kv niz dogru söylemiş suratınızı asacaksanız gitmeyin oraya bu kadar söylemeye kadının hakkı var taş değil neticedeKızlar biraz uzun ama lütfen okuyun yorumlarınıza ihtiyacım var.. Kayinvaldem bir gün onlardayken benim duymadığımı zannederler kocama karının suratı neden asık surat asacaksa gelmesin istemiyorsa gelmesin tarzı konuşuyordu. Bu ilk şahit oluşum ama daha önce yapmışlığıda var. Duyunca saha da sinirlendim. 3 gün sonra oraya gittiğimde suratım asık oturdum. Evde yalnızdık. Konuşalım mı diye sert bir ses tonu ve beş karış suratla konuya girdi. Ne konusucaz anne konuscak bişey mi bıraktın arkamdan konuştun zaten dedim. Aaaa sen aklını almış gelmissin dedi annemi kasdederek. Burdan başladı konumuzla ilgili tek kelime konuşmadan kocamla evde kalmamak için evlendigimden (ki alakası yok kocamı ailemi karşıma alacak kadar sevdim) babamın evinde bişey gormedigimden, bu evliliğin artık bittiğinden buna onun karar vereceğinden, 5 yaşına gelince kızımı elimden alacağına kadar daha neler neler saydı.. Ben sustum mu susmadim tabi ama hakaret etmedim bunlara cevap neyse onları söyledim.. Akşam kocam eve gelmedi anasına gitti ve bana ne oldu bile demedi.. Bunun yüzünden biz birbirimize girdik aylardır sürüyor ve boşanma aşamasındayız.. size ilk sorum kocamın yaptığı sizce doğru mu? Bana gelip ne oldu demesi gerekmiyor muydu? Ayrıca sizce daha ilk kavgada bütün bunları sayan biri iyi niyetli midir gerçekten?
Bu soruları soruyor musun gerçektenKızlar biraz uzun ama lütfen okuyun yorumlarınıza ihtiyacım var.. Kayinvaldem bir gün onlardayken benim duymadığımı zannederler kocama karının suratı neden asık surat asacaksa gelmesin istemiyorsa gelmesin tarzı konuşuyordu. Bu ilk şahit oluşum ama daha önce yapmışlığıda var. Duyunca saha da sinirlendim. 3 gün sonra oraya gittiğimde suratım asık oturdum. Evde yalnızdık. Konuşalım mı diye sert bir ses tonu ve beş karış suratla konuya girdi. Ne konusucaz anne konuscak bişey mi bıraktın arkamdan konuştun zaten dedim. Aaaa sen aklını almış gelmissin dedi annemi kasdederek. Burdan başladı konumuzla ilgili tek kelime konuşmadan kocamla evde kalmamak için evlendigimden (ki alakası yok kocamı ailemi karşıma alacak kadar sevdim) babamın evinde bişey gormedigimden, bu evliliğin artık bittiğinden buna onun karar vereceğinden, 5 yaşına gelince kızımı elimden alacağına kadar daha neler neler saydı.. Ben sustum mu susmadim tabi ama hakaret etmedim bunlara cevap neyse onları söyledim.. Akşam kocam eve gelmedi anasına gitti ve bana ne oldu bile demedi.. Bunun yüzünden biz birbirimize girdik aylardır sürüyor ve boşanma aşamasındayız.. size ilk sorum kocamın yaptığı sizce doğru mu? Bana gelip ne oldu demesi gerekmiyor muydu? Ayrıca sizce daha ilk kavgada bütün bunları sayan biri iyi niyetli midir gerçekten?
Bendede var aynisi inanki konusulmuyo boyle insanlarla heo ailesinin taragini tutuyo benim hakli oldugumu bildigi haldeEşiniz sizi seviyorsa ki bu davranışı sizi sevmediği manasına gelmez, annesinden etkileniyor demek ki yerinizde olsam eşimi çağırır, durumu konuşur onun davranışının sebebini öğrenir, annesini kötülemeden bana yaptıklarını tane tane bana empati duyabileceği şekilde anlatırdım.olmuyorsa olmuyordur size yazık bu tarz bir kadınla zor bir ilişki sürdürebilmek.
Ayrıca sunuda belirtim evime gelip sürekli surat asan bir insandan bende hoşlanmazdım sebep ne olursa olsun..Hoşlanmadığınız bir eve gitmemeyi tercih etmelisiniz yada en azından gittiğiniz sürede surat asmamayı basarmalısınız yetişkin bir birey olarak..
kocan annesiyle evliymiş senle değil o yüzden boşanıp önüne bak canmKızlar biraz uzun ama lütfen okuyun yorumlarınıza ihtiyacım var.. Kayinvaldem bir gün onlardayken benim duymadığımı zannederler kocama karının suratı neden asık surat asacaksa gelmesin istemiyorsa gelmesin tarzı konuşuyordu. Bu ilk şahit oluşum ama daha önce yapmışlığıda var. Duyunca saha da sinirlendim. 3 gün sonra oraya gittiğimde suratım asık oturdum. Evde yalnızdık. Konuşalım mı diye sert bir ses tonu ve beş karış suratla konuya girdi. Ne konusucaz anne konuscak bişey mi bıraktın arkamdan konuştun zaten dedim. Aaaa sen aklını almış gelmissin dedi annemi kasdederek. Burdan başladı konumuzla ilgili tek kelime konuşmadan kocamla evde kalmamak için evlendigimden (ki alakası yok kocamı ailemi karşıma alacak kadar sevdim) babamın evinde bişey gormedigimden, bu evliliğin artık bittiğinden buna onun karar vereceğinden, 5 yaşına gelince kızımı elimden alacağına kadar daha neler neler saydı.. Ben sustum mu susmadim tabi ama hakaret etmedim bunlara cevap neyse onları söyledim.. Akşam kocam eve gelmedi anasına gitti ve bana ne oldu bile demedi.. Bunun yüzünden biz birbirimize girdik aylardır sürüyor ve boşanma aşamasındayız.. size ilk sorum kocamın yaptığı sizce doğru mu? Bana gelip ne oldu demesi gerekmiyor muydu? Ayrıca sizce daha ilk kavgada bütün bunları sayan biri iyi niyetli midir gerçekten?
Sapıklar! Bi şey etmiyorlar ana oğul , gerisi aynı karı koca muhabbetı. Kaynananın yaptıgını baska kadın yapsa adı o...pu oluyor. Ama bunlar Anne!Alsın oğlunu başına çalsın...bu cinsten anne oğullar için yeni bir gezegen keşfedilsin gidip orda yaşasınlar bizi de rahat bıraksınlar istiyorum artık..
Bu süreçte ben de huzur bulabilmek adına namaza başlama kararı aldım. Bakara süresini de okuyacağım umarım ise yarar da benim eşim de gerçeklerin farkına varır..Harika bir örnek mutlaka okuyun canlar
Eşimle 6 yıllık evliyiz. 2 yavrumuz var. Aramızda belli bir problem yoktu. Sadece soğukluk vardı. Yıllardır eşimin sevgisini hiç hissedemedim. Ben onu çok seviyordum ama karşılık bulamıyordum. Çok uğraştım ama bir türlü düzelmedi.
Bir gün eşim artık boşanmak istediğini söyledi. “Neden diye sordum. Sorun ne? Beğenmediğin yanım nedir? Bilmek istiyorum” “Bilmiyorum” dedi. “İçimde anlam veremediğim bir soğukluk var sanki. Isınamıyorum bir türlü” Tamam dedim ve o gün boşanmaya karar verdik. Sonra düşününce bunun şeytandan olabileceği aklıma geldi.
Allah Rasulü (Sallallâhu aleyhi ve sellem) Bakara suresi okunan eve şeytanın giremeyeceğini haber vermişti. ‘Evlerinizi kabirlere çevirmeyiniz! Muhakkak şeytan, içinde Bakara Suresi okunan evden kaçar!’ Müslim 780/212, Tirmizi 3036 Ertesi günden itibaren 3 gün boyunca Bakara suresini sesli olarak açıp dinledim ama eşime bir şey demedim. Bu arada boşanma sonrasını konuşmaya devam ediyoruz.
3. gün eşimi işe yolladım ve yine Bakara suresini açtım. Saat 11 gibi sure bitti. 12 civarı eşim aradı ve: “Akşam boşanma işini yeniden konuşalım” dedi. Akşam oldu. Yemeğimizi yedik. Eşim bana dedi ki; “Bugün bana bir şey oldu. Sanki karanlık bir kuyudaydım ve o kuyudan çıktım. Bir düğüm çözemediğim ve o düğüm çözüldü” Beni çok sevdiğini söyledi. Af diledi. Sanki o gitmiş yerine bambaşka biri gelmişti.”
Allahu ekber! Nasıl ağlamayalım, kalbimiz nasıl coşmasın kardeşlerim. Bu Kur’an bir şifa kitabı. Her ne sıkıntınız varsa ona deva. Yeterki hakkıyla iman edelim. Yeter ki ihmal etmeyelim, unutmayalım Rabbimizi. Ve düşündüm; Bir evde sürekli haram görüntüler izleniyorsa, sık sık klipler, çirkin sözlü müzikler dinleniyorsa, o evde Allah’a secde edilmiyor, Allah’ın zikri geçmiyorsa, Kur’an tozlu raflarda kalmışsa, o evi şeytanlar mesken tutmaz mı?
Bir evde huzursuzluk varsa, çocuklar çok hırçınsa lütfen kapatın o çirkin kanalları. Klipleri, müzikleri kapatın. Evinize huzur veren bir şeyler yapın. Namaz kılın, Allah’ı sık sık zikredin. Sesli Kur’an dinleyin. Allah’a koşun, Allah’a sığının ...
Oraya gittiğimde surat asmiyorum o günde aslında eşimle başka bişey için tartismistik ki yine de suratı aşık değildi ama hanfendi kralın soytarisi gibi her zaman ağzına kulaklarında olsun istiyor. Ve ben buraya haftada 2 kere gidiyorum. Tabi ki insanım robot değil canımın sıkkın olduğu gün de oluyor kendimi çok iyi hissetmedigimde.. beni esas sinirlendiren beni çok sevdiğini söyleyen bir kadın bu bi sıkıntısı varsa gelip benimle konuşabilir oğlunu doldurmak yerine.. ve sonraki kavgamizda konuyla ilgili tek kelime etmeden saydirmaya başladı.. daha yazmadigim bir sürü şey söyledi burada özet geçtim.O fetttaaaannn kaynananızın yaptığını kesinlikle doğru bulmuyorumböyle inceden inceden sinsice laf sokan bir kaynanaya sahip olduğum için sizin kv ile çok bağdaştırdım ve şöyle bir akıl vermeyi düşünüyorum . Kv niz yüzünden asla yuvanızın yıkılmasına müsade etmeyin . Eşinizle aranızı öyle iyi tutmalı ve sizin haklı olduğunuzu ona kanıtlamalısınız ki oda benim karım haklı diye annesine karşı durabilsin . Siz o kv nin ağzına laf vermemeye çalışın . Onun gibi lafınızı sokun size birşey söylediğinde ama alelade değil alttan alttan yani o siz ciddi mi söylediniz laf mı soktunuz anlayamasın . Yüzüne Gül'ün ama arkasından koyverin gitsin onunla aranızda geçen hiçbir sürtüşmeyi de eşinize yansıtmayın Ada'm bıkar yoksa sürekli annemi bana kötülüyorsun diye. Bide şu açıdan yorum yapmak istiyorum kv nize gittiğinizde niye suratınız asık oturuyorsunuz belli bir olay mı var yoksa gitmek istemediğiniz için mi surat asıyorsunuz ? Eşiniz sizin ailenize gittiğiniz Zaman suratı asık otursun ister miydiniz? Yada anneniz babanız sormaz mı damat niye bize gelince suratı asık oturuyor diye ? Valla acı ama gerçek son birşey söylücem eşinizden ayrılmak istemiyorsanız o çirkef karıyla iyi geçiniyormuş izlenimi yaratmalısınız eşinizin gözünde çünkü anacı oğlanlar İÇİN anca o Zaman baştacı olursunuz
Aslında sormuyorum da ben hakliligimi kimseye anlatamıyorum o yüzden gerçekten bende mi sorun diyorum ve cevap arıyorum.Bu soruları soruyor musun gerçekten
Benim teyzem de yapti ayni seyi ama ayni gun kocasinin sevgilisinin hamile oldugunu ogrendi. Ertesi hafta anlasmali bosandilar.Harika bir örnek mutlaka okuyun canlar
Eşimle 6 yıllık evliyiz. 2 yavrumuz var. Aramızda belli bir problem yoktu. Sadece soğukluk vardı. Yıllardır eşimin sevgisini hiç hissedemedim. Ben onu çok seviyordum ama karşılık bulamıyordum. Çok uğraştım ama bir türlü düzelmedi.
Bir gün eşim artık boşanmak istediğini söyledi. “Neden diye sordum. Sorun ne? Beğenmediğin yanım nedir? Bilmek istiyorum” “Bilmiyorum” dedi. “İçimde anlam veremediğim bir soğukluk var sanki. Isınamıyorum bir türlü” Tamam dedim ve o gün boşanmaya karar verdik. Sonra düşününce bunun şeytandan olabileceği aklıma geldi.
Allah Rasulü (Sallallâhu aleyhi ve sellem) Bakara suresi okunan eve şeytanın giremeyeceğini haber vermişti. ‘Evlerinizi kabirlere çevirmeyiniz! Muhakkak şeytan, içinde Bakara Suresi okunan evden kaçar!’ Müslim 780/212, Tirmizi 3036 Ertesi günden itibaren 3 gün boyunca Bakara suresini sesli olarak açıp dinledim ama eşime bir şey demedim. Bu arada boşanma sonrasını konuşmaya devam ediyoruz.
3. gün eşimi işe yolladım ve yine Bakara suresini açtım. Saat 11 gibi sure bitti. 12 civarı eşim aradı ve: “Akşam boşanma işini yeniden konuşalım” dedi. Akşam oldu. Yemeğimizi yedik. Eşim bana dedi ki; “Bugün bana bir şey oldu. Sanki karanlık bir kuyudaydım ve o kuyudan çıktım. Bir düğüm çözemediğim ve o düğüm çözüldü” Beni çok sevdiğini söyledi. Af diledi. Sanki o gitmiş yerine bambaşka biri gelmişti.”
Allahu ekber! Nasıl ağlamayalım, kalbimiz nasıl coşmasın kardeşlerim. Bu Kur’an bir şifa kitabı. Her ne sıkıntınız varsa ona deva. Yeterki hakkıyla iman edelim. Yeter ki ihmal etmeyelim, unutmayalım Rabbimizi. Ve düşündüm; Bir evde sürekli haram görüntüler izleniyorsa, sık sık klipler, çirkin sözlü müzikler dinleniyorsa, o evde Allah’a secde edilmiyor, Allah’ın zikri geçmiyorsa, Kur’an tozlu raflarda kalmışsa, o evi şeytanlar mesken tutmaz mı?
Bir evde huzursuzluk varsa, çocuklar çok hırçınsa lütfen kapatın o çirkin kanalları. Klipleri, müzikleri kapatın. Evinize huzur veren bir şeyler yapın. Namaz kılın, Allah’ı sık sık zikredin. Sesli Kur’an dinleyin. Allah’a koşun, Allah’a sığının ...
Tabiki yanimdalar..dunya genelınde kayınvalıdelerın yuzde 70 ı bu anlattıgın gıbı
dua et benım kayınvalıdeme sahıp degılsın
burda sorun esınde
boyle gerızekalı bı ınsanı mantıklı bulmus onun yanında olmus
annesıne ; sen benı sevsen yuvamı sarsacak hareketler etmezsın esımı sevmesen bıle saygı duyar bu duruma getırmezdın benım hatırım ıcın ne olursa olsun dıyememıs gıtmıs en pısırıgından en pasıfınden en erkeksız hormonlarıyla annesının dızının dıbıne oturmus
kayınvalıden yuzunden bosanmıyorsun yanı
aılenle konustun mu yanındalar mı senın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?