Kayinvalide Belasinin Alt Üst Ettigi Hayatim!

Peygambee efendimizin uydurulmuş tum hadıslerını baz alarak kadını ezerler. Ama veda hutbesinde kadınların emanet oldugundan bahsedılmesinr kulak tıkarlar

Inanki cok üzüldüm yasadiklarina. Keske bunca zaman susmasaydin en azindan bebegin yaninda sigara icmesine izin vermeseydin. Evine cagirdiginda bir kere uyarsaydin önceden icmeyin diye icerse de asla gitmeseydin birdaha evine. Bende aynisini yaptim. Cocugun söz konusu olunca asla susmicaksin. Sana yaptiklarinin haddi hesabi yok nekadar nursuz insanlar Allah islah etsin. Unarim bosanirsin o herifden hic öyle birsey okumadim yazinda ama lütfen bosan esin degismez bu saatden sonra. Anasi sana orsp. Diyo adam da he tamam annecim aynen öyle bosayip da gelcem diyo kadin seni dövüyo adam seyrediyor. Adam diyorum da bundan adam olmaaz nekadar fena insanlar varmis aman ya konunu okudukdan sonra kaynanami sevmeye basladim yemin ederim. Cocuguna bu hayati layik görme lütfen.

Bi duzeltme yapayim. Morluklarim gecti. Artik rapor alamam. Zaten cok agirima gitti gidip rapor istemek.

Yine de gidip şikayetçi olun. Fotoğrafları da sunarsınız. Mutlaka iyi bir avukat bulup başvuru yapın. Ettiği hakaretleri duyan şahitleriniz de var. Sütünüzün kesildiğini bile tespit ettirip dosyaya koyun.

Bunları yapmazsanız bir sonraki dövüşünde gidip rapor alın bari. Annesinin yanında "sen haklısın, onu boşayacağım" diyen bir eşiniz var. Sizi onunla yine görüştürmesi ve dolayısıyla sizin yine dayak yeme ihtimaliniz var. Bari o zaman darp raporu alın. Ama umarım şikayet edersiniz de bunları yapamaz. Çünkü fiziksel olarak ciddi zarar görebilirsiniz.

Bilmiyorum. Konuyu kapattik ikimiz de konusmuyoruz. Cunku konustukca kavga ediyoruz.

Arkadaşlar işte burda şuna dıkkat cekmek istıyorum ortada o kadar cazgır bır kaynana varki koca olacak adam daha bır bırey oldugunu bıle farkedememiş..çiftlet evlenmedrn önce ailelerındrn sıyrılıp önce tek başlarına bır bırey olduklarını farketmelıler... Aksi takdırde böyle annesinin agzına bakan kişilet ortaya cıkar..

Konu sahibi kusura bakma ama ağzına s.cayim ali demek geldi içinden.

Ulan sen nasıl bir eşsin ya.
Adam mısın lan sen.

Keske okusan burayı.
Değnek bile daha iyi is görür.

Senin bütün problemin eşindeymiş ben bu konunda bunu gördüm.
Diğer konularında bu kadar açık anlatmamıştın.

Bostan korkuluğu eşin varmış.

Yazık etmişsin kendine. O seni boşamadan sen onu boşa. Ciddiyim.
Hayatını mahveder bunlar senin.

Nasıl sinirlendim ya. Terbiyesiz ahlaksız kadına bak.

Orospuluk yaparken başını mi beklemiş de bu kadar rahat dile getiriyor.
Simdi şuraya bir sürü sey yazarım da değmez ki.

Kurtar kendini bunlardan.
Anasina bak! Oğlunu alma diye atasözü çıksın.
Bir yerden çekiyorlar.

Okudukca sinirlerim bozuldu ne sirkef insanlara dusmussun allah sabir versin

Bu kadar susmuş sabretmişsin, keşke o sırada sen de dalsaydin kadına .

Madem iş çığrından çıkmış ben olsam allah ne verdiyse girişirdim. İster mağlup ister galip çıkayım içimde kalmazdı.

Edepsizin hakkindan anca edepsiz gelir.

Israrla boşan diyorum.
Şikayet etmeyi unutma.

Allah kolaylık versin.

Ben bu konudan çıkayım yoksa tutamicam kendimi.

daha esim diyorsun o adama es denmez esyalarini topla kapinin onune koy hadi nas diye al darp raporunuda komsularinda gormus.uzulme bebegin mama ilede buyur ama bu manyak kadinla buyumesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…