Kayinvalide Belasinin Alt Üst Ettigi Hayatim!

Çok sinirlendim k v , sizede k8zdim neden ezdiydin 3 yıl kendini? Madem kadını az çok tanıdın mesafeni neden korumadın ? Kocanı torpuluycektin emin bastan .simdi eşine resti çek bence seni savunmasını için ,herzaman bır laf im vardır.egerki o senin eşin se ,küste olsan,kötü de olsan seni savunmak zorunda ,bir bardak suyu bile ona sen veriyosun ,Allah bağışlasın. Nede güzel evlat vermissin daha ne olsun

vallahi sen böyle anlatıp ah vah edip dert diyosun ya bu dert değil. asıl dert senin bu kadar gurursuz olman. seviyorum diye adamın öküzlüğünü kabul ediyosun. kaynananda suç yok.

Israrla eşinle çok mutlu olduğunuzu vurgulayıp durmuşsun. Karısının namusuna laf söyleten bir adamla nasıl mutluydun merak ediyorum. Zaten bir insanla mutlu olup olamayacağını zekasını sorun yaşadığınızda olayları yönetiş şekliyle anlarsın. Her şey güllik gülistanlıksa etrafta sorunlar kalmazsa yoldan geçen adam da melek olur. Küfürbaz edepsiz annesiyle sen bu kadar laf dalaşına girerken sadece sustu mu ya?

Evlenirken fedakarlık yapmayın. KendiNizi ezdirmeyin. Çok istiyorsa adamlar yapsın gerçekten. Yapmıyorsa da evlenmeyin ya. Bir de çocuk tuz biber olmuş. Daha düzgün balayı yapmadığın adamla bu kadar kısa zamanda çocuk yapmasaydın keşke. Konuda eşin hatalı. Ama senin hataların da çok fazla.

Inan doktordan utandigim icin gidemedim. Fotograflarini cektim yaralarimin.
Ayy ben okurken kriz gecrcm nasıl sabrettin bu kadar yıl yazık günah allah yardimcin olsun o resimlerle mahkemeye git doktora git boşa o adamı donlarina kadar al çocuğum var seviyorum bilmem ne boş 3 gün ii olursunuz bayram seyran özel günler gelince yine aynı olur ay çok üzüldüm yaa Rabbim evladını sana seni ona bagislasin inşallah o adam dan bir halt olmaz

Ben o kadinin ne pislik oldugunu anladigim gun mesafemi koydum aslinda zaten uzaktaydik biz tek iletisim araci telefondu onu da acmadim. Telefonu acmadim diye terbiyesuz oldum koskoca kadin aradi acmadim oldum saygisiz oldum. Bunlar her zaman hakli iste. Izinde o pisligin evine gitmicem diye tutturdum kocam annemin yaninda olay cikardi hadi is buyumesin dedim gittim aglaya aglaya. Bu sefer ne oldu? Ben bu kadina ne yaparsam yapayim oglum kopek gibi getiriyor kapima oldu isler daha cok cigrindan cikti. Amnemlere iki uc gun gittik orda 15 gune uzatti izni. Rapor aldi gene uzatti. O kadar dedim bak deger gormuyoruz bu kadar uzun kalmayalim git gitde olaylar birikiyor dedim dinlemedi. Disimi sikmaktan cene agrisi kasilnaktan sirt agrisi sahibi oldum gene seslemmedim. Gitmek istiyorum burdan sen gitmezsen ben gidicem dedim iki gun daha idare et dendi. Boyle olunca da her turlu hadsizligi yapti. Yatak odama bin kere zart diye daldi. Sifonyerimin ustune kremlerini dosedi. Cok tepki gosterdim esime bak bu isin sonu kotu dedim cok pis patlayacagim dedim. Konusuyorum annemle beni dinlemiyor dedi. Patladim sonunda saygisiz oldum yine o.pu oldum cingene cirkef olfum.

son kararın nedir ?

Valla kaynanadan önce sana oruspu dedirten kocana kızmalısın. Bir erkek karısının namusuna dil uzatılmasına nasıl müsade edebilir? Ama ondan da önce kensine kız. Tamam çok sevdin herşeyi yuttun da eşin bebeği anneme baktıralım dediğinde nasıl razı olursun? O kısmı okuduğum zaman gözlerim pörtledi yok artık diye. Ne yapıp edip o kadını evine sokmayacaktın. Gerekirse işi bırakıp çocuğuna kendin baksaydın kreş zamanına kadar. O kadını bunca yaşanana rağmen öyle yada böyle sen evine sokmuşsun. Yapıcak birşey yok.

Her serde vardır bir hayır derler ,su saatten sonra o kadını unuttun eşinize de unuttur un ,mümkünse tayin isteyin ne zamnda en uzak yere gidin kurtulun derim,balayında beliymiş zaten görgüsüz,düşünce siz ailesi olduğu ,asla yumuşama bu konuda eşine karşı dahada üzülürsün yoksa

O kadino bu dereceye kadar getirip beni onemsememesini saglayan da esimden baskasi degil iste. Kadina seslenmedikce kendini ormanin krali sandi. Aslinda ayar vermek basta cok kolaydi ama azdirdikca azdirdi.

En başta eşiniz ömemsemiyor ki sizi! Kayın valideniz önemsese ne önemsemese ne yani? Eşiniz başlı başına bir problem zaten, ilk paragraflarda yazmışsınız zaten, annesi sizi başının üstünde taşısa ne olur? Eşinizden çok anasına takmışsınız, halbuki çıbanın başı o...

Arkadaşlar zaten eşini kovmuş bie kaç kere konu sahibi ,adam çocuğumuz olmadan yaşayamam demiş ,gitmemiş

Çocuğunu bu kadar seven adam yanında sigara içirtmez üstelik arabada, çocuğunun annesini de ayrılacak noktaya getirmez iyi bi baba

E bunların sorumlusu kocan işte,kocan seni ezdirmese kadın bu kadar cüretkar olabilecek miydi

Kadin zaten subatta gelecekti mayisa kadar sallayabildim. Gelicem diyor baska bisey demiyor. Hadi dedim hazir gelip kalacakken madem ise baslayayim da hem lanet yuzunu az gormus olurum hem evde patlamaktan kurtulmus olurum dedim. Onunla olmayacagini ben de esim de biliyorduk ama gelecem allah gelecem dedi durdu. O yani sebep. Bebek olmadan once evime adimini attirmadim. Bebegin hatrina girdim ben bu eve adabimla oturayim hanim hanimcik demedi. Azdikca azdi. Ne beni ne oglunu dinlemiyor. Dedigim dedik sozde dobra. Dikbasliliginin cezasini verir Allah insallah.

kayinvalidenizin psikojik tedavi gormesi lazim kirmiziyla isaretledigim kisima diyorum baska bir sey demiyorum. ve cok sinirlendim kayinvalidenize

E

evi terkeden sen olma. Bosanma soz konusu oldugunda tum kozlar karsı tatafa gecer . Hukuken evi terkeden tazminat nafaka takep edemiyor. Arkdsım evi terkettıgı ıcın kocasına 30 bin odemek zorunda kaldı.

Yok böyle bişey yanlış bilgi vermeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…