Kayinvalide Belasinin Alt Üst Ettigi Hayatim!

Şekerlileb, sizi sigara konusundan hatırlıyorum; ayrıntılı olarak anlatmıştınız bir yorumunuzda ve ben de "Sabrınıza hayran kaldım, ben olsam o izmaritleri ağızlarına basardım" demiştim. Böylesine cahilin cahili bir kv karşısında, ah susmasaymışsınız, biriktirip biriktirip patlamasaymışsınız, siz de sokup sokup salağa yatsaymışsınız. Ben bunu kolay kolay demem Şekerlileb, ama karşınızdaki insan insan değilmiş. Yalan yere yemin edebilen birinden zaten ne çeşit bir vicdan göstergesi beklenebilir? El kadar bebeğin yanında sigarasını tüttürebilen bencillikteki bi tipten ne umulabilir?

Yaşanacakmış, yaşanmış...

Eşinizde iş yok, bunun siz de farkındasınız. İnsan sevdiği kadına o..pu dedirtir mi? Ne diyorsun anne sen benim eşime, edebini takın?! deyip susturamıyorsa yazıklar olsun. Bir de siz susacaktınız öyle mi?

Size saldırdığı anda geçirseydiniz ağzının orta yerine ahh, boş bulundunuz sanırım. Meşru müdafaa hakkınız var unutmayın bunu, reflekstir diye indirseydiniz sağlı sollu. Çok sinirlendim konunuza çok...

O eşim dediğiniz kalıpsız nerede, yanınızda mı?
Bu şartlarda, bu kırgınlıklar üzerine evliliği yürütebilecek misiniz?

Inan doktordan utandigim icin gidemedim. Fotograflarini cektim yaralarimin.
Canım çok üzüldüm ve inanılmaz öfkelendim, Bazı fikirlerimi paylaşmak istiyorum;

Bana kalırsa ikinci evliliğini yapan erkeklerin ilk eşlerinden muhakkak bilgi alınmalı, çevremden gördüğüm kadarıyla erkekler ilk evlilikleriyle ilgili külliyen yalan söylüyorlar!

Bu evliliğin böyle olacağı taaaa en baştan belliymiş, biz kadınların en büyük hatası susup alttan alarak herşeyi düzelteceğimizi sanmamız, en başta balayı olayında sesinizi çukartsanız bambaşka olabilirdi,

Kvnin çocuğun yanında sigara içmesi konusuna girmek istemiyorum okurken o sigaraları alıp bi taraflarına monte edesim geldi!

Darp raporu alıp şikayet etseydin keşke, oğlunu da mazur görmek lazım böyle manyak kadından normal bir insan doğsa şaşırmalı asıl.

Niktirip gitsinler ana oğul! Ne senin ne evladının can güvenliği yok!
Darp raporu al mutlaka, boşanma sürecinde yaşayacağın çirkefliklerin fragmanını görmüşsün işte, her pislik beklenir bunlardan
Çok daraldım off

Diger konuda bahsettigin konu bu mu?
Okuyacagim ama sonra. Wifi cekmiyor mobil internetten bakiyorum. Wifi cektiginde okuyup yorum yazarim insaALLAH. izmir yolcuglunda mobil internetim lazim olacak :) ona sakliyorum.

Ay kusura bakma alakasiz yorum oldu ama okuyacagim ins.

Ogffff okurken içim sıkıldı
Madem bu kadar sorun yasadınız hala neden bıt bıt bıt dipdibesiniz yahu??????

Allah islah etsin ne kötü insanlar var ya siz ne kadar sabırlı bir insan misiniz ben kendimi sabırlı bilirdim ama yok bu yasananlara nasıl dayanır insan
Sakın yanilipta tekrar denim düzelir diye düşünmeyin çıkarın hayatınızdan bu pis insanları evladinizla yeni bir hayat kurun 3 yiliniz gitmis bir ömrü heba etmeyin eşimi seviyorum diye böyle karakterde bir adam sevilmez sevilemez çok yazik

Yaşadıkların gerçekten çok üzücü hele bebeğinin anne sütünden mahrum kalması içler acısı keza senin şiddete maruz kalman eşin olacak kişi seni kv korumaması tepkısiz izlemesi bunlar kolayca unutulmayacak olaylar elbette morluklar gider çürükler yaralar iyileşir ama dil yarası geçermi onu bilemem ayrıl diyemem ayrılmada diyemem bunu kendin kararını vermen gerekiyor . Şu sözlerinize asla kabul etmiyorum bence büyğk bir Gaf yaptın okumuş insanların dayak yemesini utanc olarak düşünüşüyorsun ve yanılıyorsun .Dayak ister okumuş yada okumamuş olsun hiçbir kadına yakışmaz şiddet asla uygulanmamalıdır kadınlar çiçek gibidir.Allahım seni ve yavruna yar ve yardımcınız olsun amin hakkınızda en hayırlısını versin amin

Laf olacagi kadar oldu zaten de doktora meram nasil anlatirim dedim. Okumus meslegi olan bi kadinin darp raporu almaya gitmesi cok agir.
Çok geçmiş olsun eşiniz terkedilmeyi çoktan haketmiş! Ve lütfen okumuş mesleği olan bir kadın olarak bu duruma sessiz kalmayın ve darp raporu alıp şikayetçi olun o kendini bilmez kadından!

Nasıl terbiyesiz çirkef bir kadın, basiretsiz oğlu. Bu kişiden ne adam olur ne koca. Kim bilir önceki eş de niye boşadı bunu. Çocuğunuzun babaannesinin terbiyesizliklerine diyecek söz bulamıyorum. Hemen darp raporu alın. Hakaret davası da açın. Kapı önündeki bağırmaları boşa gitmemiş olsun. Bu tipler mahkemeyi görünce elini ayağını öpmeye başlar.

Gece gece nasıl üzüldüm..bebegine, sütünün kesılmesıne, sigara olayına, sonraa o şiddet anlarına bebeğinin şahit olmasına...huzursuz bır yuvada büyüyün bebegine, huzursuz bır anne babaya sahip olan bebeğine...ALlah ım mübarek aylar hürmetine sen Merhamet et.. nolur şu zorda kalmış kadın ve cocuga yardım et.. oysa kadınlar ve cocuklar allahın bırer emaneti...

Ne guzel yazmışsınız. İmza atıyorum her kelimesıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…