Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi yaşayan bilir, ben de görümcem yüzünden bir kaç kez kavga etmiştim eşimle, o tabi kız kardeşinin tarafını tutmuştu.konuştum, anlattım hak vermişti.iletişim olmazsa sorun çözülmez kiBendede var aynisi inanki konusulmuyo boyle insanlarla heo ailesinin taragini tutuyo benim hakli oldugumu bildigi halde
nurella34 kayınanne oluyor ve dünya birkaç dakikalığına güzelleşiyorTabiki ii neden olmasın, ben gelin kızımı buldum açilnnn
şaka bir yanada olması gereken zaten budur. Benim iyiliğimden anlayisimdan değil. Ancak normali okadar unutmuş ve anormale alışmışız kii biri gelinine sevgi gösterse ay ne iyi kayınvalide diye şok oluyoruz.
Halbuki bir anne çocuğuna iyi davranırken nasıl normal görüyorşak aksi haldeki durumuda normal karşilamaliyiz.
Gelin değil hazir emeklerle büyütülmüş kız evlat almış olunuyor ve en değerlimizi emanet etmiş oluyoruz.
Gelinim oğluma -oğlum gelinime iyi baksın sevsinler birbirlerini daha ne istenirki. ..
Bu kayınvalideler çocuklarına yaptıramadiklarini gelinden bekliyor. Önce algı değişmeli gelin denilince kayınvalidesinin işini yapsın bir sürü virt zırt. Gelin isterse yapar istemesse yapmaz hepimiz bayanız ve aynı yollardan geçiyoruz ne acı kadının kadına yaptığı kötülük.
Birsürü yuva yıkılıyor kayınvalide Vs yüzünden çocuklu olanda var olmayanda. .. bizler ölümlü olduğumuzu unutuyuruz şu kısacık dünyada insanların hayallerini öldürüyoruz.
Keşke kalpleri kır bağlamış insanlarda kiri söküp atsa dünya tadından yenmezdi. ..ahhh hayattttttt işte ..
Dipnot gelinim olursan tüm eğitim öğretim masrafın benden ayrıca istediğin aklında ne varsa gücüm yettince alirim
Hiç politik davranmamışsiniz yazık olmuş.
Çocuğumu alamayacaklarini gayet iyi biliyorum bu konuda bir korkum yok. 1 avukat 1 hakim Teyzem var. Yapamacak da olsa böyle bir şeyi söylemesi dile getirebilmesi bile deli ediyor insanı..İlk önce şunu bi aklınızda netleştirin.kimse sizin çocugunuzu sizden almakla tehdit edemez.kim oluyormuşta annesi olan bir çocugu alacaklarmış.dişinizi gösterin.anasının kucağından ayrılamayan bi adam niye evlenir ve başka insanlarında başını yakar anlamıyorum.taviz vermeyin size değer vermeyenlere sizde değer vermeyin.boşanınca adamın aklı basına gelir.
+1000 vallaAlsın oğlunu başına çalsın...bu cinsten anne oğullar için yeni bir gezegen keşfedilsin gidip orda yaşasınlar bizi de rahat bıraksınlar istiyorum artık..
Kayinvalideler çekin şu elinizi oğlullarinizin hayatından bu kaçıncı yahuKızlar biraz uzun ama lütfen okuyun yorumlarınıza ihtiyacım var.. Kayinvaldem bir gün onlardayken benim duymadığımı zannederler kocama karının suratı neden asık surat asacaksa gelmesin istemiyorsa gelmesin tarzı konuşuyordu. Bu ilk şahit oluşum ama daha önce yapmışlığıda var. Duyunca saha da sinirlendim. 3 gün sonra oraya gittiğimde suratım asık oturdum. Evde yalnızdık. Konuşalım mı diye sert bir ses tonu ve beş karış suratla konuya girdi. Ne konusucaz anne konuscak bişey mi bıraktın arkamdan konuştun zaten dedim. Aaaa sen aklını almış gelmissin dedi annemi kasdederek. Burdan başladı konumuzla ilgili tek kelime konuşmadan kocamla evde kalmamak için evlendigimden (ki alakası yok kocamı ailemi karşıma alacak kadar sevdim) babamın evinde bişey gormedigimden, bu evliliğin artık bittiğinden buna onun karar vereceğinden, 5 yaşına gelince kızımı elimden alacağına kadar daha neler neler saydı.. Ben sustum mu susmadim tabi ama hakaret etmedim bunlara cevap neyse onları söyledim.. Akşam kocam eve gelmedi anasına gitti ve bana ne oldu bile demedi.. Bunun yüzünden biz birbirimize girdik aylardır sürüyor ve boşanma aşamasındayız.. size ilk sorum kocamın yaptığı sizce doğru mu? Bana gelip ne oldu demesi gerekmiyor muydu? Ayrıca sizce daha ilk kavgada bütün bunları sayan biri iyi niyetli midir gerçekten?