Kayınpederim saçmalamaya devam ediyor

gameover

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2024
356
87
13
31
Günaydın hanımlar, iki hafta önce doğum yaptım. Şu an kendi ailemin yanındayım zaten görev yaptığımız şehire yakın. Eşimin ailesi uzakta onlar da doğuma geldi anne ve baba. Kayınpederim biraz tuhaf biri nişanlılıktan beri yapışmıştı yakama. Görseniz anaya ataya saygı der ama laçkalıktada bir numara.

İşin tuhafı yaptığı şeyler onlarda çok normal. Sürekli arardı beni kendi aklınca sevdirmeye çalışıyormuş. Neyse bu kısımlar ayrıntı her aradığında da saçmalardı. 55 yaşında ama 80 yaşındaki dedemle aynı düşüncelere sahip. Artık bunalınca biraz aramaları kesmişti o da 2 senenin sonunda.
Şimdi torun gelince tekrar taktı kafayı bana.

Sezaryen doğum yaptım doğum sonrası takılan bir seruma vücudum alerjik reaksiyon gösterdi ölüyorum sandım nefesim tıkandı bu da çekilin şimdi ben iyi ederim diye yukardan şişeyle ağzıma su döktü Allahım neye uğradığımı şaşırdım. Panik atak geçirdiğimi düşündüler. Annem ayaklarımı ovuyordu korkma geçecek diye o an dokunmasını istemedim kimsenin yapma dedim anneme sonra kaynanam ovmaya başladı o ara bir şey diyemedim hemen kayınpederim anneme bak sen yaptın istemedi kaynanası yapınca hoşuna gitti sen bi daha yapma falan demiş ben bunları sonradan öğreniyorum. Zaten kendi ailemden çok onları seveyim kafasında biri. Ne kadar açıkça sevmeyeceğimi söylesem de yine böyle saçma sapan davranıyor. Sonra odaya gelip gidip emdi mi diye sordu.

Eve geldik seni zaten seviyordum ama sütün geldi şimdi daha çok seviyorum falan dedi tövbe estağfurullah dedim kaynanamla gülmeye başladılar. Bu söylenenler onlarda o kadar normal ki.

Eşimin kuzeninin eşi aradı hayırlı olsun için. Laf açılınca kadına anlattım benden yaşça çok büyük. Sakın buraya göreve gelmeyin çok değişik bunlar dedi ikidir söylüyor. O da dışardan gelin gitmiş aileye. Yani onlara her şey normal geliyor ama dışardan kim giderse hepimiz anormal buluyoruz. Dün de beni üç kez aramış açmadım annemle konuşurlarken şey diyor ben de bir arayım dedim sonra kayınpederime erkek torun verdim beni hiç aramadı demesin. Çıldırdım bunu duyunca da. Eşime desem anlar beni ama babasına bir şey diyemez.
Bunlar gerçekten bi bana mı anormal geliyor ? Adamdan iyice iğrendim. Sapık değil bu arada. Çok iç içe yaşamışlar da sınır denen bir şey mi kalmamış acaba. Bilemiyorum napacağımı. Şimdi bayrama da gelmek istiyorlar. Gelsinler gelmesine de saçma sapan konuşuyor sinirleniyorum. O kadar çok ve boş konuşuyor ki yoruyor insanı.Kimse bir şey de demiyor adama. Lohusalıktan abartıyor muyum acaba. Sizce nasıl davranmalıyım ve sınırlarımı korumalıyım ?

Bence bir kayinpederin geliniyle muhabbeti hoşgeldin hoşbuldum nasılsın hal hatır olmalı.
Emdi mi nedir tövbeler olsun.
Cıvık bir tip eşiniz halletsin bunların dilinden çocukları anlar ancak.
Bu arada bebeğiniz hayırlı olsun , stres yapmayın kimseyi benden size tavsiye. Bu günler geri gelmiyor çünkü.

O an inanın nefes darlığıyla uğraşıyordum hatırlamıyorum bile bu yazdıklarımı da bana anlattılar öyle biliyorum. Terslesen bile o an alınıyor sonra yine aynı.

Evet laçka işte. Kendi içinde çok tezat davranışları var. Eşim aman boşver kafasında. Kötü niyeti yok sadece saçmalıyor diyor. Ben duymaya tahammül edemiyorum ama.

Kadını sindirmiş yıllardır belliki .. yanlış anlamayın kayinpederinizi takip eder misiniz pedofoli bireyler genelde kız çocuk, kız bebek, kız akraba kız yeğen hatta oyuncak bebeklere bile normalin üstünde bir ilgili davranır.. dikkat edin lütfen birde hayır diyemeyen naif birisiniz galiba bu huyunuzu değiştirin sevgiler bebeğiniz mutluluk getirsin evinize

Hayır diyemeyen biriydim evet ama sonrasında rahatsız olduğumu belirttim telefon görüşmelerinden vs. Çok teşekkür ederim

Az görüşmek,görüştüğünüz zamanlarda da samimi olmamaktan başka çare yok.

Minicik bebeğiniz var, Allahım sağlıkla mutlulukla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Ona odaklanın,uykusu,beslenmesi derken adım adım uzaklaşın.

Maalesef eşim burdan sonra görev yeri olarak memleketini istiyor. Oraya gidince tebelleş olur şimdi bir de erkek torun geldi ona. 8 saatlik mesafedeyiz burdan bile iki ayda bir gelip gitme planları yapıyor.

Evet laçka işte. Kendi içinde çok tezat davranışları var. Eşim aman boşver kafasında. Kötü niyeti yok sadece saçmalıyor diyor. Ben duymaya tahammül edemiyorum ama.
aman boşver takma.. bu eşler başka bişey bilmiyor hee
sen takmayabilirsin ben çekmek zorunda değilim
yapmaya devam ederse çok kötü şeyler olacak (evden kovma sapık diye yüzüne bağırma gibi) haberin olsun diyin

terbiyesizler.. çekmek zorunda değilsiniz
emdi mi ne demek yaa tövbe tövbeee

O kadar iyi anlıyorum ki sizi, birebir aynı şeyleri yaşıyoruz biz de torun falan da yok bu arada, ayyy saçma sapan neler neler. Bizimkiler için de bu durum çok normal hatta komik ve eğlenceli.
Sizin de bahsettiğiniz gibi sınır çizgi özel mahrem hiç bir şey kalmamış, büyük bir aile şirketi var ve eşim dahil amcalar halalar gelinler kısacası ben hariç bütün aile şirkette çalışıyor.
Bir buçuk yıllık evliyim inanın özellikle başlarda ızdırap oluyordu adamı her görüşüm, midem bulanıyordu, acaba yine saçmalayacak mı diye konuşmaya bile çekiniyordum. Sonra baktım işler çığırından çıkıyor,
açtım ağzımı yumdum gözümü, bu yaptıklarınız sizin için normal olabilir benim için değil ve rahatsız oluyorum kesmezseniz bu durumu yaşanacaklardan sorumlu değilim diye sert bir dille uyardım, bu aralar düzeldi. Bana göre bu durumlarda yakın çevre çok önemli, çünkü en yakınları adamın her yaptığı densizliğe gülerek tepki verdikleri için yaptıklarının farkında bile değildi, koca koca insanlardan biri de çıkıp söylediğin yaptığın yanlış yapma etme demiyordu ben de kendi işimi kendim hallettim. Siz de öyle yapın, önce eşinizle konuşun babasını uyarsın baktınız anlamıyor siz uyarın. Sonuçta oğullarıyla evlendik diye her laflarını duymak, yutmak zorunda değiliz.

Maalesef eşim burdan sonra görev yeri olarak memleketini istiyor. Oraya gidince tebelleş olur şimdi bir de erkek torun geldi ona. 8 saatlik mesafedeyiz burdan bile iki ayda bir gelip gitme planları yapıyor.
Aynı şehirde olunca mesafeli görüşmek daha kolay bence. 10 günde,15 günde bir gidip bir iki saat gidip evinize dönersiniz. Bebeğin uykusu,parkı,banyosu ohoooo iş bitmez ki bebekle.

Ayrı şehirde olunca aynı evde kalınıyor çok sıkıcı bana göre.

Valla benim eşim de memleketini istiyor ama ben gitmiyorum
Ki benim kayınailem iyidir de
Böyle kayınpeder olsa uzaya tayin isterdim

Kaynanama sordu onu ama yine çok iğrenç geldi bana. Çok haklısınız zaten çok büyük kavgalar ettik babasından sebep en son annesine biraz bir şey diyebildi. Genel anlamda hak veriyor zaten de ay çok alıngan bir adam babamı daha çok seviyorum dediğimde küsmüştü bana sonra kendi kendine barıştı. Uğraşmıyorlar genel anlamda diğer aile bireyleri de.

Adam klasik bir cıvık. Ağırlığını bilmiyor, kendince espri yaptım zannediyor.

Eşimin anne tarafı akrabaları arasında vardı böyle bir tip; henüz eşimle nişanlıyken, akrabaları yeni yeni tanırken benim üzerimden çok espri(!) yapmaya çalıştı sizin kpiniz gibi. Sevimli olduğunu zannetmesi yok mu bir de? :) Bozdum adamı her seferinde ve zaten görüşmedim de evlenince, bana ne yani bi akrabadan. Sizin de aranızda mesafe varmış zaten, çok takmayın. Bazı insanlar böyle cıvık oluyorlar, ailenin espritüeli filan zannediyorlar kendilerini ama yaptıkları espriler(!) -5 iq oluyor.

Aynen öyle kaynanama başka biri üzerinden anlatmıştım durumu gelin o kadar aranmaz kayınpeder tarafından demiştim şey demişti ne var ki o da kızı sayılır. Yani her şeyi aşırı normalleştirmişler tövbeler olsun bana babam sormadı daha hiçbir şey. Adam rahat edeyim diye odaya bile girmiyordu hastanede kayınpederim odadan çıkmadı ya sonda takılı bacaklarımı hissetmiyorum her tarafına yamulmuş şubat ortası vücudum ateş aldı soyunmaya çalışıyorum bir çık dimi kaynanam da bir şey demiyor. Bebişim hırıltısı var diye 3-4 saat yoğun bakıma aldılar bebek çıkmadan gitmem diyor hay Allahım bu adamın yaşlılığını da düşünemiyorum.

Çok net bi sınır çizmeniz gerek. Benim kp de sizinkine benzer maalesef. Eşim kendi kızı gibi seviyo falan diyodu başlarda. En son ben onun kızı değilim rahatsız oluyorum diye söyledim. Tahammülüm yok. Şu an bile tiksindim. Oğlunuza da dikkat edin. Mahremiyetine saygısı olmuyo genelde böyle insanların.

Keşke söylediğiniz gibi onlara gitmeyle iş bitse. Bunlar kendi de gelmek ister hele emekli de olsun yapacak bir şeyi olmayınca çay koy geliyoruz diyebilecek yapıdalar asla müsait misin diye sormak yok.

Sapık değil yani anlatınca öyle geliyor insanlara ama değil. Söylediği şeylerin normal olduğumu düşünüyor. 30 kişi aynı evde yaşmışlar senelerce bence bu sınırsızlık ordan geliyor özel alan, ne söylediğini bilme gibi algıları yok. Kaynanam daha çekinerek konulur mesela bu fütursuzca aklıma her geleni söylüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…