- 8 Kasım 2014
- 1.634
- 1.313
- 63
Kv kafasından kurmuş zaten planı. Size ve eşinize bişey bırakmamış ki ama keşke eşinizde azıcık aklı selim olsaydı da gelip sorsaydı. Cidden çok kızmış olmalısınız ama ben olsam tek kelime cevap vermeden sonuna kadar dinler mümkünse telden sesli notlara kayıt yapar sonra da "bitti mi" diye sorar sonra da eşimi arardım ve kvde de olduğumu kendisini orada bekleyeceğimi söylerdim. Kızılca kıyamet kopacaksa eşimde oradayken kopsun asla ama asla eşim yokken cevap vermem. Ne olursa olsun biiey konuşulacaksa eşimin yanında olsun dıysun görsün. Çünkü o yokken cevap verirseniz kendinizi tutamayabilirsiniz yahut laflarınız çarpıtılabilir. Bunu öğrenin bence siz ve sitem edin. Duygu yüklü konuşma yapmayın bu eşinizi iter. "Evliyim mutluyum eşimi seviyorum çocuğum var kv ile kavga edip evliliğimi bozmak için bir sebebim yok. Yaşlı insanlar bişeylere alınıp bozulup küsebiliyorlar. Sen annemizi yumuşat ardından ben gelip konuşurum sanırım bişeylere içerlediği için öyle konuşuyor ama ben henüz anlayamadım bi saygısızlığım olmadı kötü bi sözüm olmadı sen bi anlamaya çalış" deyin mesela. Hatta "annen hüç mi kayınvalidesiyle tartışmadı bu durumda baban anneni bu sebeple bıraksaydı belki babandan nefret edecektin bizimde çoccığumuz var onu düşün" deyin. Yönlendirin. Erkekler anneye çok düşkün ve çocuk gibiler.bu sebepten evliliğiniz yıkılmasın enazından siz elinizden geleni yapın.