- 24 Aralık 2015
- 4.073
- 4.602
- Konu Sahibi sekerlileblebitozu
Bu kadar yazıp kendini yormuşsun bu insanlar yüzünden. Hemen boşan. Böyle insanların varlığı beni çok rahatsız ediyor. Tanımasam bile.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çok üzüldüm ve inanılmaz öfkelendim, Bazı fikirlerimi paylaşmak istiyorum;Inan doktordan utandigim icin gidemedim. Fotograflarini cektim yaralarimin.
Çok geçmiş olsun eşiniz terkedilmeyi çoktan haketmiş! Ve lütfen okumuş mesleği olan bir kadın olarak bu duruma sessiz kalmayın ve darp raporu alıp şikayetçi olun o kendini bilmez kadından!Laf olacagi kadar oldu zaten de doktora meram nasil anlatirim dedim. Okumus meslegi olan bi kadinin darp raporu almaya gitmesi cok agir.
Inan doktordan utandigim icin gidemedim. Fotograflarini cektim yaralarimin.
Ne guzel yazmışsınız. İmza atıyorum her kelimesıneNasıl terbiyesiz çirkef bir kadın, basiretsiz oğlu. Bu kişiden ne adam olur ne koca. Kim bilir önceki eş de niye boşadı bunu. Çocuğunuzun babaannesinin terbiyesizliklerine diyecek söz bulamıyorum. Hemen darp raporu alın. Hakaret davası da açın. Kapı önündeki bağırmaları boşa gitmemiş olsun. Bu tipler mahkemeyi görünce elini ayağını öpmeye başlar.
Kv ile Aynı evde mi yasıyor yakınınız . Cocuk var mı evde?Csnım cok yskınımda sana benzeyen bır arkadaş var onun kaynanasıda sigara içip içip dolanıo.. ve onun kocasıda kocalıktan bı haber... gercektwn sizleri hiç haketmiyorlar..