyi vakit geçiriyorsa neden kalmasın ay ne abartıldı ya 😂 ailemin apartmanından ev almaya kalkmıştı yakın oturalım sana iyi olur diye zor vazgeçirdim abartma gerek yok diye. Her ilişkinin dinamiği de farklıdır benim kocam sorun etmezdi ben de isteyerek gidiyorum baktım sıkıldım döner bir daha gitmem. Bu kadar basit 😂
E nişanliyken herşey farklı çünkü amaç sizinle vakit gecirmek aileye kendini sevdirmek. Kaldı ki yine siz varsınız görüşüyorsunuz hic yok degilsiniz.
Ama şuan evlisiniz siz yokken bir hafta 10 gün gider mi?
Konuyu uzatmadim, sadece farklı açıdan bakmaları için sordum.
Eşinizi mutlu etmek için mutsuz huzursuz olacağınız şeyleri yapmayın buradaki insanlar biseyleri bilipte söylüyor 😃 neyse yeni evlisiniz öğrenirsiniz 😂

X