Kayınpederim saçmalamaya devam ediyor

Eşim babasına bir şey diyemez başını bile kaldıramıyor yanında. İşin tuhafı da o bu kadar saygı isteyen biri nasıl öyle laçka davranır.
O zaman sorun sizin eşiniz. Bu laçkalaşma alanını kocanız açıyor.

Her ailede bir densiz olur. Sizde hem kp hem kv densiz demek ki. Saçma şakalarına gülmeyin,çevirin başınızı. Ara sıra da uyarın böyle şeyler uluorta söylenmez deyin kibarca. Belki anlarlar

Yani diyor ki , kayınvalide aç memeni kayınpederin de görsün. Bir de bu sizin vücudunuz ve sizin bebeğiniz , sizin eviniz. Deseydiniz kayınvalideye ben senin kocana memelerimi göstermek zorunda değilim. Çok istiyorsa meme görmek , sen aç göster. Benim bir arkadaşıma da böyle yaptılar , sürekli geliyorlardı ve arkadaşım emzirmek için oda değiştirmek zorunda kalıyordu. En sonunda kocasını uyardı ya baban başka odaya geçsin ya da ben mememi açıp emzireceğim. Kocası tabi yapamaz diye düşündü. Bizim ki bir açtı memeleri çocuğunu emziriyor , kocası falan napıyorsun falan demiş, arkadaşım görmek istemeyen eve gelmez bundan sonra böyle diye cinnet geçirip bağırmış . Sonra herkes mum tabi.

insan hayret ediyor bu saçmalıklara cidden. bir de yobaz yaftası yedim sanırım o dönem. epey olaylardan sonra ben de araya epey mesafe koydum. şimdi haber vermeden gelemiyorlar.

Ayyy camı pencereyi açın okurken nefessiz kaldım o ne be öyle öyykkk uzak dur bacım ömür çürütür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…