• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvaldemle kavga ettik eşimle bosanıyoruz..

Kv kafasından kurmuş zaten planı. Size ve eşinize bişey bırakmamış ki ama keşke eşinizde azıcık aklı selim olsaydı da gelip sorsaydı. Cidden çok kızmış olmalısınız ama ben olsam tek kelime cevap vermeden sonuna kadar dinler mümkünse telden sesli notlara kayıt yapar sonra da "bitti mi" diye sorar sonra da eşimi arardım ve kvde de olduğumu kendisini orada bekleyeceğimi söylerdim. Kızılca kıyamet kopacaksa eşimde oradayken kopsun asla ama asla eşim yokken cevap vermem. Ne olursa olsun biiey konuşulacaksa eşimin yanında olsun dıysun görsün. Çünkü o yokken cevap verirseniz kendinizi tutamayabilirsiniz yahut laflarınız çarpıtılabilir. Bunu öğrenin bence siz ve sitem edin. Duygu yüklü konuşma yapmayın bu eşinizi iter. "Evliyim mutluyum eşimi seviyorum çocuğum var kv ile kavga edip evliliğimi bozmak için bir sebebim yok. Yaşlı insanlar bişeylere alınıp bozulup küsebiliyorlar. Sen annemizi yumuşat ardından ben gelip konuşurum sanırım bişeylere içerlediği için öyle konuşuyor ama ben henüz anlayamadım bi saygısızlığım olmadı kötü bi sözüm olmadı sen bi anlamaya çalış" deyin mesela. Hatta "annen hüç mi kayınvalidesiyle tartışmadı bu durumda baban anneni bu sebeple bıraksaydı belki babandan nefret edecektin bizimde çoccığumuz var onu düşün" deyin. Yönlendirin. Erkekler anneye çok düşkün ve çocuk gibiler.bu sebepten evliliğiniz yıkılmasın enazından siz elinizden geleni yapın.

Bence yanlis yaptigin birşey yok zaten konusmayi o başlatmış ve planlamış.Önden de işlemiş esini surati asik diye evlilik mi biter ya .belli ki kv hanim sindirirememis seni.Eşin de sana birşey sorma gereği bile duymadan cekip gitmis annesine.Zaten gözden cikarmis o seni.Artik nasil doldurduysa oğlunu adam cocugunu bile düşünmemis..Esin senle konuşmayi denemedi mi aylardır ?Cocugunu görmeye geliyor mu?

4 yıllık evliyiz 2 yaşında bir kızım var. Ben 29 yaşındayım eşime 35 yaşında..
35 yaşındaki adama bak hele.. ana boyunduruğundan çıkamamış... yalvarıyorum evlenmesin bu tipler nolurrr... hayatımızın orta yerine kendileri yetmiyo gibi analarıyla birlikte mıçıveriyolar

Kızlar biraz uzun ama lütfen okuyun yorumlarınıza ihtiyacım var.. Kayinvaldem bir gün onlardayken benim duymadığımı zannederler kocama karının suratı neden asık surat asacaksa gelmesin istemiyorsa gelmesin tarzı konuşuyordu. Bu ilk şahit oluşum ama daha önce yapmışlığıda var. Duyunca saha da sinirlendim. 3 gün sonra oraya gittiğimde suratım asık oturdum. Evde yalnızdık. Konuşalım mı diye sert bir ses tonu ve beş karış suratla konuya girdi. Ne konusucaz anne konuscak bişey mi bıraktın arkamdan konuştun zaten dedim. Aaaa sen aklını almış gelmissin dedi annemi kasdederek. Burdan başladı konumuzla ilgili tek kelime konuşmadan kocamla evde kalmamak için evlendigimden (ki alakası yok kocamı ailemi karşıma alacak kadar sevdim) babamın evinde bişey gormedigimden, bu evliliğin artık bittiğinden buna onun karar vereceğinden, 5 yaşına gelince kızımı elimden alacağına kadar daha neler neler saydı.. Ben sustum mu susmadim tabi ama hakaret etmedim bunlara cevap neyse onları söyledim.. Akşam kocam eve gelmedi anasına gitti ve bana ne oldu bile demedi.. Bunun yüzünden biz birbirimize girdik aylardır sürüyor ve boşanma aşamasındayız.. size ilk sorum kocamın yaptığı sizce doğru mu? Bana gelip ne oldu demesi gerekmiyor muydu? Ayrıca sizce daha ilk kavgada bütün bunları sayan biri iyi niyetli midir gerçekten?
Seni korkutuyorlar çocuğunla eşinde o okadar anne meraklısı ise neden evlenmiş annesiyla kalsaymış milletin kızı bunların stres topumu hiç aldırış etme haklıysan sakın burbunu indirme bırak o sürtsün burnunu

Kızlar biraz uzun ama lütfen okuyun yorumlarınıza ihtiyacım var.. Kayinvaldem bir gün onlardayken benim duymadığımı zannederler kocama karının suratı neden asık surat asacaksa gelmesin istemiyorsa gelmesin tarzı konuşuyordu. Bu ilk şahit oluşum ama daha önce yapmışlığıda var. Duyunca saha da sinirlendim. 3 gün sonra oraya gittiğimde suratım asık oturdum. Evde yalnızdık. Konuşalım mı diye sert bir ses tonu ve beş karış suratla konuya girdi. Ne konusucaz anne konuscak bişey mi bıraktın arkamdan konuştun zaten dedim. Aaaa sen aklını almış gelmissin dedi annemi kasdederek. Burdan başladı konumuzla ilgili tek kelime konuşmadan kocamla evde kalmamak için evlendigimden (ki alakası yok kocamı ailemi karşıma alacak kadar sevdim) babamın evinde bişey gormedigimden, bu evliliğin artık bittiğinden buna onun karar vereceğinden, 5 yaşına gelince kızımı elimden alacağına kadar daha neler neler saydı.. Ben sustum mu susmadim tabi ama hakaret etmedim bunlara cevap neyse onları söyledim.. Akşam kocam eve gelmedi anasına gitti ve bana ne oldu bile demedi.. Bunun yüzünden biz birbirimize girdik aylardır sürüyor ve boşanma aşamasındayız.. size ilk sorum kocamın yaptığı sizce doğru mu? Bana gelip ne oldu demesi gerekmiyor muydu? Ayrıca sizce daha ilk kavgada bütün bunları sayan biri iyi niyetli midir gerçekten?
Yol ver gitsin mahkemdede bunkarı anlat annede olsa 3.şahıslar yüzünden evliliğiniz bitiyor tehdit ettıklerını cocugunu senden alıcaklarını söyle ve bitir senın yanına gelmelıydı bu nedır ya.bıktık bu erkeklerın anne kuzulugundan benım kocamda annesının kuzusu idi ama artık bana bişey söylemeye bile kalkamaz eşim benım karım herkes işine baksın der kalkar

Ayyyy eski kv ve eski esi hatirlattin bana kiz.. yok anam bunlarin soyu tukenmez bence.. bu erkeklerin anneleri annede, bizimkiler anne degilmi.. alsin oglunu basina calsin, ogluda anasinin eteginin altindan ayrilmasin al birini vur otekine ... Bu aileden bir cacik olmaz.. kurtulduguna sukret cnm .. :oha: adama bak bosanmaya hazirmis..
O kaynanaların ne hoşuna gidiyor oğullarını kucaklarına almadıkları kalıyor tabi oğluda çok razı yeterki annesinin eteği altında olsun kadın ne ki 2 dk işi bitince at kenara ama anneleri onların evlat eş neki at sokağa nefret ediyorum bu tiplerden

Ben surat asmiyorum tabiki devamlı.. kendisinin böyle bir kompleksi var.. Ben de insanım nihayetinde elbette her zaman aynı şekilde gulemiyorum artı haftada 2 kere kayinvaldeme gidiyorum. Elbette denk geliyor kocamla tartistigim belki uykusuz olduğum hasta olduğum ki kocamla kavgalı bile olsam belli etmemek için elimden geleni yapıyorum.. ama insanım tabiki.. ve kayinvaldem sözde beni çok severdi 4 yıldır bir kere bile neyin var kızım demedi var sayalim suratım asik bile olsa..
Iyyyu dedim okurken aynı benim kv. Surat asmayacaksın yanında. Yahu insanım ben. Beni çileden cıkarırsan ya sana laf sayarım deşarj olurum yada modum düşer suratımı asar otururum. Eşim de bana çok tepki verirdi annesi yüzü asılıyor hemen dediği için. Ay bu hikayeyi çok anlattım burda o yüzden özet gecicem. Birgün sinirlerimi çelik haline getirdim. Tüm kışkırtmalarına rağmen surat asmadım. Onunla muhattap olmadım ama eşimle cocugumla ve ortamda diğer insanlarla şen şakrak oldum. En son kv hızını alamadı ve ulu orta saçmalamaya ve şiddetini arttırmaya başladı düşmüyor dum tuzağına ve en son eşim annesine sinirlendi. Ayrılırken veda bile etmedi. Noldu dedim. Valla sana helal olsun cikom ben dayanamadım sen nasıl sabrettin dedi. Sen benim sürekli ne yaşadığımı gör istedim dedim. Çünkü normalde insani olarak annene ya cevap veriyorum yada cevap vermemek için modum düşüyor surat asıyorum ve annen beni sana cekistirecek ortam bulmuş oluyor dedim. Eşim ne mi dedi. Heh bak ışte böyle yap sinir olsun o zaman dedi. Yooook dedim o bir kere olur. Sen artık neyin ne olduğunu anladın surat asıyorsam bilki damarıma basıyor kışkırtmalara gelme dedim. Yer yer bazı olaylar ile anladı annesinin huzursuzluk çıkardığını. Erkekler anneleri söz konusu olunca 3 maymunu oynuyor. Taktik kullanmak şart. Yerinde olsam eşimle konuşur gerekirse büyüktür diyip kv den özür bile dilerim ve yeni taktikler geliştiririm. Eve gelince hala haklı olduğumu biliyorum evladım babası annesi ayrı buyumesin diye bunu yaptım der ve susarım. Eninde sonunda esinle aran duzelecektik muhabbeti açılır sohbetiniz esnasında o zaman olan olayları anlatırsın.

Iyyyu dedim okurken aynı benim kv. Surat asmayacaksın yanında. Yahu insanım ben. Beni çileden cıkarırsan ya sana laf sayarım deşarj olurum yada modum düşer suratımı asar otururum. Eşim de bana çok tepki verirdi annesi yüzü asılıyor hemen dediği için. Ay bu hikayeyi çok anlattım burda o yüzden özet gecicem. Birgün sinirlerimi çelik haline getirdim. Tüm kışkırtmalarına rağmen surat asmadım. Onunla muhattap olmadım ama eşimle cocugumla ve ortamda diğer insanlarla şen şakrak oldum. En son kv hızını alamadı ve ulu orta saçmalamaya ve şiddetini arttırmaya başladı düşmüyor dum tuzağına ve en son eşim annesine sinirlendi. Ayrılırken veda bile etmedi. Noldu dedim. Valla sana helal olsun cikom ben dayanamadım sen nasıl sabrettin dedi. Sen benim sürekli ne yaşadığımı gör istedim dedim. Çünkü normalde insani olarak annene ya cevap veriyorum yada cevap vermemek için modum düşüyor surat asıyorum ve annen beni sana cekistirecek ortam bulmuş oluyor dedim. Eşim ne mi dedi. Heh bak ışte böyle yap sinir olsun o zaman dedi. Yooook dedim o bir kere olur. Sen artık neyin ne olduğunu anladın surat asıyorsam bilki damarıma basıyor kışkırtmalara gelme dedim. Yer yer bazı olaylar ile anladı annesinin huzursuzluk çıkardığını. Erkekler anneleri söz konusu olunca 3 maymunu oynuyor. Taktik kullanmak şart. Yerinde olsam eşimle konuşur gerekirse büyüktür diyip kv den özür bile dilerim ve yeni taktikler geliştiririm. Eve gelince hala haklı olduğumu biliyorum evladım babası annesi ayrı buyumesin diye bunu yaptım der ve susarım. Eninde sonunda esinle aran duzelecektik muhabbeti açılır sohbetiniz esnasında o zaman olan olayları anlatırsın.

Cok iyi cozmüssünğz olayı bende rol yapmadığımdan cok basım agrıdı biraz da yapı meselesi . Suna eski halımden daha iyiyim rol yapıyorum ama tam olarak deıl. Sizden alacak cok dersim var

Yol ver gitsin mahkemdede bunkarı anlat annede olsa 3.şahıslar yüzünden evliliğiniz bitiyor tehdit ettıklerını cocugunu senden alıcaklarını söyle ve bitir senın yanına gelmelıydı bu nedır ya.bıktık bu erkeklerın anne kuzulugundan benım kocamda annesının kuzusu idi ama artık bana bişey söylemeye bile kalkamaz eşim benım karım herkes işine baksın der kalkar
Peki esiniz nasil degisti ?

Of of, herkezde kaynana derdi.al bendende okadar, benim kaynanamda herseye evime kocama yaptigim herseye maydonoz olmayi pek sever, ozel hayatimiza bile . Neden anlamiyorlar ogullarinin artik evlendigini esleri oldugunu ayri bi yuvalari hayatlari oldugunu. Benim kaynana surekli onun lafinin gececegini surdurme hayallerinde. Bizimle heryere gitme merakinda. Kiskanclik duygusu cok kvde. Esim onun yaninda mesela bana birsey danisir, benden once kv atlar ortaya karisir hemen yok soyle yap yok boyle olsun diye. En sonunda ayagimi cektim . Mesafeli davraniyorum artik. Huzurum yuvam bozulacak yoksa. Esimde biliyor ama annesi nede olsa. Atsa atamaz satsa satamaz.

İnsanlar haksız oldukları icin degil, güçlünün altinda ezilmemek icin politik davranirlar. Konu sahibi arkadas da böyle yapmalıydı. Gerci tam olarak baslayan kavga nasil ayriliga geldi anlamadim snlatiminizdan. Ama su var ki eget kv nin arlanizdan boyle konustigunuza sahit olduysaniz yapmaniz gereken ilk sey ona prim vermemek olmaludir. Dahasi once vu durumdan ne kadar rahatsiz oldugunu gyzellikle esine sonra uygun bir fursatta kv ne bildirmeliydin. Esinun bundan haberi ilmaluydi. Suclamadan uzuntunu anlatnalisin. Ortada bur cocuk var o halde wsi suan dusunemiyorsa sen dusunmelisin. Belli ki esini annesi etkiliyor. Bu noktaya nasil geldiniz bilemuyorum ama esinle oturup dyygularinla konusmalisin. Kv nin arkandan konystugunu duyunca uzuldugunu bu yuzden ina kirildigini o da beni evluligimix ve cocugumyzla tehdit edince can havliyle kotu sozler soyledigini keske bu duruma gelinmeseydigini ama her sozunun de yuvanizin yikilmamasi icin oldugunu belirterek konusmalisin. Bunlar ayaklarina kapan , ozur dile demek degil kocani kendine cek demek. Esim kendi ailesiyle tartistiginda bile kim ne derse desin kapiyi kapattigimiz zaman onlar disarida kalir der. Biz de kv lere her hafta gideriz hatta bi hafta ksliriz hem de evimize 6 kmlik mesafede oturuyorlar. Biraz katlanabilmeyi fedakar olabilmeyi gerektirir evlilik. İlk firsatta bosanmak degil. Bu hemen bosan diyenleri de anlsyamiyorum. Yuvasini bilmediginiz insanlar hakkinda bosan diyerek hukum vermek gunahtir.

yav dünyaya 1 kere geliyorsun, uğraştığın kadına bak. ana kuzusunuda boşa gitsin cahil cüheylayla uğraşma.

• Beğen
Reactions: anu
Cok iyi cozmüssünğz olayı bende rol yapmadığımdan cok basım agrıdı biraz da yapı meselesi . Suna eski halımden daha iyiyim rol yapıyorum ama tam olarak deıl. Sizden alacak cok dersim var
Valla canım öyle ha deyince yapamıyorum bende. Önceden kendi kendimi telkin ediyordum ne olursa olsun oyuna düşme diye:)

Ayyy ay kızlar şu oğullarını paylaşamayan tüm Kv leri göndersek bi yere. Hiç geri gelmeseler. Okadar kıymetli ise oğullarını kızları ile evlendirsinler bizim de başımız ağrımasın. Bende de aynı dert ama yeri geldiğinde oyun yapmayı yada oluruna bırakmayı öğrendim. 12 yıllık evliyim Kv KB ile oturuyorum yurt dışındayım ailem turkiyede burda kimsem yok. Kv bunu kar bildi ezdi de ezdi. Oğlunu bana karşı doldurdu hep, aramızı çok bozdu, ağlamadığım üzülmediğim bi gün yoktu. Çok şükür anasını tanıdı gözleri ile gördü bende aynı evin içinde olduğumuz halde uzak duruyorum yanlarında bile oturmuyorum. Allah beterinden saklasın. Kendi derdine düşsün beni unutsun inşallah.

Eşinle aranda kişisel sorunlar yoksa hiç kv ekmeğine yağ sürme alttan al demiyorum ama eşini çağırıp bir de benden dinlemesin diye açıklamanı yapmalısın evet hala sana inanmıyorsa artık kendi bilir evlenmeyip anasının dizinin dibinde oturacaktı

Eşiniz barısmak isterse barısin. Su surecte sessiz kalip akisina birakin. Evet bende hic beceremem ama arkadaslarin dedigi gibi politik olmak lazim bu tur insanlara. Kv yi sevindirmeyin. Eger tabi esinizin herhangi bi cabasi olursa.

Back