Kayinvalide Belasinin Alt Üst Ettigi Hayatim!

Bolca yeşillik ye canım. Ailen nerde sana sahip cıkmıyorlar mı
Babam cildirmis duyunca. Baskin yapacak duruma gelmis o kadina. Annem tutmus cocuklarin yuvasi yikilir hepsi unutulur sen olursun sebep demis. O kadin yaptigindan utansin demis. Annem hala agliyor telefonda cocugumun sacini mi taramis tirnagini mi kesmis nasil dovermis diyor nasil o laflari soyler diyor. Sirf yuvamiz icin karismadilar. Bu da anne o da anne iste. Biri bosayacaksin bu kadini der biri evladi dayak yer aglar susar..

Şerefsiz kadın şimdi belli oldu oğlu neden ikinciye evlenmiş bu kafayla daha çooook evlenir ayrılır.
Kurtul canım kaç hiç arkana bakma bunların yanında evlatmı büyütülür Allah korusun. Ne varsa var onlarda yalan iftira yüzsüzlük ayyyyyyy tam insan kılığında şeytan çok tehlikeli çok korkunç kabus.
Allah yardımcın olsun canım sana ve yavruna.

Kavga edecek ne var ki? Eşinizin karşınızda utanması lazım annesinin yaptıkları yüzünden.
Ben de ayni seyleri soyledim. Benim gozume bile bakamaman lazimken hala savunuyorsun dedim. Annesinin sozleri cinnet haliymis olabilirmis, ama ben karsilik vermemeliymisim. Ilk ben kadini fircalamisim bilmem ne. 3 senede ilk defa konustum agzimin payini aldim. Ve susmamin tek sebebi 1 soylerim 10 isitirim dedim bu sirret kadindan. Ama sustukca simardi. Ve sirret oldugunu biliyordum fakat bu kadar edepsiz oldugunu dusunmemistim.

Canım ama eşin ve ailesı bılmelı senın aılenın arkanda oldugunu. Yani senı sahıpsız bılmemelıler.

Zaten bosayacaksin bu kadini dediginde ben de soyledim o kadina. Onu bosattin beni bosatirsin gider ucuncuyu alirsin nasil olsa bi ceyrek takmadan gelin aliyon gelinler bedava sana dedim. Alirimmmmm ucuncuyu de alirimmm onu da bosatirimmmm dedi. Saka gibi..

Üzgünüm. Gerçekten okuduklarımı çok üzüldüm. Bir yuvayı yıkmış insan bile diyemediğim o kişi , ogluda izlemiş.

Ne yaparsanız yapın asla unutamayacaksiniz eşinizin o sözlerini. Annesinin dediklerini bir bir unutursunuz ama eşinizin pasifligini asla.
Her zaman her fırsatta aklınıza , dilinize gelecek.
Bosanmazsaniz geriye ne sevgi ne saygı kalacak.
Bir uzman desteği ise yarar mi burada bilemiyorum. Ne diyeceğimi bilemedim

Yuh. Bu kadar olaydan sonra siz bu adamla evliliginize devam ederseniz ben de size hakkımı helal etmiyorum. İçim şişti bu ne iğrenç koca.

O kadar üzüldüm ki yaşadıklarına bunlar alışmış boşamaya sen canını kurtar darp raporu al ve arkana bile bakma mesleğinizde var elinizde kendi ayaklarınızın üstünde duruyorsunuz zaten darp raporunuzda olursa bebeğinizde sizde kalır Rabbim yardımcınız olsun gerçekten taş olsa çatlar mış iyi dayanmışsınız bile Allah bildiği gibi yapsın size bunları yaşatanları

Iste olaylari buyutmek istemedi bizimkiler ama verdikleri tepkiyi anlattim .
Canım ailen olayı büyütmüş olmayacaktıki hatta en dogal yapılması gereken şeyı yapacaklardı. En azından baban şunu diyebilirdi ya kızıma adam gibi kocalık et ya da ben ben bakarım kızıma deseydi. Canım ama düşünüom boşansan bıle rahat vermez bunlar sana cocuk bizde kalsın falan derler. Keşke hiç karşılaşmasaydın bu insanlarla..

Ben de ayni seyleri soyledim. Benim gozume bile bakamaman lazimken hala savunuyorsun dedim. Annesinin sozleri cinnet haliymis olabilirmis, ama ben karsilik vermemeliymisim. Ilk ben kadini fircalamisim bilmem ne.
Kocan olacak adam anasının koynuna bi giriversin, ikisi de rahatlasinlar. O çarşafı da kendi altına serer.

Bence de kendi ailesi çok pasif kalmış.

Sonuna kadar okuyamadim ama siz de pek masum gorunmuyorsunuz. Bir kere sigara olayina takmissiniz kadin hakli. Evinde tuvalette ictigi sigarayi ictiyse icti artik. Bunu bile sorun halune getirip dert olarak yazmissiniz. Ayrica oglunun bosandigi esinden kalan esyalari size vermemis ki kendi kullaniyo ne var bunda .ben de dugunumden sonra 1 hafta esimin ailesi ile beraberdik. Bunu hic bir zaman zaman sorun etmedim. Oyle olmasi gerekiyordu. Sizin sorununuz esinizle kadinla degil. Esinisin size yeteri kadar deger vermedigini gorup sinirinizi kadindan cikariyorsunuz.

Ben daha once depresyon gecirmistim ilac kullandim bi sure ve esim o gunlerde yoktu ortada bile. Yani yillar once bi yakinimi kaybettigimde. Bana bunu bile kullandi. Senin agir ruh hastasi oldugunu ispatlicam o cocugu alcam senin elinden dedi. O cocuk olmasaydi seni bosardim bile dedi.

Hem bana masum gorunmuyorsunuz diyorsunuz hem de altina hep bana yapilanlari yaziyorsunuz. Masum degilim madem sucumu yazin. Ben masum degilsem neden baskalarinin yaptiklarini yaziyosunuz ki?

Hem bana masum gorunmuyorsunuz diyorsunuz hem de altina hep bana yapilanlari yaziyorsunuz. Masum degilim madem sucumu yazin. Ben masum degilsem neden baskalarinin yaptiklarini yaziyosunuz ki?
Bir de kayinvalide den dinlemek lazim. Kadincagiz sizden korkusundan avcunda saklamis gitmis tuvalette icmis. Ve bunu size anneniz anlatiyor. Siz madem bu kadar cok hassasiniz sigara konusunda annenisin yapacagi sey bu olayi size anlatmamasidir. Dedigim gibi bir de kayinvalideyi dinlemek lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…