Kayinvalide Belasinin Alt Üst Ettigi Hayatim!

Tamam doğru söylüyo sen suscaksın ama o konuşcak.eş savunmayınca çok zor gerçekten sussan tepene çıkarlar ses çıkarsan seni kötü ilan ederler.ama eşin savunsaydı onlar susardı mecburen.bundan sonra olaylar daha da kötü olcak gibi.eğer eşinin tutumu hala aynı şekilde devam ederse eşini sürekli doldurcak sürekli bi seninle uğraşıcak daha fena bi şekilde.bundan sonra görüşürseniz bile evine geldiğinde kesinlikle yalnız başına bırakma odada,yaptığı yemekten kesinlikle yeme bu kadından herşey beklenir neler duyuyoruz.hakkınızda hayırlısı olsun çok zor bi durum

Bu ne boyle.. sinir kupu oldum okudukca.. esinize de annesine de cok kizdim. Sizi korumayan bi es cahil edepsiz annesi.. sadece sutunuzun kesilmesi bile beni delirtti.. onlarin yaptiklarinin ucu bebeginize de dokunmus.. ben yerinizde olsaydim evi terkeder cocugumla giderdim.. esiniz sizin degerinizi anlamadikca annesine karsi sizi koruyamadikca cok cekersiniz.. deger mi bilemiyorum..

Iste onu yapamadi. Bu kadin benim kucagima cocuk verdi deyip kiyamayacagina, cocuk olmasa bosardim seni dedi agir ruh hastasi oldugunu ispatlar cocugu da elinden alirim dedi.
o isler o kadar basit degil bence iyice ruh sagligin bozulmadan bitir bu evliligi. cocugu da senin elinden falan alamaz.

Iste onu yapamadi. Bu kadin benim kucagima cocuk verdi deyip kiyamayacagina, cocuk olmasa bosardim seni dedi agir ruh hastasi oldugunu ispatlar cocugu da elinden alirim dedi.

bu olanların üstüne eşin birde bunları mı söyledi inanamıyorum yaa ben burdan nefrett ettim güya eş denilen o adamdan da ailesinden de nasıl insan bunlar .Seni pamuklara sarmaları gerekirken paspasa çevirmiş üstünde tepiniyorlar.

Kaynana denilen kadın alsın başına çalsın oğlunu. Ailecek iğrençler zaten. Oğlu da salağın ,kendini beğenmişin, yalancının, kadir kıymet bilmezin teki.En baştan eski eşle tatile gitmedik diye yalanlar atmış foyası çıkmış . Kaynana ayakta yalan söyleyen biri sana söylemedikleri sakladıkları neler var kimbilir? Git hayatından dımdızlak kalsın bakalım.Birinci gitti ikinci gitti üçüncü safı bulacaklar mı ?
Sen sevgiyle, saygıyla, sabırla yaklaşmışsın onlar ezilecek ,aşağılanacak,hakir görülecek, ne yapsak gıkını çıkarmayacak ,hakaret edilecek ,dövülecek gözüyle balmışlar.Seni hiçbir zaman sevmemişler.Adamın tek derdide çocuğu ..Sen umrunda bile değilsin açıkça yüzüne bile demiş.Beklenecek düşünülecek bir durum yok herşey apaçık ortada. Bu adamdan ne köy olur ne kasaba.Sadece acı çekersin.Adam resmen anasına engel olmamış dövdürtmüş seni ötesi var mı

Son düzenleme:
is o duruma kalmasın ama çocuğun velayeti için ilk eşten destek istesen eşinizin fiyatları konusunda size yardımcı olur bence evlenmeliyiz bi fikir tabi

Bu gelisinde ben ona yillardir tik bile dememisken bile gitmis oglunu doldurmus ben ise gittigimde. Yuzume guluyor bir de ayni gun yilan. Beni aramiyor sormuyor diyormus abartiyormus. Sen insan oldun da ben mi seni aramadim. Her turlu cakalligi
yapacak bir de sayilmak sevilmek isteyecek! Oglu da demis ki ben de onun annesini aramiyorum hem o kiz seni her bayram kandil ariyor hakkini yeme demis(her kandilde ya ben de senin aileni aramam tehditiyle ya da zorla telefon kulagima yapistirilarak sekerli seni istiyor zorlamasiyla iki kelime kinusuyorum o nursuz kadinla).
Anneme bi espri yapmistim bu pisligin yaninda esimin soyledigi biseyle ilgili, gitmis hemen doldurmus. Oglum bu kadinin yaninda bisey deme gidip gidip annesine duyuruyor! Ki konu bile degildi muhabbet. Yok cantasi fuzuli yok ayakkabisi gereksiz.. be kadin sen bana bj ayakkabi mi getirdin de konusuyon. Gelinlik ayakkabimi kendim alirken bile seyretmissin senin haddine mi benim ayakkabim. Yani hanimlar simardikca simardi. Birakin deger gormeyi ki deger verilecek bir kadin degil, yaptiklarina karsi sadece kusmedim diye bu kadar simardi. Bi de deger versem ne olacakti o degersize?

En kısa zamanda eşine rest çekmelisin. Madem gitmiyorsun edebinle otur bir dahada bana annenden bahsetme. Kendin git gör ne yaparsan yap ama artık benim için onlar bitmiştir de.. sen kendi annene ben kendi anneme tatillerde.. bu evin kapısı onlar için kapandı. Yok bir daha bana bu konuları açarsan defol git gitmiyorsanda ben sana dava açıcam sıkıysa o zamanda otur de. Çocuğu alacakmış al de madem götür anana ver iki günde o çok sevdiğin bebeğini sigara dumanıyla zehirlesin dersin. Üfff valla ben olsaö o evi o adamın başına yıkardım.

Çok geçmiş olsun ama kurmak istememde eşinin ilk karisida sanırım bu kv belasından kaçmış. Daha başını okurken ya bacım nettin evlenmee diye düşünmeye baslamistimki bu kadarini tahmin etmedim açıkçası bence görmezden gelmekle en kötüsünü yapmışsın. Bebege yazık kuzum yaaa
Eğer esin bu tutuma devam ederse bırak gitsin.

Bilmiyorum askidayim. En azindan su bir ay.
Senin o koca değişmez. Ki anası ayağına kapanıp özür de dilese senin evlilikten hayır gelmez bu saatten sonra. Tepki vermekte malesef ki geç kaldın daha da geciktirme. Çağır aileni baban atsın o adamı evden. Aşk yok sevgi yok kendini kandırma.

Oha diyebilir miyim çok sinirlendim esine....
Erkek milleti için herşey bu kadar basit keşke hemen çocuk dusunmeseydin canim ya

siz neden kendinize hiç güvenmiyorsunuz? siz sustukça eşiniz ve diğer mahluklar tepenize çıkmış.
artık sesinizi çıkarın. sizin gibi sessiz ve tepkisiz insanlar anca filmlerde olur. işler boşanmaya gelirse eminim eşiniz sizden daha çok istemeyecektir bu durumu. onun üçüncü bir evliliği çok rahat bir şekilde kaldıracağını cesaret edeceğini sanmıyorum.Ayrıca şu eski eş muhabbetini de artık silin kafanızdan.o şuan sizin düşündüklerinizin zerresini bile düşünmüyordur. takmayın biraz lütfen.bir yerden sonra hayat gideceği yere varıyor zaten. eşinizin aklını çelin azcık adam edin.
ve kendinize güvenin.çocuguuz var. ve pasıf suskun depresif, hayatın sillesini yemiş bir anne istemez çocuklar. hayatta herşeye ragmen ayakta duran ve başarmış bir anne ister.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…