Kayinvaldemle kavga ettik eşimle bosanıyoruz..

Klasik kaynana kiskancligi esini seviyorsan mücadele et ve tabi hak ediyorsa esin onun haricinde sende sogumussan yoluna bak derim

kv niz dogru söylemiş suratınızı asacaksanız gitmeyin oraya bu kadar söylemeye kadının hakkı var taş değil neticede

Tabiki ii neden olmasın, ben gelin kızımı buldum açilnnn

şaka bir yanada olması gereken zaten budur. Benim iyiliğimden anlayisimdan değil. Ancak normali okadar unutmuş ve anormale alışmışız kii biri gelinine sevgi gösterse ay ne iyi kayınvalide diye şok oluyoruz.
Halbuki bir anne çocuğuna iyi davranırken nasıl normal görüyorşak aksi haldeki durumuda normal karşilamaliyiz.
Gelin değil hazir emeklerle büyütülmüş kız evlat almış olunuyor ve en değerlimizi emanet etmiş oluyoruz.
Gelinim oğluma -oğlum gelinime iyi baksın sevsinler birbirlerini daha ne istenirki. ..
Bu kayınvalideler çocuklarına yaptıramadiklarini gelinden bekliyor. Önce algı değişmeli gelin denilince kayınvalidesinin işini yapsın bir sürü virt zırt. Gelin isterse yapar istemesse yapmaz hepimiz bayanız ve aynı yollardan geçiyoruz ne acı kadının kadına yaptığı kötülük.
Birsürü yuva yıkılıyor kayınvalide Vs yüzünden çocuklu olanda var olmayanda. .. bizler ölümlü olduğumuzu unutuyuruz şu kısacık dünyada insanların hayallerini öldürüyoruz.
Keşke kalpleri kır bağlamış insanlarda kiri söküp atsa dünya tadından yenmezdi. ..ahhh hayattttttt işte ..
Dipnot gelinim olursan tüm eğitim öğretim masrafın benden ayrıca istediğin aklında ne varsa gücüm yettince alirim

Bu soruları soruyor musun gerçekten

Bendede var aynisi inanki konusulmuyo boyle insanlarla heo ailesinin taragini tutuyo benim hakli oldugumu bildigi halde

Sizin bu noktaya gelmenizin ardında bir sürü birikmişlik var bence.. Eşiniz tasmasından çeken annesinin peşine gidecek merkeplerden değilse..

Bende surat asardim ama mutlaka bişey olurdu ya bir laf söz veyahut bir davranışlarina bozulurdum ondan yada esimle bir sorun olurdu

Gerçekten karşı taraf için itici mi bu kadar?

k
kocan annesiyle evliymiş senle değil o yüzden boşanıp önüne bak canm

Alsın oğlunu başına çalsın...bu cinsten anne oğullar için yeni bir gezegen keşfedilsin gidip orda yaşasınlar bizi de rahat bıraksınlar istiyorum artık..
Sapıklar! Bi şey etmiyorlar ana oğul , gerisi aynı karı koca muhabbetı. Kaynananın yaptıgını baska kadın yapsa adı o...pu oluyor. Ama bunlar Anne!

Bu süreçte ben de huzur bulabilmek adına namaza başlama kararı aldım. Bakara süresini de okuyacağım umarım ise yarar da benim eşim de gerçeklerin farkına varır..

Oraya gittiğimde surat asmiyorum o günde aslında eşimle başka bişey için tartismistik ki yine de suratı aşık değildi ama hanfendi kralın soytarisi gibi her zaman ağzına kulaklarında olsun istiyor. Ve ben buraya haftada 2 kere gidiyorum. Tabi ki insanım robot değil canımın sıkkın olduğu gün de oluyor kendimi çok iyi hissetmedigimde.. beni esas sinirlendiren beni çok sevdiğini söyleyen bir kadın bu bi sıkıntısı varsa gelip benimle konuşabilir oğlunu doldurmak yerine.. ve sonraki kavgamizda konuyla ilgili tek kelime etmeden saydirmaya başladı.. daha yazmadigim bir sürü şey söyledi burada özet geçtim.

Benim teyzem de yapti ayni seyi ama ayni gun kocasinin sevgilisinin hamile oldugunu ogrendi. Ertesi hafta anlasmali bosandilar.
O surecte siddet de gordu.
Hala psikolojik tedavisi devam ediyor.
Insanlari bilincsizce guvendirmeyin bu kadin dediklerini yapip yine bosanirsa bunun vebalinin altinda ezilirsin.

Reactions: anu
yazık ya insan çocuğunun yuvasını nasıl dağıtmak ister anne olamamış yazık

Tabiki yanimdalar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…