Kayinvalide Belasinin Alt Üst Ettigi Hayatim!

O sormuyosa eşin desin tam o anda eşime sormam lazım ben sana dönerim anne diye

Senin edepli kocan sen anneme böyle böyle davranirsan ben de senin annene öyle davranırım diye iddia güden biri

Hala toz kondurmuyosun,pes, olay boşanıp boşanmamak değil, sen diyosun ki yok.avukatla görüşücem yok cezasını çekecek, olayın üstünden kaç gün geçti raporun yok,olay şahide kaldı şahit kim kocan,evet annem suçlu diyecek mi

Sen bir ömür elti ayşeyle kv arasında gider durursun onlara bilenirsin hırs yükü bir kadın olur çıkarsın

Bu anlattıklarının tamamı fırsat verilse hemen hemen tüm kayinvalidelerin yapacağı şey,gelini saymamak oğlumun evi diye kurulmak yönetmek gelinin ailesini saymama eve girip çıkmalarına Karışma vs...fırsat verilse dedim ya o fırsatı veren erkek işte...sen kendi kendin dedin ayseye öyle davranamiyor neden kocası arkasında ama senin koca dinlemiyor napıyım diyo koca kadın yalan mı söylüyor diyo susuyo sen bu durumu eşim de ben de edepliyiz diye sunuyosun Hayır efendim sen pısırıksın kocan da seni saymıyo durum bu,anneye saygı böyle olmaz,anneme saygılıyım diye çocuğumun yanında sigara icmesine ses etmicem ha, yok öyle bi dünya

Benim kv ile nekadar da benziyor. Ama ben hiç senin kadar sessiz kalmadım. Bu kadar susanın tepesine herkes çıkar. Zavallı eski eş neler yasadiysa demek boşanmış sonunda. Hep sen tehdit edilip aşağılanıyorsun. Birde eşimle birebir sorunumuz yok diyorsun. İstediği kadar annesi olsun eşini bukadar ezdiren adamla birebir nasıl iyi olunur anlamam. Ama zaten eşin değil senin sayende iyi oluyorsunuz. İsyan bayrağını indirme derim restini çek güçlü dur.

Banada eşim zamanında çok bilendi. Ama ben hiç kv nin bukadar ilerlemesine izin vermedim laf sokma çabasına girer girmez yapıştırdım cevabını bazen hatamı yaptım diye soruyorum ama yapmasam kesin benimki de seninki gibi yapardı. Bide onlar laf söyleyince oğulları yinede anneme saygılı ol dediğini bilip iyice kuduruyorlar. Eşim bir kere beni savundu1 yıl olacak kadın oğlunu da aramıyor. Ben senin yerinde olsam koşa darp raporu almaya gitmiştim. Eşin baya annesine dövdürmüş seni

Yaw bunlar olurken senin kocan ne b.. yiyor afedersin ?
Kocan olacak adam bu kadar şeye izin veren kişinin ta kendisi olmasın sakın ?
Düşman senin koynunda yatıyor haberin yok sanırım
Yemin ederim ben gerildim burada okurken.
Hatta eşimi gırtlaklamıştım lan seni bana parayla mı verdiler diye.

Aferin yaa cok iyi demissin kadına gelen giden gelinin zarari yok ki yanliz kocaninda bosarim anne bosar yanina gelirim tarzi konusmasida cok itici geldi bana torunlariyla iliskileri nasil peki
Torun torba yokken piyasada biz yeni nikahliyken bu bizim yanimizda diyor ki ilk torunundan icin, ben artik baska bi cocuk sevememmmm imkani yok sevememmmm diyor. Ben de esime der gibi ortaya dedim ki aa annen bizim cocugumuz olsa sevmicek herhalde dedim belki kivirir diye daha dogrusu kivirsin diye cunku hosuma gitmedi. Esim de oyle mi anne sevmicen mi bizim cocugu dedi. Kv mali ellerini kaldira kaldira yyyyyoooookkkkk sevemem artik ondan baska cocukkk ilk goz agrim o benimmmm imkani yok sevememmm dedi. Bu denyoya lafini bilmesi icin firsat verdim ama kivirma tenezzulunde bile bulunmadi. O yuzden benim cocugumu sevmis sevmemis bi kiymeti yok. Ne yspsa yapmacik geliyor bana.
Benim cocugumu severken bile mal mal konusuyor. Zamaninda eltim dogum yaptiginda bevegi severken karnima koyasim geliyo bunu diyormus. Unutamamis heralde bu mal kadin bu lafi. Diyor ki benim cocugu severken karnima koyasim var bunu karnima koyasim var bunu. Sanki o tasidi karninda 9 ay. Ya onun malliklari saymakla tukenmez.

Kocami savundugum falan yok. Hayatima girmeye kalkamaz artik o kadin da. Elti de bitti kv de. Oyle bisey yok

Ya şu anda merak edip inatla sorduğum soruyu tekrar sorucam şu anda eşinizle ne durumdasınız bu konuları sakince oturup konuştunuz mu? Sizden Özür diledi mi Özür dilemesi gerektiğini kafasına kaktınız mı? Beraber vakit geçiriyor musunuz?

Bosanmamani saygiyla karşılıyorum. Ama kusura bakma da burda KLAVYE ARTİSTLİĞİ yapmanın alemi yok. Herseyi sineye cekiyorum evliligime devam etcem desen herkes sana saygı duyar. Ama hala dava acmaktan bahsediyorsun. Git allasen ya... Bunu yapcak olsan darp raporu alırdın.

En büyük hata ilişkileriniz kötü olmasına rağmen neden kayınvalidenize çocuğu baktırdınız? Zaten ilişkileriiniz baştan beri kötü, çocuğunuza bakması daha da kötü yapacağını bilmeniz lazımdı...

Allahim ne kadar uzun bir konu.
En son dayak olayina kadar kayda deger bir sey yok konu sahibi, onlar az bucuk herkesin yasayacagi seyler. Siz sadece firsatlari tepside sunmussunuz, kadin da gelmis tepenize cokmus.
Bunca seyin icinde kocam da kocam diye tutturmaniz bir enteresan. Kaynana disinda her seyin ruya gibi olmasi vs vs...nasil ruya Allah askina? Tum firsati veren kocaniz, ama tek suclu kaynana? Ilginc degil mi biraz?
Kusura bakmayin kocaniz adam olsaydi bunlarin hicbiri yasanmazdi.

Siz ne yasadiniz da boyle oldunuz cok merak ediyorum. Her konuya keskin kirici yorumlar..

Ne dendi de kırıldın pardon, 3.şahısları değil kendini sorgula bence,ben neden bu kadar pasifim diye, şu son olanı söylemiyorum 3 yıllık evliliğini ve öncesi flört dönemini kastediyorum, kırılacaģın kişiler burdaki kişiler değil

Ayrıca konunu kapattırmak da senin elinde

Kadın gelmek istemiş kocası da hayır gelme dememiş konu sahibi de ne yapsın el mahkum
Durup dururken gelme denmez zaten. Ama zaten evvelden anlaşamadığım birini niye çağırayım... Bu kızın basireti bağlanmış kocasının despotlugunu göremiyor. konu sahibi dinsizin hakkından imansız gelir. O koca meymenetsizine söyle ' benden habersiz bu evde bundan sonra kimse gelip gitmeyecek bana sormadan iş yaparsan burnundan getiririm de ya ! Ya ben bile üç aylık evliyim anladim yüz verince en mübarek koca ve kv bile tepene çıkar....

çocuk bahane. maalesef konu sahibi hala eşini seviyor ve değişeceğini umuyor. ne diyelim. inşallah değişir.

Eşini sevebilir sefamsa sürerim cefamsa çekerim diyen çok kadın var ama birini sevmek onu olduğu gibi kabul ettiğinde güzel,onun yanlışlarını başka birine tümüyle yüklemek...

Laf olacagi kadar oldu zaten de doktora meram nasil anlatirim dedim. Okumus meslegi olan bi kadinin darp raporu almaya gitmesi cok agir.
Yemin ederim çıldırdım ya. Hadi kayınvaliden hadsizin kendini bilmezin teki ama anladığım kadarıyla okumuş kocanız neden bunlara tepki göstermiyor. Valla kardeşim al raporunu neden utanıyosun insanın başına her şey gelebilir. hem sen değil onlar utansız. Sonra da o adamı boşa kurtul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…