- 2 Şubat 2016
- 1.551
- 1.910
-
- Konu Sahibi sekerlileblebitozu
Evet beni takan kimse yok. Herkes haddini asti bugune kadar ve evliligimizi hic onemsemedi. Sorunlardan biri de bu gercekten kimsenin onemsememesi deger gostermemesi.B.kunda boncuk bulmuş gibi niye yapışılıyor bu adamlara anlamış değilim,bu adam senin dediğin gibi çok aşık olarak evlenmemis seninle hiç kendini kandırma,belki eski eşe nispet belki mantık evliliği ama öyle aman aman bi aşk yok,olsa diğer herkes çekinir senden oğlumuz abimiz Seviyo yanlış yapmayalım derler ama seni takan yok
Biz ailelerden 15 saat uzaktayiz kimse biaraya gelmedi henuz. Yani aslinda bi duzeltme yapayim o zaman eksik anlattiklarimi tamamlayayim. Olay oldu bitti ve biz esimle yasamaya devam ettik diye gitmedi. Olay esnasinda zaten kv evden cikarken ben oglunu da al git benim bununla da isim olmaz artik dedim ve kocami evden kovdum. Gitti geri geldi. Esyalarini al git istemiyorum seni bu evde sen ne pisirikmissin basiretsiZ haysiyetsizmissin dedim yine kovdum gitmedi. Ben cocugumu gormeden yasayamam dedi. Nasil aynu evde yasicaz artik ben sana baktikca igreniyorum beni savunmadigin icin korumadigin icin dedim. Kac kere kovdum. Gitmedi. Daha gecen gun yine savunmaya beni suclamaya konusmayacaktin demeye kalkti esyalarini koridora firlattim git dedim gene gitmedi! Niye gitmiyorsun bosasana beni ben bosanmak istiyorum dedim. Ben esimi seviyorum anneme saygim bitti dedi. O zaman hepsinden uzak bu evlilik surecekse sursun ne kadar surebilirse dedim. Ses vermedi. Ya beni bosamani isteyen o kadina git, ya da asla bir daha o kadini yuzunu gormek istemeyen bu kadina git trcihini yap, arada derede olmaz bu is dedim. Ben esimle mutluyum dedi yine gitmedi. Krizler krizler.. Diyeceksiniz ki sen neden gitmedin. Ben goreve yeni basladim ucretsiz iznim yeni bitti ve bu kuruma yeni atandim. Ne izin ne rapor hakkim var. Memlekete gidemem. Disarda bi otelde de kalamam cunku bebegim kucuk. Bebegi de komsum olan bakiciya veriyorum. Ve bu evi titnaklatimla emeklerimle teror bolgesinde calisarak yaptim. Gidecekse o gidecekti. Ama gitmedi.. tercih de yapmadi sadece uzuluyor. Ve arada bi utanmadan beni elestiriyor. Ondan nefret ettigim dogru. Ama o pislik kadin olmazsa yurutebilecegimizi dusunuyorum. Belki duzelir hislerim diye dusunuyorum. Bebegimi dusunuyorum. Git diyorum gitmiyor iste..sekerlileblebitozu . Bu kismi merakimdan soruyorum gercekten. Yani onca olayin ardindan nasil hala yuzyuze bakilir hayal edemedigimden soruyorum
3 haftadir ayni evde nasil davraniyorsunuz birbirinize
Mesela isten gelince hosgeldin diye guler yuzle karsilayabiliyormusunuz birbirinizi
O adama nasil hitap ediyorsunuz askim,canim vs. Mi yoksa ali diye mi?
Misafir agirliyormusunuz yada misafirlige gidip mutlu bir aile tablosu ciziyormusunuz
3 hafta icinde hic aileniz ve esiniz biraraya geldi mi
sana karşı yaptığı en küçük eleştri en küçük haksızlıkta bu sefer sakın ha sakın sabretme. direk ağzına sıç geç. kusura bakmayın bayanlar sinirlendim. senin eski sen olmadığını, evdeki düzenin eskisi gibi olmadığını, yapacağı en küçük hatada onu bitireceğini göster. tabiri caizse evde terör estirt. onu pıstırtmanın yoluna bakacaksın madem bu raddeye gelmişsinizBiz ailelerden 15 saat uzaktayiz kimse biaraya gelmedi henuz. Yani aslinda bi duzeltme yapayim o zaman eksik anlattiklarimi tamamlayayim. Olay oldu bitti ve biz esimle yasamaya devam ettik diye gitmedi. Olay esnasinda zaten kv evden cikarken ben oglunu da al git benim bununla da isim olmaz artik dedim ve kocami evden kovdum. Gitti geri geldi. Esyalarini al git istemiyorum seni bu evde sen ne pisirikmissin basiretsiZ haysiyetsizmissin dedim yine kovdum gitmedi. Ben cocugumu gormeden yasayamam dedi. Nasil aynu evde yasicaz artik ben sana baktikca igreniyorum beni savunmadigin icin korumadigin icin dedim. Kac kere kovdum. Gitmedi. Daha gecen gun yine savunmaya beni suclamaya konusmayacaktin demeye kalkti esyalarini koridora firlattim git dedim gene gitmedi! Niye gitmiyorsun bosasana beni ben bosanmak istiyorum dedim. Ben esimi seviyorum anneme saygim bitti dedi. O zaman hepsinden uzak bu evlilik surecekse sursun ne kadar surebilirse dedim. Ses vermedi. Ya beni bosamani isteyen o kadina git, ya da asla bir daha o kadini yuzunu gormek istemeyen bu kadina git trcihini yap, arada derede olmaz bu is dedim. Ben esimle mutluyum dedi yine gitmedi. Krizler krizler.. Diyeceksiniz ki sen neden gitmedin. Ben goreve yeni basladim ucretsiz iznim yeni bitti ve bu kuruma yeni atandim. Ne izin ne rapor hakkim var. Memlekete gidemem. Disarda bi otelde de kalamam cunku bebegim kucuk. Bebegi de komsum olan bakiciya veriyorum. Ve bu evi titnaklatimla emeklerimle teror bolgesinde calisarak yaptim. Gidecekse o gidecekti. Ama gitmedi.. tercih de yapmadi sadece uzuluyor. Ve arada bi utanmadan beni elestiriyor. Ondan nefret ettigim dogru. Ama o pislik kadin olmazsa yurutebilecegimizi dusunuyorum. Belki duzelir hislerim diye dusunuyorum. Bebegimi dusunuyorum. Git diyorum gitmiyor iste..
evi terkeden sen olma. Bosanma soz konusu oldugunda tum kozlar karsı tatafa gecer . Hukuken evi terkeden tazminat nafaka takep edemiyor. Arkdsım evi terkettıgı ıcın kocasına 30 bin odemek zorunda kaldı.Biz ailelerden 15 saat uzaktayiz kimse biaraya gelmedi henuz. Yani aslinda bi duzeltme yapayim o zaman eksik anlattiklarimi tamamlayayim. Olay oldu bitti ve biz esimle yasamaya devam ettik diye gitmedi. Olay esnasinda zaten kv evden cikarken ben oglunu da al git benim bununla da isim olmaz artik dedim ve kocami evden kovdum. Gitti geri geldi. Esyalarini al git istemiyorum seni bu evde sen ne pisirikmissin basiretsiZ haysiyetsizmissin dedim yine kovdum gitmedi. Ben cocugumu gormeden yasayamam dedi. Nasil aynu evde yasicaz artik ben sana baktikca igreniyorum beni savunmadigin icin korumadigin icin dedim. Kac kere kovdum. Gitmedi. Daha gecen gun yine savunmaya beni suclamaya konusmayacaktin demeye kalkti esyalarini koridora firlattim git dedim gene gitmedi! Niye gitmiyorsun bosasana beni ben bosanmak istiyorum dedim. Ben esimi seviyorum anneme saygim bitti dedi. O zaman hepsinden uzak bu evlilik surecekse sursun ne kadar surebilirse dedim. Ses vermedi. Ya beni bosamani isteyen o kadina git, ya da asla bir daha o kadini yuzunu gormek istemeyen bu kadina git trcihini yap, arada derede olmaz bu is dedim. Ben esimle mutluyum dedi yine gitmedi. Krizler krizler.. Diyeceksiniz ki sen neden gitmedin. Ben goreve yeni basladim ucretsiz iznim yeni bitti ve bu kuruma yeni atandim. Ne izin ne rapor hakkim var. Memlekete gidemem. Disarda bi otelde de kalamam cunku bebegim kucuk. Bebegi de komsum olan bakiciya veriyorum. Ve bu evi titnaklatimla emeklerimle teror bolgesinde calisarak yaptim. Gidecekse o gidecekti. Ama gitmedi.. tercih de yapmadi sadece uzuluyor. Ve arada bi utanmadan beni elestiriyor. Ondan nefret ettigim dogru. Ama o pislik kadin olmazsa yurutebilecegimizi dusunuyorum. Belki duzelir hislerim diye dusunuyorum. Bebegimi dusunuyorum. Git diyorum gitmiyor iste..
Valla suclu duruma dusmemek icin yapmadim.Böyle insanlara denk gelmek ne kötü yaa. Sen düğünden önce gerdeğe girdin diye o.. Oluyorsan onun oğlu ne oluyor o zaman? Sen kendi kendine mi yaptın? Çok terbiyesizmiş kız gücün yetmedi mi iki sandalye de sen çalaydın onun kafasına
Ben even gitmeyecegim bunda kararliyim. Ama okullarin kapanmasina az kaldi onu bekliyorum. Gidicem memlekete.E
evi terkeden sen olma. Bosanma soz konusu oldugunda tum kozlar karsı tatafa gecer . Hukuken evi terkeden tazminat nafaka takep edemiyor. Arkdsım evi terkettıgı ıcın kocasına 30 bin odemek zorunda kaldı.