Kayinvalide Belasinin Alt Üst Ettigi Hayatim!

Çok kızdım sana. Salak misin sen ya? herseyi geçtim çocuğuna acımayan adam sana acir mi? Sigara bu ya bunu da mı görmüyor bu adam? Anası karısını Doverken armut mu topluyor? Erkek mi şimdi bu yada adammi? K bakma ama kocan senin kadar bile erkek değil.(kusura bakma salak derken kötü anlamda söylemiyorum kv olayını geçip benzeri bende var çünkü ben eşine çok kızdım)

valla kusura bakmayın kadının hiiiiiiiiiiiiiç suçu yok bangır bangır bağırmışlar bangır bangır bangır aklının önüne tıpaç koyup evlenen siz olmuşsunuz.fiziken kapıda yatmamışsınız tamamda bilinçaltınızla alinin annesinin kapısında sürünmüşsünüz ...okurken ben çatladım ....neyine çoook aşık oldunuz karısından boşanmış alinin ..bir kadın gidiyorsa vardır sebebi..alın şimdi siz hakkımı helal etmiyorum ama EŞİM demeye devam edin..sabah sabah daha sinirlenemezdim.

Çekip oturma o kadın böyle bitirir gider mi sanıyorsun? Dönüşü olacak onun tekrar o eve. Kadın ev benim oğlan benim diyor eninde sonunda dönecek.
Dayak işi biraz soğusun o kocan demeye başlayacak annem pişman da görüşelim de bilmem ne demeye.
Burada kadın seni dövmeye kadar işi vardırmış. İlk fiskede araya girip annesini kovsaydı mesela. Niye kadını pışpışlıyor? Çok değil bir sene sonra ne yapayım o benim annem torununu da mı görmesin uzatma demeye başlayacak.
Boşanmalısın bence ana oğul kalsınlar başbaşa. Ve ayrı bir dava da o kadına açmalısın. Kolay mı ya öyle dövmek ödesin bedelini. Tazminat davası aç hatta. Ezdirme bu kadar kendini yazık günah ya.

Yerinde olsam kadından şikayetçi olurdum. Darptan bi yargılansında göreyim onu. O herifide at gitsin. Beş para etmez... Okurken o kadar simirlendimki ahh ben de orda olsaydımda şu kızı korusaydım dedim. Ben okurken delirdim sen iyi katlanmışsın. Bırak bu iğrenç aileyi al bebeğini bu ailenin iğrençliklerinden uzakta yetiştir.

Ben şuna takıldım. Bu adam yakında annem de annem diye başlayacak. Barışacak annesiyle. Hatta belki araları iyi konuşuyorlar ve senin sakinleşmeni bekliyorlar. O kadın sizin eve gelecek ve yine aynı şeyler yaşanacak. Çocuğun büyüdüğünde onun gözleri önünde kaynanandan dayak yemek onu nasıl etkiler hiç düşünüyor musun? Bir daha bu olayların yaşanacağı belli. O kocadan da adam olmayacağı belli...

Bazi yorumlar çok acimasiz olayi sizin başiniza geliymus gibi degerlendirmeyin kizcagiz o ailede ne yasamis nerden bilicez duygulari tam olarak ne bilemeyiz ki evet kocasi kv haksiz ama belki herşeyi affetmek istiyo o bebegın babası sonucta o adam
Oyle cik git demek cok kolay gercekten ama gıdince ne olcak belki gidemiyo yada gitmek istemiyo...

Of içim şişti okurken toptan manyak bu aile, 3 sene susmanız da ayrı şaşırttı beni yazık emeklerinize.

Eski eşide yüksek ihtimal bu kadının şerrinden kaçtı
Olmaz olsun böyle anne böyle insan,
Böyle çirkefler kocan 2. değil 12. Evliliğini yapsa ne huzur verir, ne yapacağını yapmaktan geri durur.
Böyle evlilik, böyle sevgi, böyle koca olmaz olsun
Al darp raporunu ver mahkemeye kadını dicem ama siz bu olayı bir şekilde üstünü kapatıp devam edeceksiniz belli o yüzden boşan bile diyemiyorum
Hakkınızda hayırlısı

Okurken şok oldum valla.
Tamam biri anan biri karın ama ben erkek olacam anam bile olsa biri karımın namusuna dil uzatacak fvalla o dilli tuttugum gibi kopartırımm.
Bacım kurtulduguna sevin suan biraz üzgün olablrsn ama Rabbim şimdi çıkarmazsa ilerde acısını fazla fazla cıkartır hesabını sorar.
Benimde basımda bir kayıvalide ve görümce belası var gelecekte basma buna benzr seylr gelmezse şaşırmam.

Bu kadar anlamıyorsa
Üzgünüm ama
Eşiniz gerizekalı sanırım

Yani mesleğin var bu hayata bi daha gelmeyecem sevdiysen sevdin nolmus hemen nisan o yaratıktan bebeğinle insanca bi hayat kur kendine

Ben olaya yaşlı insanlara koşulsuz saygı duymanın saçmalığı açısından bakmak istiyorum. Bir yaşlıya neden saygı duyulur? Yılların tecrübesiyle olgunlaşıp bilgeleşir, onun tecrübeleri değerlidir normalde. Bunun haricinde bir neden göremiyorum sırf yaşlı olduğu için saygı duyma konusunda. Eğer bir insan yaşlanana kadar geçirdiği yılları boş geçirmişse, o yıllar ona hiçbir değer katmamışsa, olgunlaştırmamışsa neden saygı duyulsun ki? Sizin kayınvalideniz de saygıyı haketmeyen, hayatını boş yaşamış insanlardan. Ben genel olarak kan bağının yüceliğine ve her hataya bahane olarak öne sürülebileceğine de inanmam. Bence kalp bağı önemlidir. Eğer insanların arasında kalp bağı yoksa kan bağı hiç birşey ifade etmez. Yani çok dolambaçlı olsa da şunu demek istiyorum. Annedir, her şeyi yapar, sen sus diyen koca hakkı hakkaniyeti bilmeyen, umursamayan, Allah'ın emaneti karısını koruyamayan ezik bir zavallıdır. Çocuğunun sağlığını koruyamayan, karısının hakkını savunamayan, yaşlılık kılıfına saklanıp her türlü çirkefliği yapmaya hak gören kayınvalidenize ağzının payını veremeyen, sırf annesine sesini çıkaramadığı için el kadar sabiyi parçalanmış ailede büyütmeye razı olan, rızkınızı sağa sola saçarken fikrinizi alacak kadar bile size saygı duymayan çapsız, kalibresiz, kişiliksiz bir adam var karşınızda. Yazık ki bu adam çocuğunuzun babası. Madem annesi boşanmanızı buyurmuş, oğlu da emre itaat etmiş, kabul edin hatta davayı siz açın bence. Gitsin anasının evine, siz sakın evinizden ayrılmayın. O kadar emekten sonra o aileye hediye etmeyin evinizi. Kocanızın laflarını da takmayın. Anasının karşısında kuyruğunu kıstıran, size gürleyen adamı ciddiye almaya değmez

Saygiyi haketmedigi halde yillardir saygi gostermisim, disimi sikmaktan cenem kopmus. Bir kere bisey soyledim iste. Netice bu. Allah cirkeften ve onun cirkef oldugunu bir turlu goremeyenlerden herkesi korusun.

Saygiyi haketmedigi halde yillardir saygi gostermisim, disimi sikmaktan cenem kopmus. Bir kere bisey soyledim iste. Netice bu. Allah cirkeften ve onun cirkef oldugunu bir turlu goremeyenlerden herkesi korusun.
işte karşındakine haketmediği değeri vermeyeceksin. sen sevginden, saygından sustun ama ana-oğul seni kötü niyetli oldukları için ezik sandılar ve ezdiler. umarım Allah, onlara hakettiğini yaşatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…