• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınpederim ile sorunumuz

Anlamıyorum, bu sıkıntıya neden çocuk?
Evet kayınpederinizin söz verip daha sonra yapmaması sinir bozucu ama zaten en başından zorunda değil ki. Ne diye mahkemeye verecekmişsiniz? Verin altınlarınızı ödeyin borcunuzu bu ikinizin borcu.
Hayır kayınpede
Ablacım neyini anlamayayım ?
Düğün seninle eşinin düğünü değil mi?
Düğün sizin = Borç sizin

Ben de diyorum işte kimsenin sözüyle hareket etmemeyi öğrenmişsiniz, hayat dersi olmuş size

Kayınpeder az fena değilmiş hem borcu kapattırmış hem de en az zararla çıkmış 🙈 düğünü de şimdi millet o yaptı zannediyordur adamın bir de itibari artmış.😶 Ayrıca k.pederin ödemesi gerektiğini saçma bulanlara katılıyorum
En başında söyleseydi öedemicem siz kendiniz yapın diye bizde ona göre davranırdık eşyalarımı bile içime sine sine seçemedim onlara çok gelir diye ama kendim ödedim bilseydim içime sine sine seçerdim nede olsa kendim ödedim şimdi istesemde yenilerini alamam buna hakları varmıydı yani

Kayinpederin mi evlendi de borç kayinpederin olsun,saçma sapan işleri çok mu arıyorsunuz gercekten,düğününü ödeyemeyen adam,kadin otursun evde kısır yesin bu nedir yahu..Bir de çocuk yapiyorlar
Kendi kızına isterse villa alır sizi ilgilendirmez,düğün borcu size aittir.

Neden kayınpederimin borcunu altınlarımı vererek ödüyorum ve geri istiyorum bu benim gözü açıklığım mı oluyor kayınpederimin mi anlayamıyorum kendi kızına araba alıyor ev veriyor ben borcunu ödüyorum normal bişeymi sizce
Sizene adamın malından mülkünden. Ölmüş olsa da haksızca paylaşılsa tamam da adam yaşıyor istediğine istediğini alır.

Borç benim ve eşimin borcu değil kayınpederimin borcu altınlar ben

Neden kayınpederimin borcunu altınlarımı vererek ödüyorum ve geri istiyorum bu benim gözü açıklığım mı oluyor kayınpederimin mi anlayamıyorum kendi kızına araba alıyor ev veriyor ben borcunu ödüyorum normal bişeymi sizce
Düğün sizin düğününüz ama değil mi?Kızına aldığı şeyler de sizi ilgilendirmez.

Çok haklısın. Kayınpederiniz size yalan söylemiş kandırmış. Bundan sonra mesafe koyun. Madem ödemeyecekti ben karışmam düğüne, sadece takımı takarım deseydi. Şu ana kadar yazılanlara aldırma. Zorunda değil evet, o zaman adam gibi söyleseymiş.

Anladığım kadarıyla kayın peder öderim ben diye kandırmış belki öderim demese nikah yapıp geçeceklerdi. Bu konuda konu sahibini çok haksız bulmadım. Ama altın konusunda geri öderim kısmına inanmak sizin hatanız. Ve kızına ne yaptığı verdiği de sizi ilgilendirmez

Hayır kayınpede
Borç sizin düğününüz için sizin eşiniz tarafından açıldı. Evet kayınpeder sizi kandırdı öderim diye, ama yasal olarak borcu ödemesi gereken siz oluyorsunuz ne yazık ki. Mahkemeye gidip ama kayınpeder ben öderim dediydi diyecek haliniz yok sonuçta. Yani eğer kayınpeder size para vermezse o konuda anlaşamazsanız borcu ödemesi gereken siz oluyorsunuz

bence siz görumceyi kıskanmışsınız. size ayrım yaptı diye düşünmüşsünüz. borç sizin borcunuz, kp söz verip yerine getirmemiş ama yine de kredi sizin düğününüz için çekilmiş. size de ev verdi mi? görümce çalışıyo mu

Evlenmeden önce kayınpederim eşime düğün için kredi çekmesini söylemiş.

eşim kayınpederimi arayıp söylediğinde söyle versin karın altınlarını öde demiş.

Esinizin yanlis anlama ya da size yalan soyleme olasiligi nedir? Sozler verilirken siz ortamda yokmussunuz anlasilan. Belki de esiniz parayi sizden kopartmak icin mazeret olarak sundu?

Hos KP sizin dugunu de altinlari da odemek zorunda degil ya, orasi ayri…

Kendi kızına isterse villa alır sizi ilgilendirmez,düğün borcu size aittir.
haklısınız ama aileniz mesela kardeşinizle sizin aranızda haksızlık yapsa, kardeşinize ev araba alıp, siz de icra borcu öderken yardım etmese kıskanıp üzülmez misiniz. gerçi burda söz geline düşmüyor ama eşi adına konuştuğunu varsayıyorum

bence siz görumceyi kıskanmışsınız. size ayrım yaptı diye düşünmüşsünüz. borç sizin borcunuz, kp söz verip yerine getirmemiş ama yine de kredi sizin düğününüz için çekilmiş. size de ev verdi mi? görümce çalışıyo mu
Hayır vermedi görümcem çalışmıyo ve bekar yalnız yaşıyor

Kayınpederiniz söz verdiği için bunların hepsi size haksızlık olarak geliyor.
Eğer tamamen size ait deseydi onların önerdiği değil kendi bütçenize göre davranırdınız. Ama olmamış. Yanlış davranmışlar. Bundan sonrası için yapılacak tek şey başkasından beklentiniz de minnetiniz de olmadan yaşamaya devam etmek.

arkadaşlar merhaba.
4 yıllık evliyim 1 tane çocuğum var. Evlenmeden önce kayınpederim eşime düğün için kredi çekmesini söylemiş. Eşime krediyi sen çek ben ödeyeyim demiş. Eşimde çekmiş. Evlendik düğün için çekilen krediyi ödemediler evimiz kiraydı hiç sormadılar eşim tek çalışıyordu çok zor zamanlar geçirdik icralık olduk başınızın çaresine bakın dediler. Oğluma 8 aylık hamile iken yine kredi borcu yüzünden icra geldi para bulamadık eşim kayınpederimi arayıp söylediğinde söyle versin karın altınlarını öde demiş. Eşimde bana bahsetti bende vermeyeceğimi söyledim. Kayınpederim ilerde yaparım geri dedi yapmadı hala yapmadı ve şimdide kabul etmiyor borç ödediğimzi bu söylediklerini kabul etmiyor altınlarıda vermiyor. Hazmedemiyorum bu haksızlığı ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz mahkemeye versem nasıl kanıtlayablirim .
Kimse suclu degil inanip da bilezikleri bagislayan siz suclusunuz

borc sizin altinlari vermek icin kp in soylemesini beklemek bile sacma icra gelmeden vermeniz lazimdi. İstediginiz kadar borc kp in diyin dugun sizin borc sizin. Mahkemeye verseniz ne diyeceksiniz ya benim kp soz vermisti ama odemedi mi? Elinizde senet sepet var mi yok ee? Kayinpederiniz de donekmis sozunun eri degil o ayri mesele

Kayınpeder baştan ben öderim demeseymiş iyiymis ama sonuçta kendi evinizin eşyaları,kendi düğününüze gitmiş para. Onlar ödeyecek diye içime sineni almadım demişsiniz, o haldeyken krediyi ödeyememişsiniz, birde içinizden geldiği gibi alsaydınız nasıl çıkacaktınız içinden borçların?
Bu olaydan sonra kayinpeder geri ödeyecek diye altın bozdurmaz çok saçma olmuş. Belli yani ödemeyeceği. Hoş bozdurmayıp ne yapacaktiniz? Eşya sizin, borç sizin neticede.
Mahkemelik birşey zaten yok.
Bekar görünceye ne yapıldığı da sizi ilgilendirmez.

Back