• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvaldemle kavga ettik eşimle bosanıyoruz..

Hangi sifatla cocugunu alacakmis hukuktan haberi yok galiba.cahil cahil konusuyolar once bi ogrensin sonra konussun bence.hic bir sey yapamaz.sizde geri adim atmayin onun zaten buyumemis bir cocugu var once onu buyutsun.boyle yetistiryorlar sonra milletin basina bela ediyolar.

Vallaha bence bu kavga esinizi bukadar ilgilendirmemeliydi yada aranizda halledin beni karistirmayin diyebilirdi annesine... ah kocalar ve anneleri... paylasamazlar ogluslarini... sanki ayiracaz onlardan ki mümkün deyil zaten... yazik ya sana yazik yavruna yazik ... gercekten cok üzücü kocanin bukadar tek tarafli olmasi.. bi de suyuna gitmeye calis kaynanaya oyun yap .. bilmiyom ama ben öyle yaparim birbirimize kv gelin oyun yapa yapa sanki aramiz isindi gibi yani bende ilk basta bilmezdim ama onlarin suyuna gitmen gerekiyo bi zaman sonra zaten alisiyosun.. ayni evde oturmadigin sürecede sorun yok ..

Back