Kayınpederim saçmalamaya devam ediyor

Şaka gibiler gerçekten ya, arsızlığa arsızlıkla cevap vermeyince olan bize oluyor, hiç geri durmayın açık açık konuşun siz de, o size toplumda edepsizlik yaptığında açık açık söyleyip utandırmadıkça ele avuca gelmiyorlar. Cidden ben de yaşlılığını düşündükçe daralıyorum ahahaha, allah yardımcımız olsun vallahi.

Aynen dediğiniz gibi aklınca beni övmeye de çalışmış olabilir saçma sapan hareketleri var akraba olunca rest çekiyorsun da baba olunca onbiraz zor oluyor

Tövbe estağfurullah o ne demek ya dedim zaten kaynanam da güldü. Ama doğru diyorsunuz bozmak gerekiyor.

Keşke söylediğiniz gibi onlara gitmeyle iş bitse. Bunlar kendi de gelmek ister hele emekli de olsun yapacak bir şeyi olmayınca çay koy geliyoruz diyebilecek yapıdalar asla müsait misin diye sormak yok.
İnanın anlıyorum ama bu sınırları eşinizle beraber çizeceksiniz.

Torun olunca babaanne,dedeler abartıyor ama onlara göre hareket edersek çok yoruluruz. Siz kendi düzeninizi kurup onların bozmasına izin vermeyin.

Ama önemli olan eşinizin de sizinle aynı fikirde olması.

Aynen dediğiniz gibi aklınca beni övmeye de çalışmış olabilir saçma sapan hareketleri var akraba olunca rest çekiyorsun da baba olunca onbiraz zor oluyor
Bozun siz de denk geldikçe; ben o akrabayı hiç sektirmedim, her benim üzerime söylediği lafta bozdum. Hatta bana "Sen espriden hiç anlamıyorsun" dediler, "Yo, çok iyi anlarım kaliteli espriden. Sizinkiler yanına yaklaşmıyor, yoksa gülerdim ben de." dedim suratına. Sülalede adım soğuk geline mi çıkmadı, asık suratlı geline mi çıkmadı... Hiç umurumda olmadı. Eşimin anne tarafı sülalesi ile arama sınırı çizdim, hepsi şimdi saygı duyuyorlar. Bunu yaparken eşinizin de sizin ardınızda durması önemli.

Baştan katılsaydım o cıvıklıklarına, önünü alamazdım; ne evimden çıkarabilirdim, ne ciddiye alınırdım.

Evlerden ırak. Benim kayınpederim de şaka yapar ama çok seviyelidir yani. Şakasına iltifat eder şekere gerek yok sen varsın gibisinden. Ama bu adam başka bir boyut. Kocanın babası olması istediği hadsizliği yapabileceği anlamına gelmiyor. İnsanlar evlenince birey olmaktan çıkmıyor. Sınırlarınızı diğer insanlara nasıl çiziyorsanız onlara da çizmeniz lazım. Eşinin çözmesi gerek bu konuyu. Ama baktın devam ediyor sen açık açık diyeceksin. Yoksa bir ömür sınırlarına saygı gösterilmeyen bir insan olacaksın.

Çok haklısınız o da kimsenin kötü niyeti yok deyip duruyor sadece. Neyse umarım sapıtmaz yine sağ olun yorumunuz için.

Sanırım ben baştan sınırımı koruyamadım biraz da gözlemlemeden çok samimi davrandım sonrası zor oldu tabii. Haklısınız çok. Korkum yok zaten kimseden ya da sevilmemekten herkesin keyfi bilir.

Aynen öyle o da son noktaya kadar ağzını açmıyor bakıyor işler çığrından çıktı öyle annesine bir şeyler söylüyor. Anne de zaten kocasına artık ne kadarını diyebiliyorsa.

Ne var ki seni övdüm diyecek. Adamın her cümlesi mi fiyasko olur ağzını açmaya başladığımdan tedirgin oluyorum acaba yine ne saçmalayacak diye.

Bir an benim k.p’den bahsediyorsunuz zannettim Aile içinde olan kişilere o kadar normal geliyor ki bu durumlar ben mi tuhafım diyorsunuz , mesafe koyun aradığında açmayın mümkün olduğunca. Saçmaladığında sert üslupla cevap verin, ya da ters ters bakın. Benim k.p de doğum yaptığımda takmıştı emzirme konusuna zannedersin 5 çocuk emzirmiş. Kızım 1,5 yaşında bıraktır emzirmeyi diyordu , gelininin memesinden sanane yani. Görüşmemek olabildiğince en güzeli, ben görüşmüyorum. Çünkü lakayt tavırlarını herkes çekmek zorunda zannediyorlar.

Lacka ve cıvık erkeklerden nefret ederim şimdi sizin konunuzdan sonra kayinpederle konuşma surelerime baktım Max 1 dk konusmusuz her gün arasmisiz ama saniyeler sürmüş. Benim kayınpeder de çok sever bizi ama gelip de emdi mi sütun geldi mi demez dememeli . Eşinle şikayet eder gibi değil de sohbet arasında rahatsız olduğuna dair konuşma yap ve aksiyon almasını talep et.

Aynen öyle o da son noktaya kadar ağzını açmıyor bakıyor işler çığrından çıktı öyle annesine bir şeyler söylüyor. Anne de zaten kocasına artık ne kadarını diyebiliyorsa.

Annesine söylemesi de sacma. Babasina söyleyecek. Adam sokaktan gecenlere de böyle davranmiyorsa sizinle de böyle konusamaz. Nedense bazilari akrabaligi densizlik yapma karti olarak görüyor. Benim böyle seylerde tahammül seviyem yok. Eskiden fazla sabirliydim. Fazla sabir insanlari arsizlastiriyor. Net olun.

Ne var ki seni övdüm diyecek. Adamın her cümlesi mi fiyasko olur ağzını açmaya başladığımdan tedirgin oluyorum acaba yine ne saçmalayacak diye.
Evet canım haklısın öyle der muhtemelen. O zaman sen hiç muhatap olma eşin muhatap olsun. Baba eşim şakalardan hoşlanmıyor ona lütfen artık şaka yapma desin. Eşek kadar adamı eğitmeye çalışıyorsunuz ne tuhaf gerçekten. Aklın yaşla ilgili yok gerçekten de. Sen arayı bozmadan bu konu düzelmez diyim sana. Adamı duymazdan geleceksin ya da ve aynı yerde olmadığınıza şükredeceksin.

Çok haklısınız o da kimsenin kötü niyeti yok deyip duruyor sadece. Neyse umarım sapıtmaz yine sağ olun yorumunuz için.
Öncelikle bebişiniz hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün inşallah
Kötü niyet olsun ya da olmasın ben rahatsız oluyorum daha ötesi var mı? Sezeryandan yeni çıkmışsın her yerin açıkta kendi baban bile rahatsız olma diye odaya girmiyor ne münasebet o geliyor gevşek gevşek sütü geldi mi emdi mi diye sorguluyor Çok rahatsız edici bir tip. Eşinizde iş yok, memlekete giderseniz her şey daha da kötü olur sınırı şimdiden siz çizin yoksa işiniz çok zor

Ben tekim zannediyordum iyi en azından sizin eşiniz bir şey demiyor görüşmemenize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…