Kayinvalide Belasinin Alt Üst Ettigi Hayatim!

sekerlileblebitozu . Bu kismi merakimdan soruyorum gercekten. Yani onca olayin ardindan nasil hala yuzyuze bakilir hayal edemedigimden soruyorum

3 haftadir ayni evde nasil davraniyorsunuz birbirinize
Mesela isten gelince hosgeldin diye guler yuzle karsilayabiliyormusunuz birbirinizi
O adama nasil hitap ediyorsunuz askim,canim vs. Mi yoksa ali diye mi?
Misafir agirliyormusunuz yada misafirlige gidip mutlu bir aile tablosu ciziyormusunuz
3 hafta icinde hic aileniz ve esiniz biraraya geldi mi

Iste olaylari buyutmek istemedi bizimkiler ama verdikleri tepkiyi anlattim .
Sizin anlatmanizla olmaz ki is bence babanizi bugun arayin gelsinler esinizi karsisina alip ciddi ciddi hayta birazda tehtitkar konussunlar. Esiniz efelenmeye calisirsa tasi taragi toplayip gidin ailenizle. Donup sizden ozur dileyip eve getirmeye calismazsa zaten bu evlilikten hayir gelmez ama o sizin ayaginiza gelirse birdaha sizi ezdirmeye cesaret edemez.
En azindan buni yapin 3 hafta uzun bir sure degil olay yatissim sakin sakin konusalim diye bekledik der ailen.

darp raporu alın komşunuzu da şahit gösterin şu kadını mahkemeye verin Allahaşkına bu nedir böyle. o kocayı da koca olarak tutmayın başınızda. koca böyle olmaz. ekmeğini kazanıyorsun niye bunlara kendini ezikliyorsun. sinir hastası olursun.

Bende herkes gibi darp raporu al derim. Sonra bu kadın bu yaptıklarına yemin ederim yapmadım diyecek o zaman keşke diyeceksin. Seni dövmüş, hakaret etmiş, evini yıkmış dökmüş yanına mı kalsın. Yaptıklarının bedelini ödesin. Sen nasıl komşularına rezil olduğunu düşünüyosun ki olmadın onu evinden polisler alsın da bu yaptıklarından o rezil olsun.

Kocasına çok aşık asla vazgeçmeye gönlü olmayan kadınlar hep hayali düşmanlar yaratır, burda da görüldüğü üzere sıkıntı kim elbette kv, evlilikleri normalde çok güzel çünkü,çok aşıklar falan filan, aşık adam onca laf üzerine tamam boşayıp peşinden gelicem mi der

Aman ne yuva ne yuva! Ortada yuva mı var allasen, yıkılsın yerle bir olsun...
Nasıl hala aynı evde yaşarsınız ya aklım almıyor?? O kadının haklı bir şekilde evinize gelmesi yakındır hazırlıklı olun.

Sizin kocaniz koca degil ki kaynananiz duzgun olsun. Adama bak anasi paralamjs kizcagizi hic bisey yapmamis. Agzini acip da tek laf dememis bi de neymis o soylerse de sen susmus.. Oldu.. agzini acsin s.clsn diye beklesin karin..ne bicim adamsn sen be..
Bebegi olmus kadina bi nasilsin diye suratini gosteren olmamis bi de gelip kredi de kredi. Kocan olcak adam iyi alistirmis milleti. Para vermiyo olsa zaten bukadar da el.ustunde turulmazdi. Insallah parasiz pulsuz kalir da anasi da bakmaz suratina.
Sen de bosa kalsin dimdizlak.
Sen ona ödulmussjn anlamamis kafasiz.. o anadan o vampir kardeslerden kurtarmissn..

Keske bu kadar icli disli olmasaydin,balayina yaniniza gelmek nedir ya. Kocan niye orda mesela kovalayamadi anasini. Yani dert gerdek mi,dinlenmek icin de evliligin tadini cikarmak icin de yalniz kalmaya igtiyac var. Ha sunu da diyim sanki nikahsiz gerdege girmissiniz gibi de atip.tutmus. Kendi agziyla diyo nikahtan hemen sonra diye. Sana ne kadiiiiiin. Isterse de.nikahtan once yapmis olsun sana ne..Boyle bukadar yuzgoz olmanin alemi ne yani.

Yemini de bos bos bu kadinin. Ya ne bicim biseymis ya.
Belki ben benimklyle gorussem benimki de boyle pislikler yapardi.
Dugun oncesi tavri,dugunumu kocasiyla mahvedip basima gecirmelerinden sonra ben de gorusmuyorm. Yeni evli sayilirim.. ogullariyla gorussunler istedikleri kadar ama ben konusmuyorm gorusmjyorum simdilik.
Benimki de bana ne bohca hazirladi ne bi cift corap ne bi kat camasir koydu..amaaan neyse hatirladikca sinir oluyorm..
Bebek var evet,bosanmayi dusun diycem de. Tek degilsin ki artik blmiyorum,iyice dusunmek gerek.
Sen bosansan anasi rahata ericek. Oglunu alir koynuna yatar artik. Kocan da degerini belki anlar belki anlamaz. Bebek nolcak ama. Babasiz mi buyuycek.. Eger ikiniz arasinda baska problemler yoksa kv ile hic bi sekilde gorusmeyin. Eger esin kabul ediyosa evlilik boyle yurur. Yoksa da biter sanki.
Senin arkanda durmayi beceremiuo ki. Sen ikinizin yerine ustleniyosun her gorevi..

ilk eşine de sormak lazım bence o kız terketmiştir bunları ayrıca bir şekilde bitmiş bunu o bitirdi tatile gittiler mi deşelemen anlamsız dı da eşyalarını şimdi eşinle güzel geçinip sahip çık annene götür boşanmaktan bahsetme toplayınca eşyalarını davanı açarsın annesi senin eşyalarına da konmasın tmm yıkılan evliliğinden ama ihtiyacı olan birine gitsin yuva yıkan kv ye değil

al nafakanı kurtul

En mahrem şeylerin gerdeģin evlenmeden önce seks yapıp yapmadığınız falan konuşulurken çıt çıkarmayan bir koca,k.ç kadar yerde evladının yanında üstelik çocuk hastayken sigara içilmesine ses edemeyen bir baba...şundan baba olsa ne olur koca olsa ne olur kapına köpek bağlasan seni daha iyi korur üstüne karşılıksız sever be

Şu adamdan hala ne bekleyebilirsin neyi umut edebilirsin neyin hayalini kurabilirsin,çalışmaya da başlamışsın anca maaşınla onun ailesini finanse eder ona buna iş kurarsinız

Paçalarınızdan tutup sizi aşağı çeken adamlara bu kadar kaptırmayın kendinizi,nedir yani düzenli seks için mi bu çile

Boşanan adamlara zaten 3 5 kere düşünerek yaklaşılmalı hele ki evlilik düşünülüyorsa bakınız lafım boşanan kadınlara değil,kadın son raddeye kadar dayanıyor yapıcı olmaya çalışıyor çünkü, dayanamadığı yerde bitiriyo,ama adamin altından ya kumar ya içki ya şiddet ya aldatma çıkıyor net, bu sebeplerin biri ya da birkaçı

En kotusu de agir anaci cikiyor.

sekerlileblebitozu belki başına gelmeyen anlamaz diye düşünebilirsin ama inan çoğu kadının başına geliyor benzer durumlar.
benim kv kocama beni dövdürmek için çoooook fiştekledi. bir yıllık evliyken misafirliğe diye geldi, eşime benden boşanması için baskı yaptı. o arada bana ettiği küfürler sana edilenlerle aynıydı, bir de üzerime yürüdü tıpkı senin kv gibi dövmek için. ben susmadım tek tek cevabını verdim hakaret etmeden, eşime de rest çektim o gece yarısı: "bu kadını ayağımın altına almadan ikiniz de çıkın gidin bu evden" dedim. eşim annesini postaladı geldi ama beni ikna edene kadar da birçok kez özür diledi.
bu arada ben ev hanımıyım, hiçbir maddi güvencem de yok.
eşin yaşananlar için senden özür bile dilemiyor değil mi? seni sevdiğine emin misin?

kaç kaç herkes depresyona girip çıkıyor bu aileden kaç
ilk eşi gibi sende kaç

Sen resti çekip, ya adam olursun ananı terbiye edersin, ya da ben bosaniyorum desen her şey ortaya çıkar.
Bebeğin yanında sigara içmek nedir ya? ! Karaktersiz, iğrenç ya. Oğlunun aklı başına gelir de seni mutlu etmeyi basarirsa ne ala. Yok anasının arkasında durursa rezilligi düşünebiliyor musun? Kadına bak tüm gelinleri kaçırıyor der herkes, tüm pisligi çıkar ortaya.
Darp raporu mutlaka alın, lazım olacak bence.

Her lafı yutar herseye peki dersen elbette kapımda yattın der kız evi naz evi seviyorum diye bu kadar da sünepe olunmaz ki, o kocan sürüye sürüye seni özür dilemeye de götürür
O oyle biseye niyetlense de asla olmaz. Dugunden onceki kari koca kavgasinda anasi olacak lanet elini beline koyup benimle kavgaya geldiginde bile annemden ozur dile diye tuturdu annesiz kalasica kocam. Ozur dilemedim. Cunku ben kelebek gibi ucacagim gunlerde aglamaktan yoruldum. Bi de gelmis beni opuyor kadin yapmacik yapmacik. Igrenc varliklar!

resmen sinirlerım zıpladı okurken karnımı kasmışım fark ettım
o kadını allah nasıl bılıyorsa oyle yapsın tam çirkefmiş karaktersiz ahlaksız ya

eşin de orda annesını susturamamıs senı koruyamamıs

nefret edıyorum boyle ınsanlardan bosa israflar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…