Kayinvalide Belasinin Alt Üst Ettigi Hayatim!

Konunun okudum bitti ve gülerek şöyle dedim . Hay arkadaş bilmiyon mu bu devirde aziga s.. yaraniyor .
Susup susup da sonradan sesi çıkan dünyanın en nefret en iğrenç kadını oluyor .
sakin üzülme cocugunla hayatına sil baştan basla

Inş darp raporu almissindir

Kv zaten ruh hastasıymış da böyle eş olmaz olsun ya hala evli kalmayı düşünüyor musun böyle bir karakterle?

Senin kocana benzer bir babam, kayınvalidene benzer bir Babannem vardı. Üstelik annemin maddi gücü de yoktu. Ne mi oldu? Annem nerdeyse kansere varan hastalıkları atlatmak zorunda kaldı ve en nihayetinde 23 yıl sonra ayrıldılar. Şimdi annem çalışıyor, turp gibi, mutlu ve özgüvenli. Tek pişmanlığı daha önce neden boşanmadığı...

Son durumla ilk durum ayni. Hala evliyim.
Eşinin ve annesin yaptıkları yanına kar kalacak gibi gözüküyor.Ben o evde olsam adamı da o evide dağıtmıştım.Hiçbirşey olmamış gibi nasıl hala aynı evde kalabiliyorsunuz anlam veremiyorum.Numaradan gözboyamalık git demek yerine ya gerçekten siz gidin ya da aileniz size gelsin adam gitsin.Siz böyle pasif oldukça daha çok üste çıkarlar.Bir ay daha diyerek o adamı evde tutmayın.

Kimsenin hicbiseyin yanina kar kaldigi yok.
Hicbir sey olmamis gibi de yapmiyorum. Pasif de davranmiyorum. Herkes hesabini verecek! Fakat evliligimi surdurecegim. Evet kocam en basindan beri hatali davranip zaten azmis olan anasini daha cok azdirdi. Biz ikimiz de edepli insanlariz cirkefe cevap veremeyiz. Ben yillardir doldugum icin bi patlama yasadim ve o mahlukatin agzinin payini verdim ne kadar daha sonra cirkinlesse de. Adam beni dovmemis sovmemis. Evet pasif davrandi evet beni savunmadi bunlar yuzunden kirginligim ona omrumce gecmeyecek. Fakat karsimizdaki mahluk normal bir kayinvalide degil. Herseye cevabi olan, cevabi yoksa yalani olan, o olmazsa edepsizlik yapan, o da sokmezse aglayan ayilam bayilan ve her turlu oyunu indanin gozune baka baka yapan bir pislik. Evet bu kadin yillardir oglunu dinlemiyor evin erkegi gibi davraniyor sulalenin padisahi gibi davraniyor bin turlu entrikayla her isini hallediyor, herkese laf soyluyor ve hakli olan en sonunda yine o oluyor sasar kalirsiniz gorseniz bu yaratigi. Yani oglunu takmayan gelinini takmayan kendi kocasini kendi kvsini kendi kpini kendi oz babasini takmayan bir yilan. Allahtan bile korkusu yok. Oglunun gozunu boyamak icin her gorusmemizde namaza baslar ayrilinca birakir. Gozumun onunde birakti bir kere kocam bir haftaligina gittiginde, geldiginde geri basladi. Yaptigi dogru demiyorum ama boyle bir kadina oglu cevap veremedi. Serrinden korktugum icin uc sene susmusum ben. Ki ben kendini ezfiren uzduren hakkini savunamayan bi insan da degilimken. Normal bir kadindan bahsetmiyoruz o yuzden empati yapmamanizi dogal karsiliyorum. Belki de o pislige el-fatiha dedikten sonra daha cekilir olacak hersey. Belki de yuzume yuzume soyledigi gibi bu is bosanmaya gidecek bilemeyiz. Olumlu da olsa olumsuz da olsa surdurecegim cocugum icin. Babasiz evlenmenin agirligini yasamayan insanlarin, babasiz bir kiz cocugunun duygularini anlamasi imkansiz. Esim kesinlikle suclu ve hakkimi helal etmiyorum. Ama evliyim.
Bosan benceciler olaya karsilik hemen ortaya cikiyorlar fakat bizi taniyan insanlar asla bosanmamamizi diliyorlar. Uzaktan bunlari soylemek kolay cunku empati bile yapamayacaginiz kadar adi bir kadindan bahsediyoruz, burdaki sizin kayinvalideniz ve burdaki sizin kocaniz degil. Asla mukayese edemezsiniz. Gercekten..

Son düzenleme:
Kocanız sizi dövmedi ama annesi size hakaret ederken dövdürteceksin bu kadını bana dedi. Yani kocanız susmakla kalmadı. Anne sen git peşinden boşanıp geleceğim dedi. Babasız evlenmek çok zor evet. Size de bence boşanın demiyorum ama, hiçbir çocuğun omuzlarına ben senin için boşanmadım yavrum yükünü yüklemeyin. Ben boşanmak istemedim boşanmadım diyin.

Boşanma tamam da neye karar verdin, ne yapacaksın şimdi?

Sana nacizane önerim bugün bu adamdan boşanma ama çıkış biletini hazırla. Yani yarın bir gün bu adamdan boşanman gerektiğinde elinde herseyin hazır olsun. Maddi ve manevi olarak hep hazır olmalısın bence. Bunlarin yanında çekişmeli boşanma ve Velvet gibi problemler yaşaman çok olası. Dolayısıyla delilleri toplamayı hic ihmal etme. Mesela kV seni hirpaladi, bütün mahalle görmüş rezilligi bunlar önemli deliller. Tabi bir avukata danışmanı öneriyorum.

İnşallah hersey gönlünce olur. Senin kV ile maceralarını okuyordum hep esin ile uzaktasin bir sekilde idare edilir diyordum ama bu artık bambaşka bişey olmuş.

Yani bosanmayacaksan bile kV seni resmen dövmus hakaret etmiş. Suç bu bir tazminat davası açsan süper olurdu. Kocan da artık ne derse desin.

yaşadığın hayatı en iyi sen bilirsin. sadece anlattıklarından yola çıkarak en azından darp raporu, mahkeme süreci başlasaydı ve keşke ondan sonra şikayetini çekseydin en azından artık susmayacağına, hakkını arayacağına inandırırdın eşini ve anasını.
inşallah aldığın karardan pişman olmazsın, inşallah eşin senin ve çocuğunun kıymetini bilir. kvden de sizden ömür boyu uzak durur umarım.

Kız git al raporu boşanacak olursan elinde koz olsun bak senin bu kaynana dediğin iftira da atar davada seni haksız çıkarır al kozunu kullan aptallık etme ne utanması sana bunu yapanlar utansın

Umarım eşiniz insafa gelir kıymetinizi bilir umarım...hakkınızda hayırlısı olsun.bu hayatı yaşayan sizsiniz,anlattıklarınız basit olaylar kavgalar değil eşinizde annesi kadar suçlu insanlar buna göre ayrılık yorumları yapıyor..
Dediğim gibi inş mutlu olursunuz yuvanızda ve bunun içinde eşinize merhamet vicdan diliyorum.

Mesela kayınvaliden degil bi kere o konuda haksızsın. Baştan saçma sapan bir ilişkiyi kabul etmişsin susmayı da bi de erdem gibi anlatmışsın. Kocan koca degil ki bostan korkuluğu herkesin kuklası etmiş seni bişey dememişsin Allah bilir en yumuşak olanı kayınvaliden ki ona diş bileyebilmişsin. Ha kayınvaliden saçma sapan davranmış ama karşısında bir de izin veren var.

Benim yorumlarımı okuduysan sana ısrarla darp raporu al dedim. Boşan demedim. Boşan yada boşanma bu senin kararın ama senin alacağın o darp raporuyla onlara güzel bir gözdağı verebilirdin ayrılmasanda.

Boşan boşanma sana kalmışta eşin edepli falan değil,depresyonunu kullanıp senden çocuğu almayı falan dile getirmiş insan, annesine seni dovdürmüş insan, edebinden mi ses edemedi annesine,sen annesine saldırsan ne olurdu?

Konuyu kapattır bence sen de yıprandın bizler de böyle sevimsiz kocanın böyle ısrarlı savunulması inanılmaz

Terbiyesiz kadin yaa seni boşatacakta ne olacak sanki utanmaz
Ben de aynisini sordum. Beni bosatsan napcaksin gidip ucuncuyu mu alicaksin, alsan onu da bosatirsin sen dedim. Ucuncuyu alirim da onu da bosatirim daaaaa diyor. Alirsin sen otuz tane bile alirsin nasil olsa bi ceyrek takmadan gelin aliyon gelinler bedava dedim.

O uzak durmasa da ben ondan uzak durcam artik. Bikac yil gecmeden baslicak, torunumu gorcem oglumun evi vs. Oyle bi dunya yok artik. Yaptigi terbiyesizlik yuzsuzluge vurdurulacak bir sey degil. Ne kadar yasam tarzi haline getirse de yuzsuzlugu astarsizligi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…