Kayinvalide Belasinin Alt Üst Ettigi Hayatim!

Laf olacagi kadar oldu zaten de doktora meram nasil anlatirim dedim. Okumus meslegi olan bi kadinin darp raporu almaya gitmesi cok agir.
Kim demiş, okumayan dayak yer diye. Ben sana 20 tane ünlü sayarım dayak yediği için boşanan. Kız rihanna bile yedi kız. Neden çekiniyorsun, git bildir hadlerini.

Laf olacagi kadar oldu zaten de doktora meram nasil anlatirim dedim. Okumus meslegi olan bi kadinin darp raporu almaya gitmesi cok agir.
Bak ben de doktorum. Öğretmeni de geldi hemşiresi de geldi darp raporu almaya hiç de yadırgamadım daha çok yardımcı oldum. Lütfen hemen gidip darp raporunu al

Kız şekerli sende de ne sabır varmış 3 yıl nasıl dayandın bu iğrenç mahlûklara eee şimdi ne olacak peki kaynanan olacak o çirkef az rezillik yapmamış ne olacak bu işin sonu

Lütfen abartmış ol abartarak anlatmış ol
Gerçek olmasın bunlar
Kv sana saldırırken eşin onu isteyerek tutmamis annesinin ellerinı bile tutsa kadın hicbirsey yapamazdi erkek gücünden bahsediyorum resmen seni paralamasina izin vermiş izlemiş.. eşinin duygusal şiddetinden bahsetmiyorum bile ne yapmayı düşünüyosun sineye cekilcek gibi değil anlattiklarin

Düğün öncesi dini-resmi her nikaha karşıyım bundan sonra, tayin için bile olsa.....

Ne değişik insanlar var, ne yiyip içiyorlar bu ne hal akıl almıyor.

O kadın şeytanın suret bulmuş hali, eyvallah. Ama eşin! Tam bir mal afedersin ama.. Çünkü eğer adam olsaydı şu yaşadıklarını yaşamazdın. Yaşasan da böyle yaralanmazdın.

Çoğu konuda olduğu gibi bunda da iş adamda bitiyor, adam adam olacakki evlilik evliliğe benzesin.

Kimseden utanma, al darp raporunu.
O kadın bunun bedelini ödesin. Oğlu ile ilgili kararın nedir bilemem ama sessiz kalmamanı öneriyorum. Bunca zaman sustun diye madalya takmamış kimse.

Teeee vah bacim vah kardesim sen kendine nasil reva gordun bu asagilamalari bu edepsizlikleri bu pislikleri, o adami nasil koca diye yatagina almaya devam ettin sen, o adamdan nasil cocuk yapabildin o insanlara (ki lafin gelisi diyorum insan diye) nasil 3 yil katlanabildin ? Senin balik bastan kokmus ama sen anlamamissin.
Pisliklerin karakterleri daha basindan belliymis, kim ne derse desin ben karsiyim arkadas hic evlenmemis birinin bosanmis biriyle evlenmesi, adam tek ayak ustunde bin tane dolap cevirmis. Bosanmak rst cekmek bu kadar mi zor, herseye ragmen aileni hasiyetini serefini gururunu kendine olan saygini bitirmekten de mi daha kotu bosanmak ve rest cekmek.
Bu igrencliklere nasil dayanabildin ? Birde okumus calisan eli ekmek tutan bir kadinsin, sende kendine bunlari reva gorduysen, bu kocam dedigin seref yoksunu herife bir sebepten boyun egdiysen biz seviyorum seviyorum diye kendini kandirip adamlarin yaptiklari tum cirkinliklerin ustunu bu yalanci sevgi mutluluk;la orttuysen 3 sene birde hersey hos guzelmis gibi cocuk da yaptiysa biz burda issiz gucsuz, ailesinden destegi olmayan , kacmis, kacirilmis kandirilmis, ailesine sirtini donmus senin durumunda olan ama gercek anlamda caresiz kadinlara ne diyelim ki ?

Bosan hayatindan kaziyip at o pislikleri diyecem ama ne yazikki cocuk yapma hatasinda bulundugundan o pisliklere omur boyu hayatinda olacaklar. Bosansanda bu yasadiklarini tamamen unutup temiz bir hayata baslamana izin vermeyecekler.
Davani ac darp raporu almamissin ama avukatina bir sor bakalim kendi cektigin fotolar delil olurmuymus ise yararsa en azinda velayet davasini kazanirsin o kadindan uzaklastirirsin hos torunu cok umrunda olacagini sanmamda.
Gecmis olsun

Al benden de o kadar..
Şaşırmam diyorum şaşırıyorum her seferinde
Ve tespit doğru, eşi erkek kuvveti ile istese mani olurdu anasına......

Fotoğraf ile şikayet edebilir misin onu araştır. Kadından şikayetçi ol. Yanına kalmasın. Keşke iyi olmadan alsaydın raporu. Şimdi uzaklaştırma kararı çıkartıp dava açardın. Komşular da duymuş nasılsa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…