Kayinpeder ve kv sorunları

Şikayet etmedim kimseyi biz kv uyarıyoruz cagirma kimseyi kime sordun da cagiriyosun diye kaç kere uyardık soylendik eşimle beraber ama gerçekten laftan anlamayinca anlamıyor en sonunda ben de arayıp biz konuşuyoruz anlamıyor sen konuş annenle yoksa kötü şeyler olacak demek için aradık şikayet için değil

Kadına açık açık misafir çağırma dediğin halde mi çağırıyor? Eşin ne diyor annesiyle özel olarak konuşup çağırma dedi mi?

Daha taki olayinda belliymis zaten. Kiyafetinize karstiginda cevap verip bildiginizi okumaniz lazimdi ama perde zurnanin zirt dedigi yer olurdu benim icin... o perdeyi paket yapar eline tutusturur hadi yallah derdim... perdeye susmanz kadina ozguven vermis malesef... ki bence bu sabir degil matah bi sey hic degil...

Kadına açık açık misafir çağırma dediğin halde mi çağırıyor? Eşin ne diyor annesiyle özel olarak konuşup çağırma dedi mi?
Evet dediğimiz halde çağırdı eşim de özel olarak konuştu tamam cagirmicam dedi eşim evden çıktığı anda tekrar misafir toplamaya başladı sonra kavga ettim çağırma milleti benim evime benim tarafımdan kimse gelmedi dedim ben kendi evime insan cagiramiyorum sen nasıl başkasının evine misafir çağırabiliyosun diye işte dedi ben burdayım diye cagirmiyosun sandım dedi brn de senden mi çekincem misafir çağırırken sen benden çekin ben senin kızın değilim dedim çünkü bizde 40 li cocuga gidilmez hastalık vs olur diye buna rağmen çağırmaya devam etti

Biraz hasta gibi geldi kaynanan bana. Akıllı bir insan gibi davranmıyor. Allah sabır varsın. Sen ancak tamamen iletişimi koparırsan huzura erersin. Yoksa çocuğunun da hayatına müdahale eder nesilden nesile psikoloik sorunlar devam eder.

Bir evlilik nasıl başlarsa o şekilde devam eder çözüm güzel bir tartışma kaynana ile ve ona sınırlarını belirtmelisin yapacak cesaretin varsa hayatın değişir yoksa sen yakın zaman hasta olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…