• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvaldemle kavga ettik eşimle bosanıyoruz..

Kızlar biraz uzun ama lütfen okuyun yorumlarınıza ihtiyacım var.. Kayinvaldem bir gün onlardayken benim duymadığımı zannederler kocama karının suratı neden asık surat asacaksa gelmesin istemiyorsa gelmesin tarzı konuşuyordu. Bu ilk şahit oluşum ama daha önce yapmışlığıda var. Duyunca saha da sinirlendim. 3 gün sonra oraya gittiğimde suratım asık oturdum. Evde yalnızdık. Konuşalım mı diye sert bir ses tonu ve beş karış suratla konuya girdi. Ne konusucaz anne konuscak bişey mi bıraktın arkamdan konuştun zaten dedim. Aaaa sen aklını almış gelmissin dedi annemi kasdederek. Burdan başladı konumuzla ilgili tek kelime konuşmadan kocamla evde kalmamak için evlendigimden (ki alakası yok kocamı ailemi karşıma alacak kadar sevdim) babamın evinde bişey gormedigimden, bu evliliğin artık bittiğinden buna onun karar vereceğinden, 5 yaşına gelince kızımı elimden alacağına kadar daha neler neler saydı.. Ben sustum mu susmadim tabi ama hakaret etmedim bunlara cevap neyse onları söyledim.. Akşam kocam eve gelmedi anasına gitti ve bana ne oldu bile demedi.. Bunun yüzünden biz birbirimize girdik aylardır sürüyor ve boşanma aşamasındayız.. size ilk sorum kocamın yaptığı sizce doğru mu? Bana gelip ne oldu demesi gerekmiyor muydu? Ayrıca sizce daha ilk kavgada bütün bunları sayan biri iyi niyetli midir gerçekten?
Siz hiçmi bisey yapmadiniz bumudur yani sebep....
Kayinvaldeniz kötu niyetli anlatilana göre...
Eşinizde onun kuzusu anlaşılan....

Iyyyu dedim okurken aynı benim kv. Surat asmayacaksın yanında. Yahu insanım ben. Beni çileden cıkarırsan ya sana laf sayarım deşarj olurum yada modum düşer suratımı asar otururum. Eşim de bana çok tepki verirdi annesi yüzü asılıyor hemen dediği için. Ay bu hikayeyi çok anlattım burda o yüzden özet gecicem. Birgün sinirlerimi çelik haline getirdim. Tüm kışkırtmalarına rağmen surat asmadım. Onunla muhattap olmadım ama eşimle cocugumla ve ortamda diğer insanlarla şen şakrak oldum. En son kv hızını alamadı ve ulu orta saçmalamaya ve şiddetini arttırmaya başladı düşmüyor dum tuzağına ve en son eşim annesine sinirlendi. Ayrılırken veda bile etmedi. Noldu dedim. Valla sana helal olsun cikom ben dayanamadım sen nasıl sabrettin dedi. Sen benim sürekli ne yaşadığımı gör istedim dedim. Çünkü normalde insani olarak annene ya cevap veriyorum yada cevap vermemek için modum düşüyor surat asıyorum ve annen beni sana cekistirecek ortam bulmuş oluyor dedim. Eşim ne mi dedi. Heh bak ışte böyle yap sinir olsun o zaman dedi. Yooook dedim o bir kere olur. Sen artık neyin ne olduğunu anladın surat asıyorsam bilki damarıma basıyor kışkırtmalara gelme dedim. Yer yer bazı olaylar ile anladı annesinin huzursuzluk çıkardığını. Erkekler anneleri söz konusu olunca 3 maymunu oynuyor. Taktik kullanmak şart. Yerinde olsam eşimle konuşur gerekirse büyüktür diyip kv den özür bile dilerim ve yeni taktikler geliştiririm. Eve gelince hala haklı olduğumu biliyorum evladım babası annesi ayrı buyumesin diye bunu yaptım der ve susarım. Eninde sonunda esinle aran duzelecektik muhabbeti açılır sohbetiniz esnasında o zaman olan olayları anlatırsın.
Çok güzel söylemişsiniz ancak ben bunu yapabilecek biri değilim. Yani yapabilecegimi sanmıyorum gerçekten sabır gerektiren bir şey.. Aslında boylelerin hakkından dediginiz gibi yaparak gelinir ama bilemiyorum..

Kocanız zaten kişilikli olsa önce alır karsısına bir konusur durumu ögrenir. Haklı haksız mukayesesi yapar. Böyle yaptığına göre ana kuzusu sanırım.

Çok güzel söylemişsiniz ancak ben bunu yapabilecek biri değilim. Yani yapabilecegimi sanmıyorum gerçekten sabır gerektiren bir şey.. Aslında boylelerin hakkından dediginiz gibi yaparak gelinir ama bilemiyorum..
Yuvayı kurtarmak yada kafası basmayan adama dank etmek zor iş nihayetinde. Fevri davranmayın. Eşiniz muhtemelen hala tahrik ediliyor olabilir. Bu zor zamanı atlatıp evde düzeni oturtun önce. Evet çok zor. Insanın bir yanı öyle adamı boşa gitsin desede yuva kurmak kolay iş değilm hele yıkmak hiç değil. Birde çocuk varsa. Bende çok zor zamanlar geçirdim. Hatta her sabah boşanma hayali ile uyanıo her gece bu hayal ile uyuyordum. Beni vazgeciren kendimce sebeplerim vardı. Burda konum bile var. Kendime acıyordum kendimi bosanmadığım için zayıf aptal buluyordum. Şu gunki durumda iyiki boşanmamışım diyorum. Tabi gelecek tekrar ne gösterir bilinmez ama o zamanki sorunlarımız çözüldü çok şükür.

Pes etmeyin derim. Taviz de vermeyin ama bazı yerlede susmak yada alttan almak, taktik kullanmak gerek. Karşında böyle yuvana çomak sokanlar ve bunu anlamayan bir eş varsa bir yolunu bulmak gerek. Ama dediğim gibi bunlar sonrası için simdilik esinle aranı düzeltmeye bak. Varsın senin tükürdüğünü yaladığını düşünsün ler.

Kızlar biraz uzun ama lütfen okuyun yorumlarınıza ihtiyacım var.. Kayinvaldem bir gün onlardayken benim duymadığımı zannederler kocama karının suratı neden asık surat asacaksa gelmesin istemiyorsa gelmesin tarzı konuşuyordu. Bu ilk şahit oluşum ama daha önce yapmışlığıda var. Duyunca saha da sinirlendim. 3 gün sonra oraya gittiğimde suratım asık oturdum. Evde yalnızdık. Konuşalım mı diye sert bir ses tonu ve beş karış suratla konuya girdi. Ne konusucaz anne konuscak bişey mi bıraktın arkamdan konuştun zaten dedim. Aaaa sen aklını almış gelmissin dedi annemi kasdederek. Burdan başladı konumuzla ilgili tek kelime konuşmadan kocamla evde kalmamak için evlendigimden (ki alakası yok kocamı ailemi karşıma alacak kadar sevdim) babamın evinde bişey gormedigimden, bu evliliğin artık bittiğinden buna onun karar vereceğinden, 5 yaşına gelince kızımı elimden alacağına kadar daha neler neler saydı.. Ben sustum mu susmadim tabi ama hakaret etmedim bunlara cevap neyse onları söyledim.. Akşam kocam eve gelmedi anasına gitti ve bana ne oldu bile demedi.. Bunun yüzünden biz birbirimize girdik aylardır sürüyor ve boşanma aşamasındayız.. size ilk sorum kocamın yaptığı sizce doğru mu? Bana gelip ne oldu demesi gerekmiyor muydu? Ayrıca sizce daha ilk kavgada bütün bunları sayan biri iyi niyetli midir gerçekten?
Benimde üzerime oynuyorlar bazen
Olayı onlara çeviriyorum önceden bende kalırdı ha bizi ayırmayı kafaya iyice koysalar elim kolum bağlı kalır

Yuvayı kurtarmak yada kafası basmayan adama dank etmek zor iş nihayetinde. Fevri davranmayın. Eşiniz muhtemelen hala tahrik ediliyor olabilir. Bu zor zamanı atlatıp evde düzeni oturtun önce. Evet çok zor. Insanın bir yanı öyle adamı boşa gitsin desede yuva kurmak kolay iş değilm hele yıkmak hiç değil. Birde çocuk varsa. Bende çok zor zamanlar geçirdim. Hatta her sabah boşanma hayali ile uyanıo her gece bu hayal ile uyuyordum. Beni vazgeciren kendimce sebeplerim vardı. Burda konum bile var. Kendime acıyordum kendimi bosanmadığım için zayıf aptal buluyordum. Şu gunki durumda iyiki boşanmamışım diyorum. Tabi gelecek tekrar ne gösterir bilinmez ama o zamanki sorunlarımız çözüldü çok şükür.

Pes etmeyin derim. Taviz de vermeyin ama bazı yerlede susmak yada alttan almak, taktik kullanmak gerek. Karşında böyle yuvana çomak sokanlar ve bunu anlamayan bir eş varsa bir yolunu bulmak gerek. Ama dediğim gibi bunlar sonrası için simdilik esinle aranı düzeltmeye bak. Varsın senin tükürdüğünü yaladığını düşünsün ler.
Çok güzel söylemişsiniz ancak şu anda alttan alsam bu işin biteceğini düşünmüyorum. Daha da tepeme çıkacaklar bak eninde sonunda kabul etti haksizligini diyecekler. Yuvamı kurtarmak istiyorum tabi ki hele ki benim gibi ailesini karşısını alarak evlenmiş biri için ne kadar zor tahmin bile edemezsiniz. O yüzden daha da koyuyor insana. Hala annem diyorsa onunla otursun artık napim diyorum ben de..

Çok güzel söylemişsiniz ancak şu anda alttan alsam bu işin biteceğini düşünmüyorum. Daha da tepeme çıkacaklar bak eninde sonunda kabul etti haksizligini diyecekler. Yuvamı kurtarmak istiyorum tabi ki hele ki benim gibi ailesini karşısını alarak evlenmiş biri için ne kadar zor tahmin bile edemezsiniz. O yüzden daha da koyuyor insana. Hala annem diyorsa onunla otursun artık napim diyorum ben de..
anladığım kadarıyla kaynananız annenizi sevmiyorki onun sizi doldurduğunu düşünüyor.bunu nerden çıkarmış?

Böyle yapan birine bide iyi niyetli mi diye soruyosun. Ben pek iyi bi niyet göremedim. Ayrıca eşinin yaptığı tabiki yanlış annesini dinlediği kadar senide oturup bi dinlemesi gerekiyordu. Annesi kim bilir kendini masum gösterecek neler anlatmıştır. Allah sabır versin senide bunların elinden kurtarsın

Ben konudan hiç bir şey anlamadım.Simdi sizin boşanma sebebiniz suratinizin asikligi mi olacak ?
Kayinvalidenizden hoşlanmıyorsanız neden hafta da iki gün gitmek zorundasınız ?
Eşiniz annesinin yanına gitti ve hep orda mı kaldı,eve gelmedi mi ? Geldi ise bu konu hakkında konusmadiniz mi hala ?

Eksik bir şeyler var gibi,yorum yapmak için oncesinde yasanilanlari bilmek gerek.Kayinvalidenizin uslubu çok çirkin orası kesin ama olaylar oraya nasıl geldi hiç anlasilmiyor.
Esinizle diyalogunuz hiç yok gibi sanki,birbirinizin ne düşündüğünden haberiniz yok,duygularinizi düşüncelerinizi hiç konusmuyor musunuz ?Bosanacaginizi kaynananizdan öğreniyorsunuz,bu nasıl iş ?

ay bu ne ya, eşin 5 yaşındaki çocuğunun annesini kaybetmeye dünden razı bakıyorum. kayınvalidene bu yüzü veren de eşin, keşke daha politik olsaymışsın ama eşin yine seni ezdireceği varsa ezdirirdi çok üzüldüm. bu durumda iyi niyet fln yok

bence kesinlikle eşini kendi tarafına çek bırak o kadını kötüleme eşinle barış ve ona bu yaptığunın yanlış olduğunu güzelce kavramasını sağla her yanlışında annesının eşine söyle bunu git gide annesinin gerçek yüzünü görür belki zaten görmezse sizi üzmye her ne olursa olsu annesinin köpeği gibi olmaya devam ederse boşanırısn bir ekz dene bence annesi isterse velencek istemezse boşancak ya ne güzel ya bu kaynanalar ne sanıyor kendını

Sen git kayinvalidenin evine.eşinle konuş gerçekleri senin agzindan duysun.sonrasini ona birak.esin yogun etki altinda kalmiş.

aman bırak oğlunu alsın tepe tepe kullansın kocanda annesinin azına bakan öküzün biri.ay delı oluom böle koca karıların güzel mutlu yuvalarına karısmalarını.keske bi evire cevire dövseydin o zaman görürdü dicem pislik insanlar defolun su mutlu yuvalardan karı koca basbasa naparsa yapsın!

NEDEN SIZ SURAT ASIK OTURDUNUZ KI ? DAHA ONCEDEN KIZGINLGINIZ MI VARDI?

Insan olan birinin suratini asık gorunce gider yanina ne oldu iyimisin bir problemmi var?diye sorar..sormuyorsa bu olayi kullanir.kv denizde oyle yapmis.ama sorun onda değil eşinizde..ben olsam geri adım atmam.mademki birde benim tarafimdan dinleyecek kadar saygısı yok bana ve bu kadar Adaletsiz davranıyor bırakırım tasmasını gitsin anasinin yanina..

• Beğen
Reactions: anu
sadece konunuzu okuyarak yorum yapıyorum. malesef hepiniz suçlusunuz.
ben annemlere gittiğimde eşim surat assa moralim bozulur. annemde bana der eşinin neden yüzü asık bir sorun mu var diye?? bunda büyütecek bişey yok ki. ha bende gidip eşime annem böyle böyle dedi demem. neden aralarını bozayım ki durduk yere.

bunu duyduysanız kendinizi ölçüp tartıp hareketlerinize dikkat edebilirdiniz. suratınızı asıp kayınvalideye gitmek yerine. ha sevmiyorsan gitmezsin surat asmak nedir??

sonra kayınvalidenin evindeki misafire utanmadan söylediği sözlerde yenilir yutulur değil. o kim oluyor ki kızınızı sizden alacağını söylüyor, utanmaz kadın??

bunca şeyin üzerine ortalığı yatıştırıp iki tarafı da denge de tutması gereken adam, eşini , minicik çocuğunu umursamayı anasının eteğinin altına giriyor!

siz boşanın bence. zira hiçbiriniz yapıcı olamamışsınız, belkide uyuşmuyorsunuz aile olarak. şu an düşünmeniz gereken tek değerli varlık evladınız. onu incitmeden ayırın yollarınızı .

son olarak, kv yüzünden değil, eşinizin koca olamayışı, sizi sevmeyişi yüzünden boşanıyorsunuz.

Senin kaynana kocanı daha eve yetişmeden aşılamış.
Yuva yıkanın başına beterin beteri gelsin.
Allah böyle kaynanalık yapanların iki yakasını bi araya getirmesin.
Aaamiiiiin:) o kadar içten bir dua olmuş ki. Bir yuva yıkıldığı zaman arş titrermiş bir yerde okumuştum. Bu saatten sonra insanların yuvasinda gözü olanların başına geleceklerden korkarım...

Back