Kayinvalide Belasinin Alt Üst Ettigi Hayatim!

Hem bana masum gorunmuyorsunuz diyorsunuz hem de altina hep bana yapilanlari yaziyorsunuz. Masum degilim madem sucumu yazin. Ben masum degilsem neden baskalarinin yaptiklarini yaziyosunuz ki?
Bence boşverin. Kadın arabada her yerde içmiş burda evinde tuvaletinde içtiği sigaranın masumiyetini mi konuşalım. Gerçekten iğrenç bir şahsiyet ama kocaniz da aynı. Lutfen bosan. Daha fazla ezdirme kendini.

Yaptığınız yorumlara ağzım açık bakıyorum. Ki konuyu sonuna kadar okumadığınızi söylemiştiniz. Ya okuyun yada kadını üzmeyin.

Allah evladını sana bagislasin. Sen o kadın öyle konuştu diye diye kötü kadın olmazsın kolu komsu duymuş duymamis önemli degil, kV kendini rezil etmiş. Hiç utanma arkadaşım git kapı gibi raporunu al yarın birgün boşanmada çok işine yarar. Bi arkadaşın dediği gibi kocan koca değilmiş annesinin o kadar ileri gitmesine izin vermeseydi kadın cesaret edip ağzını acamazdi. Eski eşyaları kendi kullanmış önemli değil o sonuçta sana vermemiş unut o meseleyi. Sigara konusunda haklısın insan olan bir bebeğe o kötülüğü yapmaz. Eşinin arkadaşları göŕüsmemis seninle belki esinin eski eşini çok seviyorlar ise onun yerine koyamamislardir seni ki benim için saçma bi durum onlarİda geç. Sen şimdi güçlü ol dik dur önünde kocaman bir savaş var ! Terbiyeni seviyeni bozma , bu günleride unutma !! Aşk meşk için affetme kimseyi ! Af edersende temkinli ol sana bugününü aratacak insanlar karşında!
Allah yardimcin olsun

Yok size demedim arwen evenstar. Altop a dedim. Kendisi çok savunmuş ya o yüzden.yanlışlıkla sizin yorumunuzu almışım da.fakat düşünceye katildigimi belirtmek içindi. Pardon

Şu msji dan dolayı kayinvalide kendisimi acaba diye altop u alıntılamak istedim ortalık karıştı valla.

Evlilik aşk değildir kızlar. Sadece kişiler değil, asılda ailelerde evlenir ve evlilik bireyselleşmek değil, aksine genişletmektir. "ya annesiylemi evlenicem sanki boşver biz birbirimizi seviyoruz" cümlesi kadar cahil bir cümle daha yok. Ben ilk aşık olduğum adamla evlenemedim, şimdi başka biriyle nişanlıyım 9sene sonra ve asıl nişandan sonra aşık oldum adama, çünkü ailesine aşık oldum resmen . Ve çok şükür diyorum. Aşık olduğum adam pasifte olsa, kaliteli aile mutlu kılar, burdaki Ali aktifte olsa bişey değişmezdi bence. Kavgadan sonra sokakta bağırıp göbek atacak bir kalite, birde oğlu posta koysa neler yapardı kim bilir..
sekerlileblebitozu senin adına çok üzüldüm. Ama bekar arkaşaslara ders olsun isterim. Lakin sadece kadının arkasında duran bir erkek yada aşk için değil, evlilikte ailelerin kalitesinin ve uyumunun herseyden önce geldiğini görmeleri için.

Aslında huzunguz biyerde haklı, keşke öğrenince irdelseydin sekerlileblebitozu . Denenmişin denemesi olmaz derler, çok nadirdir sen gibi deneyip yanılmış düzgün taraf. Seni mutlu edeni yap derim ama hiçolmazsa şimdi çocuk için gelecek odaklı düşün, aşk biyere kadar. bikere daha aşık olabilirsin. Malum çocukta genç olup aşık olup evlenince yalnız kalmakta var. Bekar güçlü bir anne ol, tekrar aşık olur, sen gibi biriyle ikinci baharı yakalarsın inşallah.

Canım evet haklısın kaynanan tam bir yılan tam bir şeytan ama burada suçlu o değilki tamamen eşin.

Özür dileyerek söylüyorum kaynanan sana or.spu diye bağırdığında eşin annesini susturup "hadi evine anne benim huzurumu bozma" diyemezmiydi???

Birazda suçlu sensin burada bu adam evlenmiş boşanmış o kadın bu herifi niye boşamış hiç arastırmadınmı? hiç sorgulamadınmı?
Bir laf vardır "arı baldan kaçmaz" derler.
Mutlu mesut bi yuvası olan insan o yuvayı yıkarmı?? Belki onunda evliliğinde de kaynanaydı sorun o yüzden boşandı. Keşke gözün kapalı dalmadan bir araştırsaydın.

hala yuvadan bahsediyorsunuz. yuva korunduğumuz kollandığımız yerdir, kocanız size yuva olamamış ki kurtaracak bir şeyiniz olsun. birkaç üç yıl daha, kaynana dediğini yapıp sizi boşatana kadar çekmeye de niyetlisiniz anlaşılan.
bu kadın bi gun hatasını anlayıp gelse ve affetsenız anlayabilirim ama eşinizi affetmenizi anlayamam. kalbinde zerre kadar da mı sevgi yok bu adamın ki böyle merhametsiz ve duyarsız size karşı? sevgiyi geçelim insanlığı da mı kayıplara karışmış?
kendinize bu kötülüğü yapmaya devam ettiğinize ve olayları hasıraltı ettiğinize göre, beyefendi de yüz bulup hala sizde kusur bulduğuna göre burdaki en büyük düşman sizsiniz kendinize.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…