Kayinvalide Belasinin Alt Üst Ettigi Hayatim!

Evet beni takan kimse yok. Herkes haddini asti bugune kadar ve evliligimizi hic onemsemedi. Sorunlardan biri de bu gercekten kimsenin onemsememesi deger gostermemesi.

Yahu senin kocan da kaynanan da psikopat
İlk eşinden niye ayrıldığı da apaçık ortada
İşin gücün var bırak bu iki psikopatı hayatına bak.

Şimdi durun bi dakika. Herşeyi tüm yaşanılanları anlatmaktan vazgeçip şu sorunun cevabını kendinize ve bize verin...
Şimdi elinizde somut bir karar olarak ne var? Boşanacak mısınız? Bunun için adım attınız mı? Şimdi nerdesiniz? Kimin ne yaşattığıyla ayrıntısıyla biz burada iki dk lığına üzülür geçeriz ama şurasına dikkat ederiz. Elinizde ne var somut olarak şunu yaptım dediğiniz ne var bu adama gününü göstermek için kurtulmak için?

Cahil cirkef zekasiz aşağılık adi kadin. Resmen yuva diye bişey birakmamis ali de ali mi madam mi anlamadim. Bi insan karisini koruyacak yei geldi mi. Hesap günü cadı karı yalvarir sana affetme sakin
Allah yardimcin olsun

Arkadaşlar aten söylenecek her şeyi söylemiş. Ben de onlarla aynı fikirdeyim problem kayınvalidenizde değil eşinizde. Balık baştan kokmuş ama siz görmeyi red etmiş ve evlenmişsiniz, çocuk da yapmışsınız üstüne. Dediğim gibi problemlerinizi eşinizle çözmeyi deneyin tüm öfkenizi annesine yöneltmektense.

Biz ailelerden 15 saat uzaktayiz kimse biaraya gelmedi henuz. Yani aslinda bi duzeltme yapayim o zaman eksik anlattiklarimi tamamlayayim. Olay oldu bitti ve biz esimle yasamaya devam ettik diye gitmedi. Olay esnasinda zaten kv evden cikarken ben oglunu da al git benim bununla da isim olmaz artik dedim ve kocami evden kovdum. Gitti geri geldi. Esyalarini al git istemiyorum seni bu evde sen ne pisirikmissin basiretsiZ haysiyetsizmissin dedim yine kovdum gitmedi. Ben cocugumu gormeden yasayamam dedi. Nasil aynu evde yasicaz artik ben sana baktikca igreniyorum beni savunmadigin icin korumadigin icin dedim. Kac kere kovdum. Gitmedi. Daha gecen gun yine savunmaya beni suclamaya konusmayacaktin demeye kalkti esyalarini koridora firlattim git dedim gene gitmedi! Niye gitmiyorsun bosasana beni ben bosanmak istiyorum dedim. Ben esimi seviyorum anneme saygim bitti dedi. O zaman hepsinden uzak bu evlilik surecekse sursun ne kadar surebilirse dedim. Ses vermedi. Ya beni bosamani isteyen o kadina git, ya da asla bir daha o kadini yuzunu gormek istemeyen bu kadina git trcihini yap, arada derede olmaz bu is dedim. Ben esimle mutluyum dedi yine gitmedi. Krizler krizler.. Diyeceksiniz ki sen neden gitmedin. Ben goreve yeni basladim ucretsiz iznim yeni bitti ve bu kuruma yeni atandim. Ne izin ne rapor hakkim var. Memlekete gidemem. Disarda bi otelde de kalamam cunku bebegim kucuk. Bebegi de komsum olan bakiciya veriyorum. Ve bu evi titnaklatimla emeklerimle teror bolgesinde calisarak yaptim. Gidecekse o gidecekti. Ama gitmedi.. tercih de yapmadi sadece uzuluyor. Ve arada bi utanmadan beni elestiriyor. Ondan nefret ettigim dogru. Ama o pislik kadin olmazsa yurutebilecegimizi dusunuyorum. Belki duzelir hislerim diye dusunuyorum. Bebegimi dusunuyorum. Git diyorum gitmiyor iste..

Tüm yazdıklarını okudum, ben oturduğum yerde sinirlendim.
Öncelikle birinci suçlu eşin. Daha evlenmeden belliymiş adaletli biri olmadığı.
Ailen bu kadar olay karşısında ne yapıyor? Baban da varmış? İyi bir dayağı hak etmiş eşin bence.
Kv ise gerçekten ruh hastası. Ağzı bozuk, yalancı vs vs Ay yaşanmaz bu kadınla. Herhalde eşini de bastırmış yıllarca, adam da çareyi he demekte bulmuş ve karakteri olmuş artık.
Özellikle dikkat ettim hep aslında çok aşık olduğunuzdan, herşeyin kv olmasa mükemmel olduğundan bahsetmişsin, e zaten evlilik böyle bir şey, sevgililik değil ki, tabi ki ikiniz dışında çok faktör olacak, bunu kaldıramıyorsa eşin, evliliğin, e zaten herşey mükemmel değil ki... Önce bu inançtan maalesef kurtul, sonra artık bir silkelen. Çocuk da var ne yazık ki böyle adamdan, yine de böyle ömür geçmez boşanın derim. O darp raporu almadığına da çok pişman olacaksın galiba, boşanma sürecinde yer bunlar seni...
sekerlileblebitozu

sana karşı yaptığı en küçük eleştri en küçük haksızlıkta bu sefer sakın ha sakın sabretme. direk ağzına sıç geç. kusura bakmayın bayanlar sinirlendim. senin eski sen olmadığını, evdeki düzenin eskisi gibi olmadığını, yapacağı en küçük hatada onu bitireceğini göster. tabiri caizse evde terör estirt. onu pıstırtmanın yoluna bakacaksın madem bu raddeye gelmişsiniz

Böyle insanlara denk gelmek ne kötü yaa. Sen düğünden önce gerdeğe girdin diye o.. Oluyorsan onun oğlu ne oluyor o zaman? Sen kendi kendine mi yaptın? Çok terbiyesizmiş kız gücün yetmedi mi iki sandalye de sen çalaydın onun kafasına

Sakın bir daha ezdirmeyin kendinizi ne o adama ne anasına. Siz çalışan bir kadınsınız çocuğunuza örnek kadın siz olmalısınız bunu düşünün güçsüz zayıf pısırık davranamazsınız artık. Allah yardımcınız olsun maaşınızı ayırın ve kenara para koyun bu adamdan ve ailesinden herşey beklenir.

E
evi terkeden sen olma. Bosanma soz konusu oldugunda tum kozlar karsı tatafa gecer . Hukuken evi terkeden tazminat nafaka takep edemiyor. Arkdsım evi terkettıgı ıcın kocasına 30 bin odemek zorunda kaldı.

E

evi terkeden sen olma. Bosanma soz konusu oldugunda tum kozlar karsı tatafa gecer . Hukuken evi terkeden tazminat nafaka takep edemiyor. Arkdsım evi terkettıgı ıcın kocasına 30 bin odemek zorunda kaldı.
Ben even gitmeyecegim bunda kararliyim. Ama okullarin kapanmasina az kaldi onu bekliyorum. Gidicem memlekete.

benim apartman komşum tek çocuğuyla telli duvaklı evleniyor az önce biri kapımı çaldı açtım kına için kıyafetini getirmişler
alsın anası oğlunu amannn
özel ama konuyla alakasız gerçi burda evlenemeyen bir kız var çamur atıp duruyordu arasını bozcam tek çocula ne altınlar takıldı diye kız da normal okumamış ev kızı
bu hayat çekilir mi
hem senin önceki konularını hatırlıyorum anlaşamıyordun hiç bunlarla

Size orospu diye bağıran birini anası dahi olsa susturamayan, her yeriniz morarana kadar hırpalanırken sizi koruyamayan bir Adamla olan ilişkinizin düzelebileceğine gerçekten inanıyor musunuz?

Hala dış etkenler ortadan kalkarsa evliliğinizi kurtaracağınızı düşünüyorsunuz.

Üzgünüm ama sizin evliliğinizde sorun Kocanız!

Yuvam dağılmasın diyorsunuz hala ama ortada yuva diye bir şey yok.

Hiç söylemediğim bir şeyi söyleyip lütfen bu adamı boşayın diyeceğim ama biliyorum ki asla boşanmayacaksınız.

Allah yardımcınız olsun, ne diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…