Kayinvalide Belasinin Alt Üst Ettigi Hayatim!

Ya calisan elinde saglam meslegi olan bir kadinsin..Sana evim yuvam karim demeyen birine Evim yuvam Kocam dersen boyke olursun..Bak benm kv de de seninkinin terbiyeli haliydi esim bir kere annem hakli dememesine ragmen ben omrumun en guzel yillarini bu kadin yuzunden heba edemem deyip(elimde meslegmde yok birek baba evi bekliyordi beni) bosanmak istedigimi soylemistim esime..O kabul etmedi o zmn bir daha ne o bnm evine ne ben onun evine dedm 2 yildrda gorusmuyorum..Bu kdr nie ezdiriyorsunuz kendinizi ya ben gercekten kocasiz yasarim yani bu hayatta yeter ki elimde bir meslegim olsun ..Darp raporu alacaktiniz bakin kimler agir ruh hastasi oluyor..Evde oturup aglamayla anlayipta duzelmez senin koca benden demesi..Sana da gercekten kizdim kendini bu kdr ezdirdigin icin

Oda anne bu da anne demişsinde anneninde sana annelik yaptığı yok kusura bakma.Ezik ezik dayağını ye sus otur bunumu istiyor.Elmi ki o karışmayacak hakkını savunmayacak.El oğluna ve anasına ezdirecek.

Ne bulunmaz yuvaymış! ne bulunmaz aileymiş !ne bulunmaz kocaymış!Sinir oldum annenin pasifliğine!

Benim yavrum olsa saçının teline zarar gelse mahvederim onları.Hiçkimse benim yavrumdan daha değerli değil derim.Hep eski akıllar cahillikler ne olursa olsun alttan al ,olmayan evliliğini devam ettir sürün ömür boyu zihniyeti

Aslinda annem gelecekti ben istemedim. Bebek ortada kalinca annem bakacakti hem de arkamda duracakti. Fakat ben gelme su an dedim. Annemle damadinin birbirleribe hic saygisizligi olmadi bugune kadar ve annem da bu sefer olaylara dahil olacakti. Bu sefer de onun annesi bana bunlari yapmisken onun eline koz verip senin annen bana bunu dedi bak gordun mu soyle dedi diyerek hedef sasirtmak istemedim. Belki hata yaptim ama gercekten dusuncem buydu.

bencede sorun tamemen eşinizde... eşlerimizi çok sevdiğimiz için kusurlarını görmüyoruz ama aslında hepsi birrer küçük kayınvalide:=)

O kadar üzüldüm ki anlatamam.. ilk defa bir konuya yorum yapıyorum.. kAynanandan çok kocan olacak adami dövmek lazim.Böyle tipler neden evlenir anlamam. Madem anan daha değerli eşinden yuvandan evlenip kimsenin gunahina girme git ananin koynuna gir.Bende de var bi tane anaci bi tip. Evliligim saplantılı çarpık ana ogul ilişkisi yüzünden çekilmez bir hal aldi.Rabbim sizinle olsun güç versin yavrunuzla size.

iki gündür takip ediyorum yazamadim duygularima tercuman olsunuz.herşey kocadan kaynaklanir adam adam olmadiktan sonra,ana oğul yalana alışmışlar,biri yapmadim diyor öteki duymadim.
Aynen öyle. Bozacının şahidi şıracı misali. Bu evladı da bu ana yetiştirmiş işte ne beklenir ki. İnsanlar onurları namusları için yaşıyor. Anası oğlunun karısının namusuna dil uzatıyor. Oğlu duymamış, görmemiş gibi davranıyor. Namusunu ağızlara sakız eden adamın sevgisinden, kocalığından ne çıkar?

Kocan sanadaha önce demiş sen anneme bunu bunu yaparsan bende senin annene öyle davranirım diye, yani şu an annemi çağırsan annen birsey demese bile esin insan yerine koymaz

boyle bir annenin nasil cocugu olurduki zaten tabiki eski evliligini saklar cunku o oyle yetismis bu kadar da olur mu dedim yaziyi okuyunca sizde de surda hata var taa ilk basta esinin yalanini yakalayinca donucektiniz bu iste bu kadar uzamayacakti arti kocandan bi sey olmadigini ve seni bep ortada biraktigini bile bile bu bebege yazik degilmi

İnsan biraz utanır ama nerde hem suçlular heç güçlülüler utanmadan zeytinyağı gibi üste çıkıyorlar .Sen ne yaparsan yap haksızsın ve hakkediyorsun onların gözünde .Olan şeye bile görmedim duymadım diyenlerden ne bekleyeceksin.Her zaman onlar haklı.Kadın düşüncesizce torunun yanında sigara içmiş içmedim diyor öbürü hissetmedim diyor.Kadın dövüyor oğlu engel olmuyor, anacığına karımı boşayacağım senin yanına geleceğim diyor.Bunların yanında melek olsan da sonuç değişmez.

Ayakta alkışlıyorum sizi. Çok haklısınız.

Kutsal olan yuva değildir, kutsal olan sevgidir.
Bizim ezik ve kendi ayaklarinin üzerinde duramayan kadinlarimizin uydurmasi: yuva kutsaldir yalanı.

O kadar korkuyorlar ki o berbat evliliklerinin bitmesinden, yuvanin kutsal olduğu yalanina inanarak rahatlatiyorlar kendilerini.

Yadıklarının ve yapılan yorumları senin şu yorumuna kadar okudum yorumları okumayı bitirip yazayım dedim ama şu yorumuna kadara dayanamadım !!!
Baban arkandaymış sen daha neyi bekliyorsun o öküzden ayrılmak için üstüne kendiside mi dövsün istjiyorsun
Burda en büyük hata senin neden?3 yıldır susmuşsun niye bukadar sustun elin ayağın tutuyor eşim dediğin insan sadece seni değil hiç bir kadını hak etmiyor.
Aynı evde hala nasıl durabiliyorsun ali deden mahlukla ??adam değilmiş gitsin anasının dizinde otursun seven hiç bir erkek eşine çocuğunun annesine bu lafları söyletmez tez zamanda kurtar hem kendini hem bebişini yazık etme size

Niye boşanmıyorsunuz ?
Yaşadıklarınız hiçkimsenin değil eşinizin suçu. Nasıl bu kadar kötü duruma düşürülmenize izin verir bu adam sizin?
Bırakın dayak yemeyi,laf dalaşına bile girmenize izin vermemeliydi.
15 yıllık evliyim , narsist bir kayınvalidem var.Müsade edilse insanların tuvaletine bile karışır. Bir kez ben içerdeyken arkamdan söylenmeye kalktı , eşim " sakın bir daha duymıycam, parkon yürü gidiyoruz" dedi. Ve bir daha ağzını açamadı kayınvalidem.Siz birde kocanızın yanında dayak yemişsiniz.. Bu adam anasına savunamıyorsa sizi başkasına hiç savunmaz.

Esin ne istedigini bilmiyor. İlk evliligi anasi yuzunden bitmis. Neden 2.kere evlenmis. İnsan olan sorgular. hadi ilk gelin hataliydi, 2.si de mi hatali? Kirsin dizini otursun anasinin dibinde niye magdur ediyor insanlari?

3 senede düzelmeyen adam bundan sonra hic duzelmez. Anali ogullu seninde cocugununda psikolojini bozar. Cocugun bu kavgayi algilayabilecek yasta olsa kimbilir neler hissederdi. Simdi bakma esinin gitmiyorum dedigine. Kopruyu gecene kadar kuzu olur, anamla gorusmem der. Sen biraz yumusasan yine baslarlar. Kolay kolay kim annesini hayatindan cikarabilir ki? Sen olsan evladinin pesini birakir misin? Magdur edebiyatinin dibine vurur bu kayinvalide

Bence o fotoğraflarla dava aç PembeLokum avukatmış bak, kayınvalidesi darp etmiş, darp raporu almamış ama morlukların resmini çekmiş kayıt sayılır mı? Dava açabilir mi?

Kaynanasi icin ceza davasi acacaksa darp raporu olmadan fotolarla ispat olmaz ama bosanma davasinda bosanma sebebebini pekistirmek icin fotograflari kullanabilir

Beterin beteri war dedikleri bu olsa gerek walla kaynanama isindim ya bunu okuyunca terbiyesiz kadın ya çok üzüldüm esinede yazıklar olsun sen onun namusussun nasıl öyle kufr ettirir ya hangi hakla sana wurur bebeqn kaç yasında ne yapmayı düşünüyorsun ben kimseye bosan diyemem ama sonuvta işinde warmis be gülüm ezdirme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…