Kayinvalide Belasinin Alt Üst Ettigi Hayatim!

Yok artik bitti alttan alma ustten almalar falan.

Zaten kim icin ne icinmis bunca sene sessiz kalmam. Hicbir seyi haketmeyenler icinmis. Cok pismanim. Keske bana dugundrn once bagirdigi ilk gun agzinin payini verseydim. Ve bana saldirdigi gun agzini yirtip eline verseydim. Yapmadigim icin hincim her gun 1000 kat artiyor.

Iyi davraniyo o da cok uzgun. Ikimiz de cok uzulduk. Kendimize gelemedik. O laflari annesinin bir an once cikmasi icin ve biraz sakinlesmesi icin soyledigini soyledi. Bilmiyorum. Hicbir seyden emin olamiyorum su an. Hic iyi degilim.
Bende tahmin ettim kadını defetmek için yapmıştır. Kadın belliki çok azgın bi kadın. Artık kocanın eline verme devam et pismanmis sonuçta. Inşallah her şey düzelir. Allah yardımcınız olsun.

Iyi davraniyo o da cok uzgun. Ikimiz de cok uzulduk. Kendimize gelemedik. O laflari annesinin bir an once cikmasi icin ve biraz sakinlesmesi icin soyledigini soyledi. Bilmiyorum. Hicbir seyden emin olamiyorum su an. Hic iyi degilim.
hadi o lafları anası sussun diye söyledi. kv senin her yerini mosmor ederken neden ayırmadı? bir de sen hakettin gibi cümleler kurdu sana? o anasına özür diletecek mi?

Bana darp raporu alıp onlara uzaklaştırma kararı çıkarttığını söyle ve o alinin de anasının da allah bin belasını versin bütün yazını okudum eğer bu kadar şey olup sustuysan ben sana ne diyim kardeşim ne çingene ne aşağılık aileymiş bunlar al çocuğunu ve böyle bi aileye asla gösterme şeref yoksunları yazık günah ya

o yılanın sokma sebebi kocan işte. dağ gibi arkanda dursaydı o kv hiçbir halta cesaret edemezdi.
Yaa soyluyorum anlamiyo. Bak aptal ayseden odu kopuyo bu kadinin bi bana sirret, yapmadigi yalakalik yapmadigi yardim yok hediyeler yagdiriyo diyorum. Ayse cok mu guzel cok mu becerikli cok mu insan cok mu guleryuzlu diyorum, hic bi meziyeti yok sadece dili var lafi sokup gdciyo diyorum kocasi da arkasinda diyorum, yiyosa anan ayseye bisey soylesin hadi abin napar onu diyorum. Yok ole bisey ne alaka ya diyo. Daha ne diyim. Burayi da okumus ilk sayfalari hala anlamiyo boyle olduguna hala inanmiyo. Zaten buraya uye olma sebebim de buydu. Ben ne soylesem siz degisik dusunuyonuz yok sizde boyke olmayabilir ama herkes boyle demesiydi. Ailesinin yanlislarini bizimle olan farkliliktan kaynakli oldugunu, yoksa normal oldugunu soylemesiydi.(kimse dugunde bisey yapmazmis, herkes ailelerine yardimda bulunuyomus nolcakmis, kaynana onyargisi varmis bende, herkes bilezik yapip annesine veriyomus taksin diye(gelinle ortak yapilan bilezik) falan filan).. bak herkes biyle dusunuyo ben uzayli degilim demek icin uye oldum. Yanlis olan seylere bitek ben yanlis demiyormusum bak demek icin. Okuyo burayi gene anlamiyo.

hayatım bunu da okut kocana.
kocan utanmaz yüzsüz ve sahtekar. hala hangi yüzle konuşuyor? sana yaşattıklarından sonra yüzüne bakmaya utanması lazım ama hala kv nin ağzıyla konuşuyor. sen ne kadar sabırlısın. ben olsam polis çağırıp kapıya koymuştum o koca müsveddesini.

tüm yazınızı sonuna kadar okudum.böyle çirkeflik görmedim.tartışma her ailede olur ama bu yapılan ve söylenenler adiliğin daniskası.eşinizin yerinde olsam böyle bir anne müsfettesinden doğduğuma bin pişman olurum.göz var nizam var görmezden gelincek yenilip yutulacak şeyler değil.üzgünüm ama eşiniz kendine çeki düzen vermez ise hiç sabretmeyin daha fazla.değmez bu adama.

Kendi telefonundan okuyor. Sifreli benimki acamaz.

Gunahi cok iyi bilir. Evlatlik gorevi diyor baska bisey demiyor. Once o pislik analik gorevini yapsa ya! Anlamiyor. Ben de emanetinim sahip cikamadin diyorum. Anlamiyor.

Gunahi cok iyi bilir. Evlatlik gorevi diyor baska bisey demiyor. Once o pislik analik gorevini yapsa ya! Anlamiyor. Ben de emanetinim sahip cikamadin diyorum. Anlamiyor.
anlamıyorsa boşayacaksın belki anlar derdim ama anlamaz. 3. eş alır aynısını yaşatır anasıyla.

böyle insanlardan nefret ediyorum.kesinlikle sizi ve o çocuğu hak etmiyor.bugün size sahip çıkmayan yarın çocuğunada çıkamaz.hiç yıllarınızı heba etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…