Kayinvalide Belasinin Alt Üst Ettigi Hayatim!

Defolup giderken torununu son gorusu oldugunun farkindayken bebegi opmedi bile.

Sana ve ailene o...pu dediğinde ağzını ikiye ayirmadigin için hatalisin

Laf olacagi kadar oldu zaten de doktora meram nasil anlatirim dedim. Okumus meslegi olan bi kadinin darp raporu almaya gitmesi cok agir.

Çok çok iyi kariyer sahibi kadınlarda dayak yiyor veya farklı sekillerde siddete maruz kalabiliyorlar. Bundan utanmayın. Surekli okumus, calisan kadin dayak yemez elinde parasi var istedigi an gider diye korkup dayak atamayan kocalar varmismista ev hanimlarininsa sirtindan sopa eksik olmuyormuş gibi bir dusunce yaygin oldugundan boyle hissediyorsunuz ama bunlarin ne okulla ne parayla bir ilgisi yok.

Sana ve ailene o...pu dediğinde ağzını ikiye ayirmadigin için hatalisin
Ama sorsan hep o hakli. Bir de el kaldirsam bana neler yapardi sirf ondan dokunmadin haksiz duruma dusmemek icin yoksa bücürün teki bana kuvveti yetmez. Ama gene de ben haksizim zaten. Annesine oyle soylemeyecekmisim. 55 yasinda kadin yalan mi soyleyecekmis!

Laf olacagi kadar oldu zaten de doktora meram nasil anlatirim dedim. Okumus meslegi olan bi kadinin darp raporu almaya gitmesi cok agir.

Haberlerde vardibaya oldu gerci psikolog kadin, profesor esinden siddet görmüş uzunca bir sure. Her meslek grubunda olabiliyor bu tip seyler, iki tarag egitimlide olsa oluyor. Bence kesinlikle darp raporu alip sikayet et. Pasif kocan onada ses cikarmaz

Vallahi oylede boylede haksız edecek seni öyle görünüyor bari adam akıllı dersini verseydin pislik kadinin

yemın ederım okurkan hırsımdan sınırımden dıslerımı sıkmısım son duruma benzer bırsey yasadım bende. Bu kadınların derdı neeeee ?? Hıc mı kalpplerı yok evlat evlard dıye ortalıkda dolanıyorlar baskalarının evlatlarını yakıp kul edıyorlar. Canım senın o kaynanananın Allah bıb bır belasını versın.. Bu adamlarda akıllansın artık!!! Eve gelınce kapını acan karın yemegını hazırlayan karın yatagını paylasan karın evladını kucagına veren karın....!! Ne bu ana sevdası ??? Madem bu kadar sevıyorsun laf soyletmıyorsun madem bu kadar dogrucu senın annen evlenmeseydın kardesım otursaydın bacagında!!

Allah ım akıl fıkır versın ıslah etsın bu kadınları ne olırsa olsn hala ıcım sogumadı.. Senınkılerı yasasam delırır fıderdım heralde. Helalll olsun kardesım!! O adamda senı hak etmıyor bılesın.. Hele o kadın dedım ya tekrar edeyım Allah bınbır belasını versın,.. Bıraz daha yazarsam farklı seyler soyleyecegım. Sana onerebılecek bırseyım yok kı zaten olsa kendım uygulardım. Tek fark sen cevabı yapıstırmıssın ben saygı dedım aman edep dedım salak gıbı en bıyuk saygısızlık edepsızlık bana yapıldı.. Tekrar helal olsun sana gozun acık olsun zıra karsında kı seytanın ta kendısı..

Inan doktordan utandigim icin gidemedim. Fotograflarini cektim yaralarimin.
Siz niye utaniyorsunuz o kadin utansin. Acilen gidip alin darp raporunuzu baska turlu o kadinla bas edemezsiniz. Ikinci is olarakta ailenizin yanina gidin yada bir arkadasa otele ama o adamin yaninda kalmayin. Ben normalde yikici yorumlar yapmam ama sinirimden cildirmak uzereyim gece. Kv ayri eş(artik ne kadar es sayilirsa) ayri.

Yazicak cok sey var yazip yazip siliyorum. Ne olursa olsun bosanin diyemiyorum ama gerekeni korkmadan utanmadan cekinmeden bir anneye yakisacak gucte yapin lutfen.

Valla canım nasıl crkef bı kadınmıs bu masıl dayandın kı sen buna bencede yık yuvanı cok cekmıssın zaten al evldını bak hayatına bırak o ana kuzusunu ay kzu da olmz bundan dıyecek sz bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…