Kayinvalide Belasinin Alt Üst Ettigi Hayatim!

Haklısın canim ya gebeli oğlunu yolunacak kaz diye goruyor...
Ama yanlış esinde annesini susturmasi o benim eşim çocuğumun annesi yeter demesi lazım canim...
Bak bakalim o zaman kuyruğunu nasıl kistiriyor kv. ...
Iste onu yapamadi. Bu kadin benim kucagima cocuk verdi deyip kiyamayacagina, cocuk olmasa bosardim seni dedi agir ruh hastasi oldugunu ispatlar cocugu da elinden alirim dedi.

Kalbim sıkıştı yemin ederim okurken. Fena oldum. Bi kendime geleyim öyle yorum yazicam. Sinirlerim bozuldu. Allah sabır versin dirayet versin sana.

Nasıl ispat edecek
Ne ispati okacak. Yillar once depresyon gecirdim onu mu ispat edicek. Depresyon gecirmeyen kaldi mi.. sinir aninda videoya cekecekmis beni. Oyle diyor. Kirip doktum de biraz bu olaydan sonra hala o pisligin savunulmasiyla. Onu ispatlicammis. Konu gectikten sonra oyle bisey olabilir mi tabi ki seni kizdirmak icin soyledim diyor. Sanki benim kizdirilmaya tahammulum kalmis gibi.

İlk eşi bunu neden boşamış

Çok kötü olmuş Keşke siz bu noktaya gelmeden eşiniz annesine karşı yeri geldiğinde sizi savundaydı bunların hepsi aslında eşinizden kaynaklı

Çok kötü olmuş Keşke siz bu noktaya gelmeden eşiniz annesine karşı yeri geldiğinde sizi savundaydı bunların hepsi aslında eşinizden kaynaklı
Kesinlikle oyle. Bin kere soyledim bak arada kopru olamiyorsun duvar oremiyorsun ben kadin halimle ailemi uyariyorum uygun bulmadigim biseyde olayi sana bile yansitmadan hallediyorum dedim. Biseyler yap dedim 3 senedir bunu diyorum 3 senedir sen sus ben konuscam diuor. Sen sus bisey deme olay cikmazsin diyor. Sen sus bisey soyleme anneme naskl davranirsan annene oyle davranirim diyor. Annemin hatasi olursa davran diyorum, hata bulmak cok kolay diyor. Daha ne soyleyeyim..

Vala sonunaa kadar okudum kardeşim ne dym ii susmuşsun ben olsam susmam susmadm da hiç zaten varsın sevmesn kmse benm içimde patlıcana onlarda patlasın yok mu anan baaban? Bosan gt cekilmez bu kahır allah yardmcn olsun

Bilmiyorum. Kadin cocuk yapmak istememis gizli gizli dogum kontrol hapi kullanmis yakalanmis. Biri cocuk istemis biri istememis bana soylenen o. Ama eminim bu buzdaginin gorunen yuzu.

Neden çocuk yapmak istememiş acaba? Senden daha cinmiş belli ki.

Inanin hayatinizi altüst eden kisi 3.kisi degil. Sadece eşiniz.
Hic mi agirliginizi koyamiyosunuz anlamiyorum. Adamin zaten 2.evliligi dikkatli davranmasi gerekirken,bu kadar hoyrat olması sadece karsisinda istedigi gibi yogurdugu bir kadin oldugunu gosterir.
Lütfen size bunların yapilmasina izin vermeyin artık.
Insan hayati degerlidir. Tanrı sizi elin itinin yerlerde suruklemesi icin yaratmadi.

Sekerlileblebitozu bu nr kizim ya?
Esimle aslinda mutluyuz yazmissinda. Nasil bir mutluluktur bum

Bu ne kardesim?
Inan okurken şoklar icinde okudum. Hem senin sabrina hem dayanmana.

Diyecek soz bulamiyorum. ALLAH seni kurtarsin onlarin elinden. Ne pislik bir aile imis.

ALLAH kurtarsin. Daha donra yorum yaparim yazmistim ama inan yorumluk bile değil. Yani insan ne diyecegini bile bilemiyor.
Ablamda esi ile kötü iken sabir diliyordu ALLAHtan. Sonra akli başına geldi. Dedi ALLAHIM sabir verme. Sabir verirsen ömür boyu cekerim ben bu adami. Sen bana hayirlisini nasip et dedi ve bosandi.

ALLAH kurtarsin

Beni neden alıntıladınız anlamadım

Su an sevmiyorum tabi ki ama genel anlamda evetti.
onca yil oku calis cabala el bebek gul bebek ailen yetistirsin...Bi adamla tanış sev evlen sonra acaip ailesi kabus gibi çıksın gelsin eziyet etsin param caban bosuna gitsin ayrıl sonra toplum bu kadının ne suçu vardı boşandı desin ikinci Esin ailesi herşeyi bize reva görsün ne zor kadın olmak
türk toplumunda erkek olmanın dayanılmaz bir hafifligi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…