Kayinpeder ve kv sorunları

Kontrolcu ama sadece benim eşime karşı böyle sanki Allah günah yazmasın biz cahiliz kafadan kirigiz biz bişey bilmiyoruz hep o yapıyor bizim işleri diğer oğluna böyle değil sokulamiyor öbürüne

Ayy hepsini okudum gerçekten iyi sabretmişsin özellikle lohusalıkta o kadar misafiri iyi kafan götürmüş ben olsam açardım kapıyı hadi naş derdim. Şimdi görüşmüyo musunuz ama senin kaynana da bi yüzsüzlük var inat gibi üstüne gidiyo herşeyin. O yine gelip senin başına bela olur duramaz gibime geliyo.

Sonuna kadar okudum Sizin davranişiniz sabırlı insan davranışı değil.Agzimizin tadı bozulmasın,eşimle arama soğukluk girmesin,herkes beni cici gelin bilsin Ne kadar iyi diye arkamdan konuşsun.....
Sınırlarınızı ihlal eden, yaşantınıza saygı duymayan kendi evinizde 3. sınıf vatandaş muamelesi gördüğünüz bebenizin kucaktan kucağa gezerken ,odanıza lap diye girerlerken göstermiş olduğunuz sessizlik sabirdan değil kusura bakmayın ozguven eksikliği,ezik psikolojisi.Lutfen ama lütfen sabirliyim diye size yapılanları normalleştirmeyin....

Doğumgünü yemeğinden eşiniz kalkıp sizi de zorla annesinin yanına götürmek istediği anda ayrilmaniz lazımdı. Nişanda takılan takıları alıp geri vermediklerinde de hakkınızı almanız lazımdı. Sonrasında yazdığınız her şey boş laf çünkü yanlış bir evlilik yapmışsınız.

Usenmeden okudum ama inanilmaz arsiz bir kv. Tamamen yuz bulmus.yani benim dedigimi yapacaksiniz benim dedigim olacak misafir gelecek falan bana sokmezdi. Muhtemelen sizden alismis. O perdeler onun istedigi gibi yapildigi an sokup perdeciyi araman gerekiyordu ben boyle siparis vermedim bu nedir sorumluluk size aittir diyecektinkniz.kesinlikle mesafe sart bunlara

Hayır asla arayıp sormam geçen annesı aramış teyzen geldi gelin akşama diye gitmedik kavga için çağırdılar ben eminim buna gidelim diye ısrar ettim eteğindeki taşları dökmek için gitmedi kabul etmedi eşim her seferinde oluyor bela zaten uyar yine aynı en iyisi mesafe bence de

Hepsini okuyan bir kardeşim yazarsa sevinirim. Bunların hangisi?

A kocası iyi çevresi kötü
B kocası eziğin önde gideni, sus pus
C kocası çok sinsi, tavşana kaç tazıya tut yapıyor

Konu sahibi, D hepsi seçeneğiyse bırakın ne halleri varsa görsünler. Ama yok ben ezik mezik olsa da kocamsız yapamam diyorsanız sabırlı falan değilsiniz. Ne olduğunuzı yazmıycam. Devam edin siz böyle adamın peşinde.

Victor Hugo kalk büyüğün geldi. Roman yazmışsın be ablam bir yayınevi ile anlaş roman yazarı ol parayı da vur kocayı da boşa iyi geceler

Bu aksam kitap okuyamadıgim için bu konuyu okudum ve ayyorlamak istiyorum.
Sanirim ailenin ilk gelinisin benim kayınvalidemde çok aşırı heves etti bana taktığım tokaya kadar onemserdi hatta saçlarımı kestirdim diye bana küsmüşlügü var benim kızım yok senin saçlarını tarayacaktim demişti :) Ben hiçbir zaman taviz vermedim çünkü ilk gelin olduğum için üzerime çok düşündüğünün farkindaydim tatsızlık çıktı elbet ama net olduğum için bir süre hiçbir aile yemeğine düğüne katılmadım sonra da kayınvalidem anladı durumu ve değişti ayrıca aileye ikinci gelin katıldı ve artık ilgisi dağıldığı için ilgisi biraz ona kaydi ben de bu durumdan memnunum açıkçası. 1 sene süren bir yerleşim süreci oldu birbirimizi tanıdık ne istediğimizi anladık sonuçta beni o doğurmadı öğrenmesi gerekecekti. Senin hatan çok alttan almışsın ve halen çay içsin diyorsun. Kadın normal değil tedavi olması lazım ama asla kabul etmez bir de ben deli miyim der o yüzden sen onu takmadan kendi istskgini yapacaksın ona inat yaşarsan mutlu olmazsin gerekirse başka şehire taşın

Ben okudum. Önce her dediğini yapıp sonra şikayet edemezsiniz. Misafir istemiyorum diyorsanız ilk geleni evden kovacaktiniz.

Yanlış anlamadiysam doğumdan sonra KVnin anne, babası sizde yatılı kalmaya gelmiş. Yuh yani. Tüm bunlar olurken eşiniz olan prenses nerde acaba?

Perdeleri inşallah çöpe attınız, kullanmadınız.

Sınırlar basta konmali mesafe hep olmali yoksa hep üzülüyoruz cek mesafeyi eşinle de net konuş

Yani zor işler sizin de en başından hatalarınız olmuş mesela almayacaksiniz amcanın kızını yanınıza, perdeleri perdeciye iade ben böyle istemedim siparişi kim için yaptıysan parasini ondan al ona sat diyeceksin evine astırmayacaksın.
Bence biraz da bizdeki problem eşlerin anne babasına ayıp olmasın diye eşimizin müdahale etmesini bekliyoruz ama adamlar gelmiş kaç yaşına onlar anası ve babası ile ilişkilerini o şekilde kurmuş. Siz kendi ilişkinizi yönetin, eşinizin ailesi ile ilişkisini yönetmeye çalışmayın bence yoksa daha çok 9 seneler içiniz içinizi kemirir bu şekilde.
Nahoş ve bunaltıcı haklısınız da sizin evde ağız tadınız kaçıyor, kaç yaşına gelmiş insanlar onları değiştiremezsiniz, maksimum verimi almaya çalışın bence. Yemek sipariş edin yapsınlar mesela aa anne sizin şuyunuz güzel oluyo yap buzluğa atalım deyin. Onlarin enerjisini de kendi enerjinizi de verimli hale getirmeye çalışın yoksa böyle siz tükenirsiniz.

Ay bunu okuyunca kendi kayınvalideme şükrettim. Kendi evinde sürekli birisinin hüküm sürmesi ne zordur yaaa. Baştan sabırlı olmayacak ve tavır alacaktınız bence. Bende çok sorun yaşadım evliliğimin ilk aylarında kayınvalidemle, altımızda oturuyor kapıya anahtar bırakın girip çıkayım derdi, beraber yiyecez içecez derdi,halılarımı yıkamaya verirrim hemen evden eski püskü halılarını getirir evime sererdi, ay neler neler bunların hiç birine tahammül edemediğim içn hep surat astım en sonunda beni kötü ilan etti ama şükür herkes yanımda olduğu için bu tavrı uzun sürmedi mecbur benim suyuma gidiyor şimdi.
Yani demek istediğim her şey en başında olmalıydı.. Olsun geç değil

Sabredip yerinde zamanında söylemediğin herşey günü gelir öfkeyle yıkıcı bir şekilde çıkar içinden. En başında anne ben misafir istemiyorum kendi evine çağırabilirsin ama benim evime çağırma diyebilmeliydin. Ben eşimle bebeğime alışmak istiyorum bu yüzden yalnız olmak istiyorum da diyebilmeliydin. Bütün bunları kabul edip sonra görümceni şikayete arayıp teyzesiyle gereksiz laf dalaşına girmen falan bunlar hoş olmamış bence. Ne sorun varsa birebir o kişiyle çözülmeli görümcene niye şikayet ediyosun ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…