• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvaldemle kavga ettik eşimle bosanıyoruz..

Hani yasi buyuk erkek olgun olur vs diyorlar ya. Karakter olmadiktan sonra 35'ine de gelse olmayinca olmuyor.

Robot degilsin sık gittigin bir evde suratin asik olabilir, ayda yilda 1 defa gitmiyorsun sonucta. Bu devirde surekli iyi gozukmek icin ya ilac kullaniyor olmak gerek ya deli olmak gerek ya da robota baglamak super oyuncu olmak gerek. Hic surat asma diyenlere katilmiyorum bu yuzden, derdi olan sana sorar ya da cok dert ettiyse gelme evime der yuva yikmak ne demekmis?
Oldu her canimizi sıkan akrabamizi ayiralim kafamiza gore. Eşin eş degil bir kere. Iskele eşi, varligi da yoklugu da bir. Hani eski iskelelerde kenarda tek basina duran hicbir ise yaramayan odun direkler olur ya ondan iste.
Annesi karar veriyor bosanmasina ne aile babasi ne erkek..

Harika bir örnek mutlaka okuyun canlar

Eşimle 6 yıllık evliyiz. 2 yavrumuz var. Aramızda belli bir problem yoktu. Sadece soğukluk vardı. Yıllardır eşimin sevgisini hiç hissedemedim. Ben onu çok seviyordum ama karşılık bulamıyordum. Çok uğraştım ama bir türlü düzelmedi.
Bir gün eşim artık boşanmak istediğini söyledi. “Neden diye sordum. Sorun ne? Beğenmediğin yanım nedir? Bilmek istiyorum” “Bilmiyorum” dedi. “İçimde anlam veremediğim bir soğukluk var sanki. Isınamıyorum bir türlü” Tamam dedim ve o gün boşanmaya karar verdik. Sonra düşününce bunun şeytandan olabileceği aklıma geldi.
Allah Rasulü (Sallallâhu aleyhi ve sellem) Bakara suresi okunan eve şeytanın giremeyeceğini haber vermişti. ‘Evlerinizi kabirlere çevirmeyiniz! Muhakkak şeytan, içinde Bakara Suresi okunan evden kaçar!’ Müslim 780/212, Tirmizi 3036 Ertesi günden itibaren 3 gün boyunca Bakara suresini sesli olarak açıp dinledim ama eşime bir şey demedim. Bu arada boşanma sonrasını konuşmaya devam ediyoruz.
3. gün eşimi işe yolladım ve yine Bakara suresini açtım. Saat 11 gibi sure bitti. 12 civarı eşim aradı ve: “Akşam boşanma işini yeniden konuşalım” dedi. Akşam oldu. Yemeğimizi yedik. Eşim bana dedi ki; “Bugün bana bir şey oldu. Sanki karanlık bir kuyudaydım ve o kuyudan çıktım. Bir düğüm çözemediğim ve o düğüm çözüldü” Beni çok sevdiğini söyledi. Af diledi. Sanki o gitmiş yerine bambaşka biri gelmişti.”
Allahu ekber! Nasıl ağlamayalım, kalbimiz nasıl coşmasın kardeşlerim. Bu Kur’an bir şifa kitabı. Her ne sıkıntınız varsa ona deva. Yeterki hakkıyla iman edelim. Yeter ki ihmal etmeyelim, unutmayalım Rabbimizi. Ve düşündüm; Bir evde sürekli haram görüntüler izleniyorsa, sık sık klipler, çirkin sözlü müzikler dinleniyorsa, o evde Allah’a secde edilmiyor, Allah’ın zikri geçmiyorsa, Kur’an tozlu raflarda kalmışsa, o evi şeytanlar mesken tutmaz mı?
Bir evde huzursuzluk varsa, çocuklar çok hırçınsa lütfen kapatın o çirkin kanalları. Klipleri, müzikleri kapatın. Evinize huzur veren bir şeyler yapın. Namaz kılın, Allah’ı sık sık zikredin. Sesli Kur’an dinleyin. Allah’a koşun, Allah’a sığının ...

Çok ilginç ya. Birebir aynı konuyu bir arkadaşımdan duymuştum. Erkekti kendisi. Eşi annesigile gidince surat asmış birgün çünkü o gün işinden çıkarılmış kadın dolayısıyla canı sıkkınmış. Sonra eve geldiklerinde adamın annesi arayıp, karının suratı niye asıktı bizi istemiyor mu diye adamı fişeklemiş. Böyle kayınvalide düşmanbaşına. Tabi gazı alan adam da eşine yükleniyor, işten çıktığını bildiği halde ne var bunda gibisine anneme surat asmayacaksın falan diyor...Sonra baska sorunlarla beraber iş boşanmaya kadar gitmiş, boşandılar...Kayınvalideler kesinlikle erkekleri etkileyen en büyük faktör eğer kayınvalide gelini bi şekilde istemiyor kötülüyorsa o evlilik eninde sonunda bitiyor çünkü erkekler annelerinin söylediklerini hep doğru ve haklı kabul ediyorlar

dunya genelınde kayınvalıdelerın yuzde 70 ı bu anlattıgın gıbı
dua et benım kayınvalıdeme sahıp degılsın
burda sorun esınde
boyle gerızekalı bı ınsanı mantıklı bulmus onun yanında olmus

annesıne ; sen benı sevsen yuvamı sarsacak hareketler etmezsın esımı sevmesen bıle saygı duyar bu duruma getırmezdın benım hatırım ıcın ne olursa olsun dıyememıs gıtmıs en pısırıgından en pasıfınden en erkeksız hormonlarıyla annesının dızının dıbıne oturmus

kayınvalıden yuzunden bosanmıyorsun yanı
aılenle konustun mu yanındalar mı senın

Sadece bana mı danışıklı dövüş gibi geldi?
Bence ortada anlaşılmış seni mum etmek için yapılan bir plan var.
Bundan sonra geri adım atacağın her şey için eğer boşanmazsanız burnundan fitil fitil getirilecek.
Eğer boşanma riskini alıyorsan ki al, asla geri adım atma. Kocana mesaj vs. bir yolla ulaş ve 2 gün surat astığın için karşılaştığın şeyin çok saçma olduğundan, evliliğinizin devamına iki yetişkin olarak sizin değil de annesinin karar vermesinin çok komik olduğundan, sana ne oldu diye sormak yerine direkt annesine giderek ipleri onun kopardığından, senin de boşanmayı istediğinden bahset.
Ya silkelenir kendine gelir sonrasında sen artık şartlarını koşarsın. Ya da boşanırsınız ki bu aile ve koca ile zaten olmaz o çok açık.
Çocuğunu falan da alamazlar 3-5i yok. O yaştaki çocuk annede kalır, sonrasında da çok geçerli bir sebep olmadığı sürece senden alamazlar.
Bu süreçte onlara delil olabilecek hiçbir şey konuşma ve yazma. Hakaret vs. Hep evliliği kurtarmak isteyen ama artık annesi yüzünden aile birliği kalmadığı için yapabilecek bir şeyin olmadığı şeklinde olsun tavrın.

Sadece bana mı danışıklı dövüş gibi geldi?
Bence ortada anlaşılmış seni mum etmek için yapılan bir plan var.
Bundan sonra geri adım atacağın her şey için eğer boşanmazsanız burnundan fitil fitil getirilecek.
Eğer boşanma riskini alıyorsan ki al, asla geri adım atma. Kocana mesaj vs. bir yolla ulaş ve 2 gün surat astığın için karşılaştığın şeyin çok saçma olduğundan, evliliğinizin devamına iki yetişkin olarak sizin değil de annesinin karar vermesinin çok komik olduğundan, sana ne oldu diye sormak yerine direkt annesine giderek ipleri onun kopardığından, senin de boşanmayı istediğinden bahset.
Ya silkelenir kendine gelir sonrasında sen artık şartlarını koşarsın. Ya da boşanırsınız ki bu aile ve koca ile zaten olmaz o çok açık.
Çocuğunu falan da alamazlar 3-5i yok. O yaştaki çocuk annede kalır, sonrasında da çok geçerli bir sebep olmadığı sürece senden alamazlar.
Bu süreçte onlara delil olabilecek hiçbir şey konuşma ve yazma. Hakaret vs. Hep evliliği kurtarmak isteyen ama artık annesi yüzünden aile birliği kalmadığı için yapabilecek bir şeyin olmadığı şeklinde olsun tavrın.
+1 ben de bunu düşündüm
sanki bana bak annemin evinde mum gibi oturup şen şakrak olup annemin her dediğini yapmazsan seni boşarım tehdidi var

k
Kızlar biraz uzun ama lütfen okuyun yorumlarınıza ihtiyacım var.. Kayinvaldem bir gün onlardayken benim duymadığımı zannederler kocama karının suratı neden asık surat asacaksa gelmesin istemiyorsa gelmesin tarzı konuşuyordu. Bu ilk şahit oluşum ama daha önce yapmışlığıda var. Duyunca saha da sinirlendim. 3 gün sonra oraya gittiğimde suratım asık oturdum. Evde yalnızdık. Konuşalım mı diye sert bir ses tonu ve beş karış suratla konuya girdi. Ne konusucaz anne konuscak bişey mi bıraktın arkamdan konuştun zaten dedim. Aaaa sen aklını almış gelmissin dedi annemi kasdederek. Burdan başladı konumuzla ilgili tek kelime konuşmadan kocamla evde kalmamak için evlendigimden (ki alakası yok kocamı ailemi karşıma alacak kadar sevdim) babamın evinde bişey gormedigimden, bu evliliğin artık bittiğinden buna onun karar vereceğinden, 5 yaşına gelince kızımı elimden alacağına kadar daha neler neler saydı.. Ben sustum mu susmadim tabi ama hakaret etmedim bunlara cevap neyse onları söyledim.. Akşam kocam eve gelmedi anasına gitti ve bana ne oldu bile demedi.. Bunun yüzünden biz birbirimize girdik aylardır sürüyor ve boşanma aşamasındayız.. size ilk sorum kocamın yaptığı sizce doğru mu? Bana gelip ne oldu demesi gerekmiyor muydu? Ayrıca sizce daha ilk kavgada bütün bunları sayan biri iyi niyetli midir gerçekten?
kocanızın davranısı doğru değil tabıkı

Oğlunu dizinin dibinede çekmiş.
Kesin akraba yada komşu kızıda bulmuştur.
Kocan anasına canak tutmuş. Anasıda koşmuş. yürümemiş.

O fetttaaaannn kaynananızın yaptığını kesinlikle doğru bulmuyorum :KK12:böyle inceden inceden sinsice laf sokan bir kaynanaya sahip olduğum için sizin kv ile çok bağdaştırdım ve şöyle bir akıl vermeyi düşünüyorum . Kv niz yüzünden asla yuvanızın yıkılmasına müsade etmeyin . Eşinizle aranızı öyle iyi tutmalı ve sizin haklı olduğunuzu ona kanıtlamalısınız ki oda benim karım haklı diye annesine karşı durabilsin . Siz o kv nin ağzına laf vermemeye çalışın . Onun gibi lafınızı sokun size birşey söylediğinde ama alelade değil alttan alttan yani o siz ciddi mi söylediniz laf mı soktunuz anlayamasın . Yüzüne Gül'ün ama arkasından koyverin gitsin:halay::halay: onunla aranızda geçen hiçbir sürtüşmeyi de eşinize yansıtmayın Ada'm bıkar yoksa sürekli annemi bana kötülüyorsun diye. Bide şu açıdan yorum yapmak istiyorum kv nize gittiğinizde niye suratınız asık oturuyorsunuz belli bir olay mı var yoksa gitmek istemediğiniz için mi surat asıyorsunuz ? Eşiniz sizin ailenize gittiğiniz Zaman suratı asık otursun ister miydiniz? Yada anneniz babanız sormaz mı damat niye bize gelince suratı asık oturuyor diye ? Valla acı ama gerçek son birşey söylücem eşinizden ayrılmak istemiyorsanız o çirkef karıyla iyi geçiniyormuş izlenimi yaratmalısınız eşinizin gözünde çünkü anacı oğlanlar İÇİN anca o Zaman baştacı olursunuz:işsiz:

Yahu ben bu k.v anlamiyorum
Benim k.v lafi sokardi sonra benim yuzum dusunce karin suratsiz.
Lan ben palyacomuyum,sebekmiyim,
maymunmuyum ben
Kadin lafi bana sokcak sokcak ben agzim kulaklarimda gezcem.

Sizinkide öyle olmus

Bende o asamalara geldim ama bosanmadim.

Sizin k.v baskinmis
Esinizde anne sözüne meyilli cabuk dolmus.
İste burda esler suclu
Ortayi bulamiyolar

Orda annesine yoo sana öyle gelmis bisey yok falan diyip kapatmasi lazindi.
Yada anne sen biseymi diyosun yuzu dusuyo evde boyle degil falan dese belki o anne anlicak.

Yapamiyolar malesef.

Kızlar biraz uzun ama lütfen okuyun yorumlarınıza ihtiyacım var.. Kayinvaldem bir gün onlardayken benim duymadığımı zannederler kocama karının suratı neden asık surat asacaksa gelmesin istemiyorsa gelmesin tarzı konuşuyordu. Bu ilk şahit oluşum ama daha önce yapmışlığıda var. Duyunca saha da sinirlendim. 3 gün sonra oraya gittiğimde suratım asık oturdum. Evde yalnızdık. Konuşalım mı diye sert bir ses tonu ve beş karış suratla konuya girdi. Ne konusucaz anne konuscak bişey mi bıraktın arkamdan konuştun zaten dedim. Aaaa sen aklını almış gelmissin dedi annemi kasdederek. Burdan başladı konumuzla ilgili tek kelime konuşmadan kocamla evde kalmamak için evlendigimden (ki alakası yok kocamı ailemi karşıma alacak kadar sevdim) babamın evinde bişey gormedigimden, bu evliliğin artık bittiğinden buna onun karar vereceğinden, 5 yaşına gelince kızımı elimden alacağına kadar daha neler neler saydı.. Ben sustum mu susmadim tabi ama hakaret etmedim bunlara cevap neyse onları söyledim.. Akşam kocam eve gelmedi anasına gitti ve bana ne oldu bile demedi.. Bunun yüzünden biz birbirimize girdik aylardır sürüyor ve boşanma aşamasındayız.. size ilk sorum kocamın yaptığı sizce doğru mu? Bana gelip ne oldu demesi gerekmiyor muydu? Ayrıca sizce daha ilk kavgada bütün bunları sayan biri iyi niyetli midir gerçekten?

Kadın kaynana değil resmen hakim gibi kararlar vermiş.
Evlilik bitmiş üstelikte çocuğu alacqak kadarda basitleşmiş..

Yahu ne isterler anlamam tamam annesisin oda senin oğlunun azıcık oturaklı olun ya !
Neyi paylaşamıyorsun oğlun yanına geliyorsa ''hadi anneciğim git eşinin yanına kadın seni beklemesin evde merak eder de yani ''sonra gelinimide al getir de !!!ha geldiysede yuvasını yıkacak laflar konuşma
Bu olayın sanırım dolmuşluğu var kv'de yani öncesi var heralde bilemiyorum
Şurada gördüğüm eşinizin sizi dinlemeden tek taraflı infaz yapması doğru yada yanlış bir karını dinle be adam ..
Olayı boşanmaya kadar götürecek yuva yıkacak şu konuda ne var Allah aşkına ...

Ses kaydı falan yok da keşke ben akıl edip alsaymisim onun yalanlarına karşı.. Çünkü bunları söylediğini kabul etmiyor bide
eğer şiddet görme gibi bir risk yoksa eşini eve çağır ve boşanma şartlarını konuşun.
kapıyı kilitleyip anahtarı sakla ve kv yi arayıp gel 10 yaş gibi davranan oğlunu kurtar de. belki utanır ana oğul.

Neden aşık suratla oturuyorsunuz ki madem bu muhabbeti duydunuz suratınizi neden inatla boşanma aşamasına gelecek kadar asiyorsunuz ki siz evliliğinizi kurtarmak değil bitirmek istemissiniz bebeğinize yazık olmuş. Bende evimde sürekli surat aşan bir tip istemezdim. Kvdem beni güleç yüzlü gelinim diye sever ve başkalarına da over. Benim için değil ama demek ki kvler için önemli birsey bu. Birde bununla övünürler.

Siz boyun eğin, ayrılmam, kocamdır çocuğumun babası diyin ve kadının kölesi olun diye bütün bunlar ;)
Ya boyun eğip daha da kötülerini göreceksiniz ya da blöflerini görüp resti çekeceksiniz.

Allah boyle kaynanalari nasil biliosa oyle yapsin birerbir ayni olay benimde basima geldi ama bana 10 kisi icinde hakaret edildi bende olay aninda deilde ertesi gunu karsilik verdim kp kv arayip kv hakaretler etti cocuklarini alicam oglumada soylip bosatacam dedi bende b... alirsin cocuklarimi oglunuda al alabiliosan dedim 6 ay gorusmedk ve tabi esim beni tuttu haksizdi cunku sonnuc yine ayni grsuoruz ama istemsiz sevimsiz gitmek dahi istemeyerek...

Back