Kayinvalide Belasinin Alt Üst Ettigi Hayatim!

Ay içim şişti canim sarp raporu al şikayet et...asıl edepsiz ve kendisi çok sinirlendim insan evladının mutluluğunu istemez mi ya....
Esine de pes doğrusu. ..

Oğlu ne dedi de dinlemiyor allasen,esaslı bi uyarısı oldu mu, evlendin evleneli izinlerin orda geçmiş, kadın arabada el kadar yerde çocuğun yanında sigara içmiş ne dedi kocan,boşanıp gelicem demiş hala toz kondurmuyosun kocana ha

Çocuğunu bu kadar seven adam yanında sigara içirtmez üstelik arabada, çocuğunun annesini de ayrılacak noktaya getirmez iyi bi baba
O sigara kokusunu duymamis. Oyle diyor. 55 yasinda kadin yalan mi soylicek yemin etti diyor. Eger yalan oldugunu bikiyorsan bile o yasta kadin yemin ettiyse susarsin diyor. Ilk gun dedi bunlari.

O sigara kokusunu duymamis. Oyle diyor. 55 yasinda kadin yalan mi soylicek yemin etti diyor. Eger yalan oldugunu bikiyorsan bile o yasta kadin yemin ettiyse susarsin diyor. Ilk gun dedi bunlari.

Neyi duymamiş anlamadım duyulacak birsey yok ki kokusu alınacak şey var, arabaya eşinle birlikte döndün dimi,sen kokuyu alırken o mal mal baktı mı,neyi duyacak

Annem ne derse o diyo özetle sende bu koca varken paspas olmaktan öteye gidemezsin,çok mu yakışıklı çok mu zengin çok ne bu adam bu kadar değerli olacak

kayinvalidenizin psikojik tedavi gormesi lazim kirmiziyla isaretledigim kisima diyorum baska bir sey demiyorum. ve cok sinirlendim kayinvalidenize
Ama ona sorsan cok anlayisli bi kayinvalideymis. Memletten baska bi kv ornegi veriyor bana soyleymis boyleymis ben hic karismam ben soyleyim ben boyleyim diye tersini anlatiyor. Lan bana bari anlatma ya herseyime karistigini beni de gec allah biliyor. Kulu kandiracak. Allahtan korkmaz kuldan utanmaz!

Sana oruspu dediğini duymamış, g.t kadar yerde sigara kokusunu duymamış, tamam anne boşanıp gelcem dediğini de muhtemelen duymamıştır. Kaynana terbiyesiz, seviyesiz, utanmaz ama kocan bunların hiçbirini duymuyor(!) üstüne hak veriyor. Bence sen kaynanayı boşver, biraz o kocana bak allah aşkına. Herşey onda bitiyor. O sana oruspu dediğinde sen benim namusuma dil mi uzatıyorsun be kadın deseydi kadın bir daha söyleyemezdi. Sana bardak çanak fırlattığı zaman o elini tutup sen napıyorsun deseydi o bardaklar senin kafana inmezdi. Kaynanayı bırak dön de koca diye koynunda beslediğine bir bak bacım

Ay içim şişti canim sarp raporu al şikayet et...asıl edepsiz ve kendisi çok sinirlendim insan evladının mutluluğunu istemez mi ya....
Esine de pes doğrusu. ..
Evladinin mutlulugunu niye istesin. Gelin kredi cekilmesine engel oluyor. Bekarken yemisler de yemisler. Ben evlendigimde 30bin borcu vardi kocamin. Beraber odedik. Bunlar konusulmuyo da benim kapilarda yattigim cantamla geldigim konusuluyor. Niye istesin ki evli kalmasini yolunacak kaz lazim.

Yok böyle bişey yanlış bilgi vermeyin
Arkdasımın basına birebir geldi. EZıyeet sıddet goren kadın darp raporu alacak ve sikayette bulunacak. Adama uzaklastırma verılır ya da kadın guvenlik senebıyle gıttıgıu belirtir. Ama darp raporu almadan oylece evden gıderse, karsı taraf ''aile butunlugunu bozdu'' gerekcesıyle dava acar ya da bildiride bulunut. Arkadasım bu sebeple 30 bin ödedi ve yıne avukat olan arkadasımız pek bısy yapamadı. Zıra evı terketmesı ıspatlanmıstı

Annem karimi dovdu canini yakti demiyor da sen annemden bile bile dayak yedin diyor. Hakli duruma cikmak icin. Bile bile dovdurmusum kendimi. Sut veren hayvana bile dokunulmaz Allahsizlar.

Yok ya toz kondurmadigimdan degil. Soyledim dinlemiyor diyor. O kendinden baska kimseyi dinlemez. Ben de cok dedim gitmeyelim bak gidersek de iki gun kalalim donelim anlasinlar dedim. Yok bir iki uyarmis dinlememis. Dinlemiyorsa dinleteceksin iste ama o yok benim kocada. Amman kimse kirilmasin. Karisi kirilsin nasil olsa uc gun sonra unutuyor diyordur.

iki gündür takip ediyorum yazamadim duygularima tercuman olsunuz.herşey kocadan kaynaklanir adam adam olmadiktan sonra,ana oğul yalana alışmışlar,biri yapmadim diyor öteki duymadim.

Neyi duymamiş anlamadım duyulacak birsey yok ki kokusu alınacak şey var, arabaya eşinle birlikte döndün dimi,sen kokuyu alırken o mal mal baktı mı,neyi duyacak
Evet mal mal bakti. Klimadan geliyor dedi. Iki dakika klimayi dinledim baktim ki agzindan enseme vuruyor koku. Sonra carladim. Oglu caprazdaydi kadin direkt benim arkamdaydi. Net bana geldi koku.

Seni de bir iki uyarıp aman dinlemiyo diyip geçiyo mu, hayır,dinletene kadar uğraşıyo

evlenmeden tanıştırıldım annesiyle tanıştıracak güzelsinde boyun kısa neyse de kilo ver annemle tanıştıracağım dedi kaç yıllık bankacıyım hosteslerle çalışıyordu hostes gibi makyaj yap dedi ya bu dedim kafasında bir tip oluşturmuş öyle ol böyle ol benden 20 yıl önce dünyaya gelmiş bir kadına sırf oğluyla evlendim diye köle olamam dedim tmmm saygısızlık yapmam diye düşündüm o akşam telefonu değiştirdim bana bu fikir korkunç gelmişti şimdide kv ara sıra sorun çıkartıyorda eşim sağlığım için zayıfla der hatta demez ona laf cevirme he he yap dön der bazen imkansız karşılık vermemek ama eşimin hatırına vermiyorum
ben kimse için değişemem çirkin yaşlı agresif dahi olsam benimde sevilmeye ihtiyacım vardır

3 günlük dünya mı benim gibi yaratılmış insanlara kulluk yaparak hepa edemem benimde mutluluğa hakkım var
tabii seninde

Seni de bir iki uyarıp aman dinlemiyo diyip geçiyo mu, hayır,dinletene kadar uğraşıyo
Bi kere annem biraz citlatti benim dogum zamanimda. Sekerlileblebitozu iyidir hostur sessuzdir ama patlar dedi. Yillarca susar kotu patlar dedi baska bi konudan ciktiginda. Anneme diyor ki hikayeyle karisik " benim sinirim senin sinirini seyyapar". Ne dediysem anlamadi cirkefligine guvendi hep. Bi gun dedim ki ben hicbiseyi unutmam. Susuyorum diye unutuyorum sanmayin. Dikkate bile almadi. Evimden surune surune gitti ne verirsen elinle o gelir seninle. Sen deger verseydin gule gule ugurlanirdin. Terbiyesiz edepsiz kadin.

Doktordan falan utanmayın gidin alın. Küçük yer laf olur falan diye mi korkuyorsunuz bilemedim ama zaten millete yeterince malzeme olmuşsunuz, bir de bu oluversin. Siz darp raporunuzu alın elinizde bulunsun bence.
bencede hemen almalısın raporu sonu belli olan evliliğinin biteceğindenmi korkuyorsun

Haklısın canim ya gebeli oğlunu yolunacak kaz diye goruyor...
Ama yanlış esinde annesini susturmasi o benim eşim çocuğumun annesi yeter demesi lazım canim...
Bak bakalim o zaman kuyruğunu nasıl kistiriyor kv. ...

Ama ben başka birşey dedim,esin annesini bir uyarıp iki uyarıp aman dinlemiyor diyormuş ya, sen de dinleme o zaman bakalım senin için de ne yapayım dinlemiyor diyecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…