Yaa soyluyorum anlamiyo. Bak aptal ayseden odu kopuyo bu kadinin bi bana sirret, yapmadigi yalakalik yapmadigi yardim yok hediyeler yagdiriyo diyorum. Ayse cok mu guzel cok mu becerikli cok mu insan cok mu guleryuzlu diyorum, hic bi meziyeti yok sadece dili var lafi sokup gdciyo diyorum kocasi da arkasinda diyorum, yiyosa anan ayseye bisey soylesin hadi abin napar onu diyorum. Yok ole bisey ne alaka ya diyo. Daha ne diyim. Burayi da okumus ilk sayfalari hala anlamiyo boyle olduguna hala inanmiyo. Zaten buraya uye olma sebebim de buydu. Ben ne soylesem siz degisik dusunuyonuz yok sizde boyke olmayabilir ama herkes boyle demesiydi. Ailesinin yanlislarini bizimle olan farkliliktan kaynakli oldugunu, yoksa normal oldugunu soylemesiydi.(kimse dugunde bisey yapmazmis, herkes ailelerine yardimda bulunuyomus nolcakmis, kaynana onyargisi varmis bende, herkes bilezik yapip annesine veriyomus taksin diye(gelinle ortak yapilan bilezik) falan filan).. bak herkes biyle dusunuyo ben uzayli degilim demek icin uye oldum. Yanlis olan seylere bitek ben yanlis demiyormusum bak demek icin. Okuyo burayi gene anlamiyo.