Normali odur zaten benim etrafımdaki kayınpederler de öyleLacka ve cıvık erkeklerden nefret ederim şimdi sizin konunuzdan sonra kayinpederle konuşma surelerime baktım Max 1 dk konusmusuz her gün arasmisiz ama saniyeler sürmüş. Benim kayınpeder de çok sever bizi ama gelip de emdi mi sütun geldi mi demez dememeli . Eşinle şikayet eder gibi değil de sohbet arasında rahatsız olduğuna dair konuşma yap ve aksiyon almasını talep et.
Eşim babasına bir şey diyemez başını bile kaldıramıyor yanında. İşin tuhafı da o bu kadar saygı isteyen biri nasıl öyle laçka davranır.Annesine söylemesi de sacma. Babasina söyleyecek. Adam sokaktan gecenlere de böyle davranmiyorsa sizinle de böyle konusamaz. Nedense bazilari akrabaligi densizlik yapma karti olarak görüyor. Benim böyle seylerde tahammül seviyem yok. Eskiden fazla sabirliydim. Fazla sabir insanlari arsizlastiriyor. Net olun.
Eşim diyemez ki çok tuhaf yetiştirilmiş asla babaya bir şey söylenmez. Anneye de işte öyle böyle. O da aydı saçma zaten ben niye idare edeyim.Evet canım haklısın öyle der muhtemelen. O zaman sen hiç muhatap olma eşin muhatap olsun. Baba eşim şakalardan hoşlanmıyor ona lütfen artık şaka yapma desin. Eşek kadar adamı eğitmeye çalışıyorsunuz ne tuhaf gerçekten. Aklın yaşla ilgili yok gerçekten de. Sen arayı bozmadan bu konu düzelmez diyim sana. Adamı duymazdan geleceksin ya da ve aynı yerde olmadığınıza şükredeceksin.
Teşekkür ederim. Zaten belirttiğim gibi ordan uyarıyorlar gelme gelme diye. Bir de bunu diyenler net sınır çizmiş insanlar ona rağmen söylüyorlar. Eşim arayı bulurum diyor ama bilemiyorum sanmıyorum da.Öncelikle bebişiniz hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün inşallah
Kötü niyet olsun ya da olmasın ben rahatsız oluyorum daha ötesi var mı? Sezeryandan yeni çıkmışsın her yerin açıkta kendi baban bile rahatsız olma diye odaya girmiyor ne münasebet o geliyor gevşek gevşek sütü geldi mi emdi mi diye sorguluyorÇok rahatsız edici bir tip. Eşinizde iş yok, memlekete giderseniz her şey daha da kötü olur sınırı şimdiden siz çizin yoksa işiniz çok zor
Eşinizin babası mecbur görüşmek zorundasınız ama yerinizde olsam görmezden gelirdim. Laçka bişey söylediğinde tepki dahi vermezdim orda yokmuş gibi biri konuşmamış gibi. Şahsen kayınvalideme öyle yapıyorum filtresiz bir insan oda. Bana söyleme böyle şeyler dedikçe inatla devam ettiği için sanki ortamda öyle biri yokmuş gibi davranıyorum diğer türlü kavga edicem hoş olmayacak. Sınırı belli ki siz çizsenizde kayınpederiniz her seferinde aşacak. Eşinize iş düşüyor. Sağlıkla büyütün bebeğinizi.Günaydın hanımlar, iki hafta önce doğum yaptım. Şu an kendi ailemin yanındayım zaten görev yaptığımız şehire yakın. Eşimin ailesi uzakta onlar da doğuma geldi anne ve baba. Kayınpederim biraz tuhaf biri nişanlılıktan beri yapışmıştı yakama. Görseniz anaya ataya saygı der ama laçkalıktada bir numara.
İşin tuhafı yaptığı şeyler onlarda çok normal. Sürekli arardı beni kendi aklınca sevdirmeye çalışıyormuş. Neyse bu kısımlar ayrıntı her aradığında da saçmalardı. 55 yaşında ama 80 yaşındaki dedemle aynı düşüncelere sahip. Artık bunalınca biraz aramaları kesmişti o da 2 senenin sonunda.
Şimdi torun gelince tekrar taktı kafayı bana.
Sezaryen doğum yaptım doğum sonrası takılan bir seruma vücudum alerjik reaksiyon gösterdi ölüyorum sandım nefesim tıkandı bu da çekilin şimdi ben iyi ederim diye yukardan şişeyle ağzıma su döktü Allahım neye uğradığımı şaşırdım. Panik atak geçirdiğimi düşündüler. Annem ayaklarımı ovuyordu korkma geçecek diye o an dokunmasını istemedim kimsenin yapma dedim anneme sonra kaynanam ovmaya başladı o ara bir şey diyemedim hemen kayınpederim anneme bak sen yaptın istemedi kaynanası yapınca hoşuna gitti sen bi daha yapma falan demiş ben bunları sonradan öğreniyorum. Zaten kendi ailemden çok onları seveyim kafasında biri. Ne kadar açıkça sevmeyeceğimi söylesem de yine böyle saçma sapan davranıyor. Sonra odaya gelip gidip emdi mi diye sordu.
Eve geldik seni zaten seviyordum ama sütün geldi şimdi daha çok seviyorum falan dedi tövbe estağfurullah dedim kaynanamla gülmeye başladılar. Bu söylenenler onlarda o kadar normal ki.
Eşimin kuzeninin eşi aradı hayırlı olsun için. Laf açılınca kadına anlattım benden yaşça çok büyük. Sakın buraya göreve gelmeyin çok değişik bunlar dedi ikidir söylüyor. O da dışardan gelin gitmiş aileye. Yani onlara her şey normal geliyor ama dışardan kim giderse hepimiz anormal buluyoruz. Dün de beni üç kez aramış açmadım annemle konuşurlarken şey diyor ben de bir arayım dedim sonra kayınpederime erkek torun verdim beni hiç aramadı demesin. Çıldırdım bunu duyunca da. Eşime desem anlar beni ama babasına bir şey diyemez.
Bunlar gerçekten bi bana mı anormal geliyor ? Adamdan iyice iğrendim. Sapık değil bu arada. Çok iç içe yaşamışlar da sınır denen bir şey mi kalmamış acaba. Bilemiyorum napacağımı. Şimdi bayrama da gelmek istiyorlar. Gelsinler gelmesine de saçma sapan konuşuyor sinirleniyorum. O kadar çok ve boş konuşuyor ki yoruyor insanı.Kimse bir şey de demiyor adama. Lohusalıktan abartıyor muyum acaba. Sizce nasıl davranmalıyım ve sınırlarımı korumalıyım ?
Sen hiç gülme ters ters bak o lakayıt davranınca. Belki anlar canım. Allah kolaylık versin. Çok dert etme bunları çocuğunla ve kendi sağlığınla ilgilen. Delidir de içinden geç.Eşim diyemez ki çok tuhaf yetiştirilmiş asla babaya bir şey söylenmez. Anneye de işte öyle böyle. O da aydı saçma zaten ben niye idare edeyim.
Eşim babasına bir şey diyemez başını bile kaldıramıyor yanında. İşin tuhafı da o bu kadar saygı isteyen biri nasıl öyle laçka davranır.
Teşekkür ederimEşinizin babası mecbur görüşmek zorundasınız ama yerinizde olsam görmezden gelirdim. Laçka bişey söylediğinde tepki dahi vermezdim orda yokmuş gibi biri konuşmamış gibi. Şahsen kayınvalideme öyle yapıyorum filtresiz bir insan oda. Bana söyleme böyle şeyler dedikçe inatla devam ettiği için sanki ortamda öyle biri yokmuş gibi davranıyorum diğer türlü kavga edicem hoş olmayacak. Sınırı belli ki siz çizsenizde kayınpederiniz her seferinde aşacak. Eşinize iş düşüyor. Sağlıkla büyütün bebeğinizi.
Öyle yapıyorum zaten artık ne kadar anlıyorsa sanmıyorum anladığını da. Teşekkür ederim çokSen hiç gülme ters ters bak o lakayıt davranınca. Belki anlar canım. Allah kolaylık versin. Çok dert etme bunları çocuğunla ve kendi sağlığınla ilgilen. Delidir de içinden geç.
Öyle insanlarla cidden en güzeli o. Beni de aramıyordu aslında tepki verdikten sonra. Ama çocuk doğduktan sonra yine başladı saçmalamaya.Benim kp de çok cahil ve patavatsizdir eşim ve ailesi tamamen bu şekil kabul etmiş ama ben çok katlanamiyorum. Saçma bı şey söylediğinde cevabını veriyorum, bir kere de ciddi bir tartismisligimiz bile var maalesef. O tartışmadan beridir merhaba merhaba hoşgeldin hal hatır dışında ekstra bir muhabbetimiz yok en güzeli de bu bizim için
Ben onun kızı değilim o da benim babam değil benim bi babam var zaten. Bu şekilde açıkça bile söylüyorum kayınpederime. O hala onları daha çok sevmem gerektiği kafasında. Mümkünse kızı gibi de görmesin zaten zira asla öyle bir ailenin bireyi olmam istemezdim. Bir kişi üzülmesin diye bütün aile susuyor. Allahım 30 küsür yaşındayım nelerle uğraşıyorum cidden.Orasi esinizin sorunu. Yetiskin ve evli bir birey olarak adaletli olmak lazim ilk önce. Kimse babasini yerden yere vursun demiyor. Ama sirf o babasina saglikli sınırlar koyamadigi icin sizden bunlara katlanmanizi bekleyemez. Birde iste "kizi gibi görüyor" ayagina yatiyor yaparken. Yok kalsin.
Valla benim de kızım oldu ama çok şükür aynıyız ben iki gülsem samimi davransam eskiye döneriz ama yok Allah korusunÖyle insanlarla cidden en güzeli o. Beni de aramıyordu aslında tepki verdikten sonra. Ama çocuk doğduktan sonra yine başladı saçmalamaya.
Ben de mi kedi alsam napsamValla benim de kızım oldu ama çok şükür aynıyız ben iki gülsem samimi davransam eskiye döneriz ama yok Allah korusunevimde de kedi var diye fazla gelip kalmaz öyle çok fazla görüşmüyoruz şükür
Bunu kabul edersen sinir hastasi olursun. Eşinin ailesi klinik vaka çünkü. Yani alinma da böyle bir aileden cikan eşin de dört dörtlük olamaz. Onlara uyar iyice zamanla. Sen de kendi memleketini iste o zaman ne münasebet.Maalesef eşim burdan sonra görev yeri olarak memleketini istiyor. Oraya gidince tebelleş olur şimdi bir de erkek torun geldi ona. 8 saatlik mesafedeyiz burdan bile iki ayda bir gelip gitme planları yapıyor.
Eşim kötü biri değil aslında her şeyin farkında sadece ailesinden çok şikayetçi oldum onları küçük gördüğümü alay ettiğimi falan düşünüyor sanırım. Yine de oturup anlattım mı anlıyor haklısın diyor. Ama babası laf anlamaz bir adam. Annesine babamı biz çekeriz eşim çekmek zorunda değil dedi. Ordan beri rahattım şimdi yine saçmalama başladı. Adamla muhabbet kurdun mu saçmalıyor yani. Bir şey desen de oturup küsüyor konuşmuyor. Sanırım dayanamıyor eşim bu huzursuzluğa. Gerçi babasına değil herkese karşı öyle kimseyle gergin duramıyor. Ama işte ben bu olayların çok dışındayım arada kalan kişinin ben olamaması lazım. Olaki babası gibi biri de oldu benim için evlenmek kadar boşanmak da normal. Keza ailem için de.Bunu kabul edersen sinir hastasi olursun. Eşinin ailesi klinik vaka çünkü. Yani alinma da böyle bir aileden cikan eşin de dört dörtlük olamaz. Onlara uyar iyice zamanla. Sen de kendi memleketini iste o zaman ne münasebet.
Karadenizli mi bu aile genelde onlar böyle laçka ılıskıler oluyorGünaydın hanımlar, iki hafta önce doğum yaptım. Şu an kendi ailemin yanındayım zaten görev yaptığımız şehire yakın. Eşimin ailesi uzakta onlar da doğuma geldi anne ve baba. Kayınpederim biraz tuhaf biri nişanlılıktan beri yapışmıştı yakama. Görseniz anaya ataya saygı der ama laçkalıktada bir numara.
İşin tuhafı yaptığı şeyler onlarda çok normal. Sürekli arardı beni kendi aklınca sevdirmeye çalışıyormuş. Neyse bu kısımlar ayrıntı her aradığında da saçmalardı. 55 yaşında ama 80 yaşındaki dedemle aynı düşüncelere sahip. Artık bunalınca biraz aramaları kesmişti o da 2 senenin sonunda.
Şimdi torun gelince tekrar taktı kafayı bana.
Sezaryen doğum yaptım doğum sonrası takılan bir seruma vücudum alerjik reaksiyon gösterdi ölüyorum sandım nefesim tıkandı bu da çekilin şimdi ben iyi ederim diye yukardan şişeyle ağzıma su döktü Allahım neye uğradığımı şaşırdım. Panik atak geçirdiğimi düşündüler. Annem ayaklarımı ovuyordu korkma geçecek diye o an dokunmasını istemedim kimsenin yapma dedim anneme sonra kaynanam ovmaya başladı o ara bir şey diyemedim hemen kayınpederim anneme bak sen yaptın istemedi kaynanası yapınca hoşuna gitti sen bi daha yapma falan demiş ben bunları sonradan öğreniyorum. Zaten kendi ailemden çok onları seveyim kafasında biri. Ne kadar açıkça sevmeyeceğimi söylesem de yine böyle saçma sapan davranıyor. Sonra odaya gelip gidip emdi mi diye sordu.
Eve geldik seni zaten seviyordum ama sütün geldi şimdi daha çok seviyorum falan dedi tövbe estağfurullah dedim kaynanamla gülmeye başladılar. Bu söylenenler onlarda o kadar normal ki.
Eşimin kuzeninin eşi aradı hayırlı olsun için. Laf açılınca kadına anlattım benden yaşça çok büyük. Sakın buraya göreve gelmeyin çok değişik bunlar dedi ikidir söylüyor. O da dışardan gelin gitmiş aileye. Yani onlara her şey normal geliyor ama dışardan kim giderse hepimiz anormal buluyoruz. Dün de beni üç kez aramış açmadım annemle konuşurlarken şey diyor ben de bir arayım dedim sonra kayınpederime erkek torun verdim beni hiç aramadı demesin. Çıldırdım bunu duyunca da. Eşime desem anlar beni ama babasına bir şey diyemez.
Bunlar gerçekten bi bana mı anormal geliyor ? Adamdan iyice iğrendim. Sapık değil bu arada. Çok iç içe yaşamışlar da sınır denen bir şey mi kalmamış acaba. Bilemiyorum napacağımı. Şimdi bayrama da gelmek istiyorlar. Gelsinler gelmesine de saçma sapan konuşuyor sinirleniyorum. O kadar çok ve boş konuşuyor ki yoruyor insanı.Kimse bir şey de demiyor adama. Lohusalıktan abartıyor muyum acaba. Sizce nasıl davranmalıyım ve sınırlarımı korumalıyım ?
Saygının kazanilan bir şey olduğunu ve disarda asla kazanamadigini bildigi icin etrafindakileri köle yapip öyle elde ediyor işte. Eşinde hiç iş yok vala böyle pis bi herifin agzina bakiyor olmasi mide bulandirir. En azindan uyarabilmeli. Çocuk degil ki gülüp gecin bu laflara. Cok yanlış bi aile seçmişsiniz kendinize sizin aileniz bir sey demedi mi evlenirken. Siz bu durumlarin farkında olmayacak kadar cahil olsaniz mesele yok da bir de cocuk olmus nasıl basedeceksiniz bunlarla bir ömür boyu ustelik eşiniz arkanizda duracak biri degilken. Adamla direkt konusamio bile daha padişah sanki vezirine iletio maruzatini. Annesinin de gidip soyledigini hic sanmiorum.Eşim babasına bir şey diyemez başını bile kaldıramıyor yanında. İşin tuhafı da o bu kadar saygı isteyen biri nasıl öyle laçka davranır.
Hayır iç Anadolu Kürtlerinden. Ben Karadenizliyim amaKaradenizli mi bu aile genelde onlar böyle laçka ılıskıler oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?