Kayinvaldemle kavga ettik eşimle bosanıyoruz..

Bendede var aynisi inanki konusulmuyo boyle insanlarla heo ailesinin taragini tutuyo benim hakli oldugumu bildigi halde
Tabi yaşayan bilir, ben de görümcem yüzünden bir kaç kez kavga etmiştim eşimle, o tabi kız kardeşinin tarafını tutmuştu.konuştum, anlattım hak vermişti.iletişim olmazsa sorun çözülmez ki

nurella34 kayınanne oluyor ve dünya birkaç dakikalığına güzelleşiyor

Hiç politik davranmamışsiniz yazık olmuş.

katılıyorum. fakat annesinin ağzına bakan biri i.çin politika yapmaya gerek varmıydı onu da kestiremedim biraz düşününce. erkekler kadar kolay yönlendirilebilen ve saf yaratıklar var olmadı. hiç evrimleşmeselerdi yerlerinde mi kalsalardı acaba hepimizin selameti için :/

Eğer eşiniz Size hicbir şey sormadan direk annesine gittiyse sorun Büyük. ..Bu tarz mevzularda denge kurmak çok önemli..Eşiniz bu dengeyi kuramadigi içinde zaten kayinvalideniz ileri geri konusmus...Esinizi karşınıza alıp adam akıllı konusmanizi tavsiye ederim...Cocuk da var sanırım..Zor bir süreç. .Sabırlar diliyorum.

İlk önce şunu bi aklınızda netleştirin.kimse sizin çocugunuzu sizden almakla tehdit edemez.kim oluyormuşta annesi olan bir çocugu alacaklarmış.dişinizi gösterin.anasının kucağından ayrılamayan bi adam niye evlenir ve başka insanlarında başını yakar anlamıyorum.taviz vermeyin size değer vermeyenlere sizde değer vermeyin.boşanınca adamın aklı basına gelir.

Çocuğumu alamayacaklarini gayet iyi biliyorum bu konuda bir korkum yok. 1 avukat 1 hakim Teyzem var. Yapamacak da olsa böyle bir şeyi söylemesi dile getirebilmesi bile deli ediyor insanı..

O gün yanlis davranmissiniz ancak yanlis bir davranışınız ne kadar yanlis bir adamla evlilik karari aldiginizi göstermiş.
Benim değil kayinvalidem (herseyi yüzüme direk söyler) annem dahi arkamdan konusur.
Bir sey diyorsa öbür sefere daha güler yüzlü olur insan.. belki üstüste cok somurttunuz göze batti.
Konusmaz kavga noktasına getirtmez isim var anne deyip cocugumun yanina gecerdim.
Ancak kadin da adam da tam bir adi imis. Kadin oyle bir planlamis ki sizi attigi suda boguluyorsunuz. Baska hic bir kelime ile ifade edilemez bu durum.

Allah yardımcın olsun
Ne kadar vurdum duymaz insanoğlu var
Sen bir babasın, eşsin, kocasın
sorumluluğun var nihayetinde
Anne evine gitmekte ne demek

Kayit alsaydin da ispatlayamazdin suan seninle ayni durumdayiz tam olarak is este bitiyor eve gelmez annesi birakmaz kadin zaten yeterince doldurmustur keske kocanin yaninda konussaydiniz gerci ben oyle yaptim o da ise yaramiyor ama ben en azindan son sozumu soyledim icimde kalmadi. Yapilacak sey eger esinden ayrilmak istemiyorsan akli basinda bir buyukleriyle gorus durumunu anlat yoksa da birak anasiyla yoluna gitsin Allah nasilsa hesabini soracak

En hatalı kcan karıma gelmedın dyrsan bende yokum dıyebılmelıydı

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki bende bi farklısını yaşadım ama eşim cok geçmedi anladı hatasını . Erkeklerin çoğunluğu bunu yapıyo eşini çocuğunu ananesine karşı savunmada sıkıntı yaşıyorlar belki de o kadarına akılları yetiyor . Öncelikle üzme kendini. Ve Esin'den ayrılmak istemiyorsan bunun dışında bi prob yoksa eğer boşanma onun istedıgı olacak kv mutlu olacak. Normal hayatına devam et bı gözlemle eşin nasıl davranıyor bu durumda.

Kayinvalideler çekin şu elinizi oğlullarinizin hayatından bu kaçıncı yahu

O kim ki çocuğunu senden alıyor? Kendine iyi bir avukat tut, donuna kadar al o adamın (!). Herkes haddini bilmeli. Kayınvalideyse kayınvalide onun haddine değil sizinle böyle konuşmak. Alsın oğlunun turşusunu kursun. Gençsin. Çalışırsın da evlenir mutlu da olursun. Kendileri düşünsün napıcaklarını. Ay çok sinir oldum.

Bosverin bu karakter yoksunu adamdan ne koca ne baba olur.insan bir sormaz mı ne oldu diye buyuyememis ana kuzusu daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…