• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvaldemle kavga ettik eşimle bosanıyoruz..

Aaamiiiiin:) o kadar içten bir dua olmuş ki. Bir yuva yıkıldığı zaman arş titrermiş bir yerde okumuştum. Bu saatten sonra insanların yuvasinda gözü olanların başına geleceklerden korkarım...
Kim kimin mutluluğuna göz koyuyorsa bütün dünya da ona koysun bu kadar net.

Kızlar biraz uzun ama lütfen okuyun yorumlarınıza ihtiyacım var.. Kayinvaldem bir gün onlardayken benim duymadığımı zannederler kocama karının suratı neden asık surat asacaksa gelmesin istemiyorsa gelmesin tarzı konuşuyordu. Bu ilk şahit oluşum ama daha önce yapmışlığıda var. Duyunca saha da sinirlendim. 3 gün sonra oraya gittiğimde suratım asık oturdum. Evde yalnızdık. Konuşalım mı diye sert bir ses tonu ve beş karış suratla konuya girdi. Ne konusucaz anne konuscak bişey mi bıraktın arkamdan konuştun zaten dedim. Aaaa sen aklını almış gelmissin dedi annemi kasdederek. Burdan başladı konumuzla ilgili tek kelime konuşmadan kocamla evde kalmamak için evlendigimden (ki alakası yok kocamı ailemi karşıma alacak kadar sevdim) babamın evinde bişey gormedigimden, bu evliliğin artık bittiğinden buna onun karar vereceğinden, 5 yaşına gelince kızımı elimden alacağına kadar daha neler neler saydı.. Ben sustum mu susmadim tabi ama hakaret etmedim bunlara cevap neyse onları söyledim.. Akşam kocam eve gelmedi anasına gitti ve bana ne oldu bile demedi.. Bunun yüzünden biz birbirimize girdik aylardır sürüyor ve boşanma aşamasındayız.. size ilk sorum kocamın yaptığı sizce doğru mu? Bana gelip ne oldu demesi gerekmiyor muydu? Ayrıca sizce daha ilk kavgada bütün bunları sayan biri iyi niyetli midir gerçekten?[/QUOT
Bunlari yapan insan iyi niyetli değildir. Eşniz bence kesinlikle tam bir ana kuzusu, en azindan sizi dinlemeli , orta yolu bulmaliydi. Bu şekilde pek sağlikli bir kararda veremezsiniz.

son gelişmeler ne durumda? ne yaptınız merak ettim.
Su anda ailemle birlikte kalıyorum kızımla beraber.. Eşim beni çok sevdiğini, boşanmak istemediğini, beni çok ozledigini söylüyor. Annesine gitmekte hata ettiğini yaptığı her şey için özür dilediğini söylüyor. Ancak bu kadar kolay olmayacak tekrar aynı şeyleri yaşamaya niyetim yok. Anasına sözünü geçirmeyi, bana laf ettirmemeyi öğrenecek. Onun için biraz daha yalnız kalıp anlayacak hayatında esas önemli olanların karısı ve kızı olduğunu.. Inşallah..

Kızlar biraz uzun ama lütfen okuyun yorumlarınıza ihtiyacım var.. Kayinvaldem bir gün onlardayken benim duymadığımı zannederler kocama karının suratı neden asık surat asacaksa gelmesin istemiyorsa gelmesin tarzı konuşuyordu. Bu ilk şahit oluşum ama daha önce yapmışlığıda var. Duyunca saha da sinirlendim. 3 gün sonra oraya gittiğimde suratım asık oturdum. Evde yalnızdık. Konuşalım mı diye sert bir ses tonu ve beş karış suratla konuya girdi. Ne konusucaz anne konuscak bişey mi bıraktın arkamdan konuştun zaten dedim. Aaaa sen aklını almış gelmissin dedi annemi kasdederek. Burdan başladı konumuzla ilgili tek kelime konuşmadan kocamla evde kalmamak için evlendigimden (ki alakası yok kocamı ailemi karşıma alacak kadar sevdim) babamın evinde bişey gormedigimden, bu evliliğin artık bittiğinden buna onun karar vereceğinden, 5 yaşına gelince kızımı elimden alacağına kadar daha neler neler saydı.. Ben sustum mu susmadim tabi ama hakaret etmedim bunlara cevap neyse onları söyledim.. Akşam kocam eve gelmedi anasına gitti ve bana ne oldu bile demedi.. Bunun yüzünden biz birbirimize girdik aylardır sürüyor ve boşanma aşamasındayız.. size ilk sorum kocamın yaptığı sizce doğru mu? Bana gelip ne oldu demesi gerekmiyor muydu? Ayrıca sizce daha ilk kavgada bütün bunları sayan biri iyi niyetli midir gerçekten?
Ben o kaynanayi varyaaaaaaaaa

Allah yardımcın olsun tatlım
Ama konunu okuyunca benimde aklıma birşey geldi
Kv gelince ben onların ana dilini bilmediğim ve anlamadığım için hanı öyle tepkisiz otururdum
Eşimde ben ne zaman yatak odasına geçsem gelip
Neden suratın asık neden surat yapıyorsun derdı
Neyse ki sen anladığın için tepki vermişsin
Ben ne dediklerini bile bilmiyorum bana karşı
Esin özür dilemis affedip affetmemek sana kalmış ama Kv ile ne yaparsın bilmiyorum

Kızlar biraz uzun ama lütfen okuyun yorumlarınıza ihtiyacım var.. Kayinvaldem bir gün onlardayken benim duymadığımı zannederler kocama karının suratı neden asık surat asacaksa gelmesin istemiyorsa gelmesin tarzı konuşuyordu. Bu ilk şahit oluşum ama daha önce yapmışlığıda var. Duyunca saha da sinirlendim. 3 gün sonra oraya gittiğimde suratım asık oturdum. Evde yalnızdık. Konuşalım mı diye sert bir ses tonu ve beş karış suratla konuya girdi. Ne konusucaz anne konuscak bişey mi bıraktın arkamdan konuştun zaten dedim. Aaaa sen aklını almış gelmissin dedi annemi kasdederek. Burdan başladı konumuzla ilgili tek kelime konuşmadan kocamla evde kalmamak için evlendigimden (ki alakası yok kocamı ailemi karşıma alacak kadar sevdim) babamın evinde bişey gormedigimden, bu evliliğin artık bittiğinden buna onun karar vereceğinden, 5 yaşına gelince kızımı elimden alacağına kadar daha neler neler saydı.. Ben sustum mu susmadim tabi ama hakaret etmedim bunlara cevap neyse onları söyledim.. Akşam kocam eve gelmedi anasına gitti ve bana ne oldu bile demedi.. Bunun yüzünden biz birbirimize girdik aylardır sürüyor ve boşanma aşamasındayız.. size ilk sorum kocamın yaptığı sizce doğru mu? Bana gelip ne oldu demesi gerekmiyor muydu? Ayrıca sizce daha ilk kavgada bütün bunları sayan biri iyi niyetli midir gerçekten?
Böyle iyi niyet mi olur senin Kocanı sana karsi doldurusa getirmiş bi de bu kadar ağır değil ama benzer şeyler oluyo bende de benim kayinvalidem eşimin yanindayken bana iyi davranir bazen Şakayla karışık lafını söyler ama aynı şekilde ben de söylerim ona karşılık ama genelde susarim tabi eşim koca kadına niye böyle soyluyosun der ve kavgaya tutusuruz halbuki sana laf söylerse sende karşılığını ver Susma diyen o ama konustugumda garip bi şekilde kavga ettik kayinvalidem eşime göre çok melek ama hiçte öyle degil oğlunu karşısına almamak için onun yanında iyi davranir temizcesine safmıs gibi o gittikten sonra her zaman değil ama içindeki herseyi döker ben bunları ne söylediğini eşime hep anlattım bedduaya varicak kadar laflar etmişti ama eşim hiç bir tepki göstermedi annesine karşı olan yinr bana oldu biz kavga ettik. Ben psikolojik tedavide gördüm ve doktorum dedi ki haklı olan sensin ama anlık tepki verdiğin için konustugun için hakliyken haksız duruma dusuyosun sabret biraz demişti ama bende onu yapamıyorum o kadar doluyum ki tutamiyorum kendimi. Bizim eslerimiz annesinin kölesi olmuşlar onlara göre biz şeytan onlar melek

Böyle iyi niyet mi olur senin Kocanı sana karsi doldurusa getirmiş bi de bu kadar ağır değil ama benzer şeyler oluyo bende de benim kayinvalidem eşimin yanindayken bana iyi davranir bazen Şakayla karışık lafını söyler ama aynı şekilde ben de söylerim ona karşılık ama genelde susarim tabi eşim koca kadına niye böyle soyluyosun der ve kavgaya tutusuruz halbuki sana laf söylerse sende karşılığını ver Susma diyen o ama konustugumda garip bi şekilde kavga ettik kayinvalidem eşime göre çok melek ama hiçte öyle degil oğlunu karşısına almamak için onun yanında iyi davranir temizcesine safmıs gibi o gittikten sonra her zaman değil ama içindeki herseyi döker ben bunları ne söylediğini eşime hep anlattım bedduaya varicak kadar laflar etmişti ama eşim hiç bir tepki göstermedi annesine karşı olan yinr bana oldu biz kavga ettik. Ben psikolojik tedavide gördüm ve doktorum dedi ki haklı olan sensin ama anlık tepki verdiğin için konustugun için hakliyken haksız duruma dusuyosun sabret biraz demişti ama bende onu yapamıyorum o kadar doluyum ki tutamiyorum kendimi. Bizim eslerimiz annesinin kölesi olmuşlar onlara göre biz şeytan onlar melek
Umarim Rabbim gerçekleri gösterir. Bu dünyada olmazsa öte dünyada görecekler kimin melek kimin şeytan olduğunu. Bu dünyada çektikten sonra ne anlamı var dersin belki ama olsun Allah büyük.. Sana da bana da sabır ve hayırlısını versin inşallah..

Evlilikte ilk üç yılınızdasınız sanırım.. Eğer öyle ise, biraz politik davranarak işleri değiştirebilir, ilerleyen yıllarda durumu tersine rahatlıkla çevirirdiniz.
Yok eğer üç yılı aştıysanız, eşiniz değişmez artık.. Kayınvalidede bir problem yok, oğlu fazla yüz vermiş sadece.. Eşiniz problemli, civa gibi.. Ateşle toplanması gerek.. Ama böyle bir sabrınız, karakteriniz ya da durumunuz var mı bilemiyorum... Kaybetme korkusunu yitirmiş..

Bende kocamla tartıştım ailesi daldı olaya Anneme arayıp müjde verir gibi çocuklar anlaşmış boşanıyorlar demiş. Oğlumuz istemiyor boşansalarda saygımız var ilk boşanan onlar değil olmuyorsa olmuyor demiş! Şaka gibi. Üstelik Babamı kaybedeli 3 hafta iken bunları dediler kv kp. Bana bile bağırdı çık git oğlumun yanından istemiyor seni dedi! Onlara o kadar KIRGINIM ki. Tüm samimiyeti alakayi kestim attım. Oysaki ben onlara son derece saygılı ve dürüst bir insandım. Onlar utansın. Bayramdan bayrama artık bitmiştir. Eşim ailesinin dolduruşu ile evi terkediyordu. Şoklardaydım. Nasıl gözü dönmüştü ama ben biliyordum ailesinin destek verdiğini eşimin sonra nasıl pişman olacağını. Saftrik ışte saffff! Düşmanı göremiyor. Onlarınn inadına da boşanmadım onlara inat dimdik durucam Allahın izniyle. Sende öyle yap bir kayinvalide bozuntusu için yuvanı yıkma inadına yuvana sarıl. O kudursun! Pes etme.
Ayrıca gelinlerine zulmeden düşmanlık eden yuvasını yıkmak isteyen tüm erkek ailelerinede aynı acıyı tatmaları için dua ediyorum.!
AYNI ŞEKİLDE BENDE :(

Sana ne oldu bile demeyen adamdan hayir gelmez bir de baba olacak senden cocugunu kimse alamaz o esinle son bir konus insan gibi anlat ama sanmiyorum duzgun bir tepki gelecegini kadin cocugunu biliyor da salliyo boyle

Anasının bir sözüyle koşa koşa bosanmaya giden bir adam,karaktersizdir,net.

Siz ne yaptınız, son durum nedir sizde?
Telefon şifresini verdi. Gece 12 ye kadar süre veriyorum dedi. Bende bu konuşma tarzı ile bir yere varamayız, dedim. Ne varmış konuşmamda. Dedi. Saygısızca konuşuyorsun dedim. Hala beklemede yani. Ara sıra mesaj atıyor. Dava açmadım. Dönmek için erken. Kesin karar vermeli. Eşi mi? İçkisi, küfürleri,inadı mı?

Back