- 16 Mayıs 2016
- 15.732
- 66.718
-
- Konu Sahibi sekerlileblebitozu
Caksa ne olur cakmasa ne olur. Bosanmadim ama bosanmanin esiginde gezcem senelerce. Benim gibi hayat dolu sen sakrak bi kadini küsturdu. Artik hicbisey eskisi gibi olmicak. Yaptigimiz tatiller mesela gecen senelerdeki gibi asla olmicak. O benim arkadasimdi. Hatta gurbette tek arkadasimdi. Sirdasimdi. Dostumdu. Ama hep di'li gecmis zaman..Boşanmıcaksın haklısın da peki eşinle oturup konuştunuz mu? Şartlarınızı, bundan sonra neler yapacağınızı? Bide boşanmayacağınızı eşinize çaktırmayın
Ama canım hayat böyle geçmez kendine yazık.. yerden göğe haklısın ama otur eşinle konuş nolur onun ne kadar haksız olduğunu ne kadar kırıldığını, gönlünü tekrardan kazanması gerektiğini anlat.. konuşmuyor musun hala?Caksa ne olur cakmasa ne olur. Bosanmadim ama bosanmanin esiginde gezcem senelerce. Benim gibi hayat dolu sen sakrak bi kadini küsturdu. Artik hicbisey eskisi gibi olmicak. Yaptigimiz tatiller mesela gecen senelerdeki gibi asla olmicak. O benim arkadasimdi. Hatta gurbette tek arkadasimdi. Sirdasimdi. Dostumdu. Ama hep di'li gecmis zaman..
Kiz kocani eline al kaynanan sizi boyle mutlu gorunce çatlar lafin altindada kalma hiç güçlü gorun hic evine gitmeO uzak durmasa da ben ondan uzak durcam artik. Bikac yil gecmeden baslicak, torunumu gorcem oglumun evi vs. Oyle bi dunya yok artik. Yaptigi terbiyesizlik yuzsuzluge vurdurulacak bir sey degil. Ne kadar yasam tarzi haline getirse de yuzsuzlugu astarsizligi.
Vermeyecek evet. Bunu ben de hissediyorum. O pisligi cekecek gucum kalmadi. Evliligime mudahil olmaya calistigi an bitiririm baska kurtulusum olmadigi net olur ozaman.Bu kadin size rahat vermez Allah sabir versin isiniz cok zor esiniz aklini basina toplamazsa cok zor gunler bekliyor olabilir sizi
Yapisma kelimesi nedir ya. Ayip dogrusu.Nikah sonrasi seks yapilir. Dugun sadece bir detaydir. Insanlar bunu niye anlamiyo?
Senin de boyle bi kocaya yapismani cozemedim.
Mutlu degilim aslinda ama inadina mutlu fotomuzu koydum whatsappa. Esim de diyor ki niye koydun o fotoyu nispet gibi diyor. Allah allah elin adamini mi koymusum ya cok normal ne varmis bunda dedim. Hic.Kiz kocani eline al kaynanan sizi boyle mutlu gorunce çatlar lafin altindada kalma hiç güçlü gorun hic evine gitme
Edepsizlikte birincidir.Ya ben o kısmı atladım. Ne demek siz düğünden önce beraber oldunuz.
Neticede resmi nikah kıymışsınız ki kıymasanız bile böyle bir konu konuşulmaz.Nasıl sizin özel hayatınız ile ilgili annesiyle konuşur. Ahlaksızlar..
Oglunun bisey anlattigi yok ya zarf atiyor kadin. Bi sure dugunden once ayni evde kaldik ordan yuruyor.Ya ben o kısmı atladım. Ne demek siz düğünden önce beraber oldunuz.
Neticede resmi nikah kıymışsınız ki kıymasanız bile böyle bir konu konuşulmaz.Nasıl sizin özel hayatınız ile ilgili annesiyle konuşur. Ahlaksızlar..
Bence biraz tavir yap ki burnu surtunsun konuşma cok mecbur kaldinmi cevap ver yatagini bile bi sureligine ayir bence disardakilere cok mutlu gorun ama evde surundur birazMutlu degilim aslinda ama inadina mutlu fotomuzu koydum whatsappa. Esim de diyor ki niye koydun o fotoyu nispet gibi diyor. Allah allah elin adamini mi koymusum ya cok normal ne varmis bunda dedim. Hic.
Uzaktan da yetisti o cadaloz. Annem benim eve geldigi gun beni aradi bi bahaneyle. Aslinda ne beni arar ne ben onu. Aradi iste bu diyor ki annen ne zaman gitcek. Annem daha valizini acmamisti. Bilmiyorum sormadim tabi dedim ama icimden bi ton saydim. Ukala dumbelegi. Bi gun de bayram izninde kardesim geldi bebegi gormeye. Bayramlasma bahanesiyle konusurken diyor ki anneme x oraya geldi mi. Ne kadar kalcak. Sa na neeee!! Maksat insanlari rahatsiz edip oglunun evinde diken ustunde oturtmak. Zaten annen ne zaman gitcek dedikten sonra annem cok kalmadi, gideyim artik ben sen de annem gitti diye mujdelersin dedi. Kendisi gelecegi zaman oglunu arar ben su zaman su kadar kisi geliyorum ucak biletimi su tarihe al der. Geline sormak yok. Cunku burasi ogljnun evi. Hatta kendi eviymis onu da ogrenmis olduk. Simdi ev aliyoruz bakiyoduk zaten. Tapu benim ustume olacak dedim. Gelip de o densiz burasi oglumun evi burasi benim evim diyemesin dedim. Gelirse kapi disari etcem burasi benim evim diyebilcem dedim. Az zaman gecsin gelicem diye ugrasacak. Yuz astar yok onda.geçmiş olsun
ama bu durumu bile bile o kv eve alınır da çocuk emanet edilir mi
memursun al iznini otur
olmazsa tut bakıcı
şu kvleri hayatımızdan uzak tutsak aslında hayatlar daha kolay olacak
Kimsenin hicbiseyin yanina kar kaldigi yok.
Hicbir sey olmamis gibi de yapmiyorum. Pasif de davranmiyorum. Herkes hesabini verecek! Fakat evliligimi surdurecegim. Evet kocam en basindan beri hatali davranip zaten azmis olan anasini daha cok azdirdi. Biz ikimiz de edepli insanlariz cirkefe cevap veremeyiz. Ben yillardir doldugum icin bi patlama yasadim ve o mahlukatin agzinin payini verdim ne kadar daha sonra cirkinlesse de. Adam beni dovmemis sovmemis. Evet pasif davrandi evet beni savunmadi bunlar yuzunden kirginligim ona omrumce gecmeyecek. Fakat karsimizdaki mahluk normal bir kayinvalide degil. Herseye cevabi olan, cevabi yoksa yalani olan, o olmazsa edepsizlik yapan, o da sokmezse aglayan ayilam bayilan ve her turlu oyunu indanin gozune baka baka yapan bir pislik. Evet bu kadin yillardir oglunu dinlemiyor evin erkegi gibi davraniyor sulalenin padisahi gibi davraniyor bin turlu entrikayla her isini hallediyor, herkese laf soyluyor ve hakli olan en sonunda yine o oluyor sasar kalirsiniz gorseniz bu yaratigi. Yani oglunu takmayan gelinini takmayan kendi kocasini kendi kvsini kendi kpini kendi oz babasini takmayan bir yilan. Allahtan bile korkusu yok. Oglunun gozunu boyamak icin her gorusmemizde namaza baslar ayrilinca birakir. Gozumun onunde birakti bir kere kocam bir haftaligina gittiginde, geldiginde geri basladi. Yaptigi dogru demiyorum ama boyle bir kadina oglu cevap veremedi. Serrinden korktugum icin uc sene susmusum ben. Ki ben kendini ezfiren uzduren hakkini savunamayan bi insan da degilimken. Normal bir kadindan bahsetmiyoruz o yuzden empati yapmamanizi dogal karsiliyorum. Belki de o pislige el-fatiha dedikten sonra daha cekilir olacak hersey. Belki de yuzume yuzume soyledigi gibi bu is bosanmaya gidecek bilemeyiz. Olumlu da olsa olumsuz da olsa surdurecegim cocugum icin. Babasiz evlenmenin agirligini yasamayan insanlarin, babasiz bir kiz cocugunun duygularini anlamasi imkansiz. Esim kesinlikle suclu ve hakkimi helal etmiyorum. Ama evliyim.
Bosan benceciler olaya karsilik hemen ortaya cikiyorlar fakat bizi taniyan insanlar asla bosanmamamizi diliyorlar. Uzaktan bunlari soylemek kolay cunku empati bile yapamayacaginiz kadar adi bir kadindan bahsediyoruz, burdaki sizin kayinvalideniz ve burdaki sizin kocaniz degil. Asla mukayese edemezsiniz. Gercekten..
Evet gercekten patladim. Gercekten iyi de oldu. Megerse benden cok sanki o biriktirmis. Neler soyledi bana. Ben uc yildir 3000 kere sustum o da 3000 kere konustu. Ama ben uc patladiysam o 7 patladi. Her zaman haklidir diye bosa demiyorum. Cok tehlikelidir. Benim sana bi saygisizligim olsa konus da sus pus oturan kadinda ne buldun da bu kadar konustun. Hic bisey bulamadi gerdek carsafina girdi iste. Hic bisey bulamadi annemin benim namusuma babamin ayyasligina konustu iste. Edep yoksunu zavallicik. Ogluna dedim ki annenden davaci olcam ama kaybetcegimi biliyorum dedim. Ben onunla asik atamam kim bilir neler bulup cikarcak sonra ben odicem tazminat dedim. Ama annenin ne kadar pislik ve sirret oldugunu sana gostermek icin yspacagi oyunlari entrikalari yalanlari gormen icin yapicam bunu dedim.haklısın ama bence eşinin babalığını da değerlendir
ne demek sigarayı sen takıntı yapmışsın
demek ki kadın siz işe gidince de içmiş vs vs
insanlar bakıcı seçerken sigara içmesin ilk şartı oluyor
evimde temizlikçi balkonda sigara içiyor da kapıyı kapatmadan içti diye olay olabiliyor ki çocuğum kazık kadar
eşim kendi de sigara içer ama evde azıcık koku olunca kızar
6 yaşındaki çocuk babasının sigara içtiğini bilmiyor
sizi umursamıyor da anasına çekidüzen verecek olan da eşiniz
şimdiye kadar susmuşsunuz bundan sonra susmayın ya
insan nasıl susar mesela o namaz olayında aa anne yine mi başladın namaza ali gidince bırakmıştın ya ben de temelli bıraktın sandım denir yani
kibarca
siz tutmuş ve sonunda patlamışsınız ama iyi olmuş
umarım eşinizle patlama yaşamadan önce sıkıntıları çözersiniz
kaybetmezsin istediğini yapsın darp raporu al güçlü sen olursun ama oğlunun da ağzının payını ver mutlakaEvet gercekten patladim. Gercekten iyi de oldu. Megerse benden cok sanki o biriktirmis. Neler soyledi bana. Ben uc yildir 3000 kere sustum o da 3000 kere konustu. Ama ben uc patladiysam o 7 patladi. Her zaman haklidir diye bosa demiyorum. Cok tehlikelidir. Benim sana bi saygisizligim olsa konus da sus pus oturan kadinda ne buldun da bu kadar konustun. Hic bisey bulamadi gerdek carsafina girdi iste. Hic bisey bulamadi annemin benim namusuma babamin ayyasligina konustu iste. Edep yoksunu zavallicik. Ogluna dedim ki annenden davaci olcam ama kaybetcegimi biliyorum dedim. Ben onunla asik atamam kim bilir neler bulup cikarcak sonra ben odicem tazminat dedim. Ama annenin ne kadar pislik ve sirret oldugunu sana gostermek icin yspacagi oyunlari entrikalari yalanlari gormen icin yapicam bunu dedim.
Aferin yaa cok iyi demissin kadına gelen giden gelinin zarari yok ki yanliz kocaninda bosarim anne bosar yanina gelirim tarzi konusmasida cok itici geldi bana torunlariyla iliskileri nasil pekiBen de aynisini sordum. Beni bosatsan napcaksin gidip ucuncuyu mu alicaksin, alsan onu da bosatirsin sen dedim. Ucuncuyu alirim da onu da bosatirim daaaaa diyor. Alirsin sen otuz tane bile alirsin nasil olsa bi ceyrek takmadan gelin aliyon gelinler bedava dedim.