- 30 Nisan 2014
- 2.654
- 9.817
-
- Konu Sahibi sekerlileblebitozu
Bence boşverin. Kadın arabada her yerde içmiş burda evinde tuvaletinde içtiği sigaranın masumiyetini mi konuşalım. Gerçekten iğrenç bir şahsiyet ama kocaniz da aynı. Lutfen bosan. Daha fazla ezdirme kendini.Hem bana masum gorunmuyorsunuz diyorsunuz hem de altina hep bana yapilanlari yaziyorsunuz. Masum degilim madem sucumu yazin. Ben masum degilsem neden baskalarinin yaptiklarini yaziyosunuz ki?
Yaptığınız yorumlara ağzım açık bakıyorum. Ki konuyu sonuna kadar okumadığınızi söylemiştiniz. Ya okuyun yada kadını üzmeyin.Bir de kayinvalide den dinlemek lazim. Kadincagiz sizden korkusundan avcunda saklamis gitmis tuvalette icmis. Ve bunu size anneniz anlatiyor. Siz madem bu kadar cok hassasiniz sigara konusunda annenisin yapacagi sey bu olayi size anlatmamasidir. Dedigim gibi bir de kayinvalideyi dinlemek lazim.
Kayinvalide sizsiniz galibaYaptığınız yorumlara ağzım açık bakıyorum. Ki konuyu sonuna kadar okumadığınızi söylemiştiniz. Ya okuyun yada kadını üzmeyin.
Evet sonuna kadar okumadim. Belki yuklenmis olabilirim. Ama kayinvalide de suclu olsa bile bence burda tek hatali kocasii.Yaptığınız yorumlara ağzım açık bakıyorum. Ki konuyu sonuna kadar okumadığınızi söylemiştiniz. Ya okuyun yada kadını üzmeyin.
Neden olmasin.Kayinvalide sizsiniz galiba
Kayin
Ben miyim kayinvalide ? Ne alaka ?Kayinvalide sizsiniz galiba
Ben miyim kayinvalide ? Ne alaka ?Kayinvalide sizsiniz galiba
Beni alintilamissiniz şaşırdım.Yok size demedim arwen evenstar. Altop a dedim. Kendisi çok savunmuş ya o yüzden.
Yanlışlık olmuş ya.kusura bakmayın. Altop a yazmistim o msjı aslında...Beni alintilamissiniz şaşırdım.
Altop uyu sen uyu artık...kafa gıtmiş...Konuyu sonuna kadar okudum. Ama saka gibi yaaa. Kayinvalidenin gelinini dovebilecegi ayyy saka gibi.
Şu msji dan dolayı kayinvalide kendisimi acaba diye altop u alıntılamak istedim ortalık karıştı valla.Bir de kayinvalide den dinlemek lazim. Kadincagiz sizden korkusundan avcunda saklamis gitmis tuvalette icmis. Ve bunu size anneniz anlatiyor. Siz madem bu kadar cok hassasiniz sigara konusunda annenisin yapacagi sey bu olayi size anlatmamasidir. Dedigim gibi bir de kayinvalideyi dinlemek lazim.