• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınbabam

Asıl onlar oğlumu benden mahrum bırakmaya çalışıyorlar. Oğlumu benden aşırı kıskanıyorlar hamileyken başladılar kıskanmaya. Kayinbabam bu çocuk sana anne demicek senin yüzüne bakmicak seni unutcak hep bana gelcek sende arkasından bakcan kalcan dedi beni çok ağlattı daha neler neler.Çocuğumu zorla kucagimdan çekip çekip aldılar, beni hep taşıyıcı anne olarak gördüler.Hala onları savunuyorsun. Geçen senede kutlayamadık 1 yaş doğum gününü, eşimle bu konudan tartıştık her sene aynı şey. Biz niye bir gün sonra veya birgün önce kutluyoz ,onlarla birgün önce veya bir gün sonra kutlansın nolcak, onların benden hoşlanması bana lazim degil ayrica, ben doğurmasam torun sahibi olamıcaklardı eşim benden ayrılmayı istemiyor çünkü
Ya ne kıskanması,ne çocuğumdan mahrum bırakma çabaları kendinizi haklı çıkarmak için denemediginiz yol kalmadı. Açık konusacam onlar o çocuğun dedesi,babaannesi istesen de istemesen de görecekler birlikte vakit geçirecekler sen ne kadar nefret etsen de. Allah o insanlara sabır versin annemlere böyle gelin gelse Allah muhafaza haddini fena bildiririm.

Arkadasim ,senin sortun kp degil esin ,
Adam dusuncesiz kafasina buyruk ,
Kp x dese nolur y dese nolu kocan ,he demedikten sonra, sen en iyisi kocasnla bir adam akilli konus

Çocukla düğüne gidemiyorsun başbaşa yemeğe nasıl gideceksin. Yok evlenme teklifimi edicek adam sana. Sevgililer gunumu. Hayır. Çocuğunun ikinci doğumgünü. Başbaşa ne ya başbaşa olacaksınız nolucak. Çocuğu ortamıza alıp mum üflerken resim bile çekilemezsiniz başbaşa neyin kalasındasın bi aile fotonuz bile olmayacak. Ne inatsin sen ya. Bi otur düşün bi kendine sor bu insanlar acaba beni niye sevmiyor diye. Belki suçlu sensindir
Düğün yerinde bir sürü akraba falan olcak. Bizim bu ilçede akraba yok rahat rahata yemeğe gidip geliyoz. Kayınbabamin bana yaptıklarını unutamiyom. Bu çocuk sana anne demicek seni unutcak senin yüzüne bakmicak, hep bana gelcek sende arkasından öylee bakcan kalcan dedi daha neler neler beni çok ağlattı. O insanlarla aynı ortam çok zor oluyor. Sevmeyin beni sorun degil.

Soruyorum size her sene kayınbabam emrivaki yapacak ve her sene aynı şey olcak napcam ben her sene her sene
Bundan sonra atık davranabilirsin. eger dogum gunu oldugu gun siz başbaşa kutlamak istiyorsaniz, diyelim seneye olan doğum günü geldi bir hafta öncesinde arayıp oğlunuzun doğum günü 3undeyse eğer biz ayın 5ine doğum günü organizasyonu yapıyoruz. 3unde bir işimiz çıktı diyip herkesi tek tek arayıp planı programı yapacaksınız kimseye bırakmadan. veya ayın 1 inde aricaksin kayinbabani biz geliyoruz yarına doğum günü organizasyonu yapalım diyeceksiniz 3unde eşimin mesaisi çıktı bu yıl atlansin istemiyorum yine hep beraber olalım diyeceksiniz. 2sinde kutlayip 3une evinizde başbaşa yine olabilirsiniz. yani siz toparlayici yönetici vasfınızi elinize alıcaksınız.

Sevmiyorsunuz kimsede zorlayamaz ama aile icinde saygi sart.
Sizin isteklerinizin oldugu gibi esinizinde istekleri olabilir. Orta yolu bulmaniz gerek.
Ustelik cidden yazinizdan nefret akiyor yemek yiycekler diye kac kere yazmissiniz. Iyi de orasi sizin eviniz oldu kadar esinizinde evi. Annesi babasi bir tas yemek yemis cok mu ?
Sevmesemde evime gelen misafiri en iyi sekilde agirlamak prensibimdir. Saskinim size karsi :KK35:

Canım yemek yapmak zorunda değilsin, yaşgünlerinde pasta kola vs olsa yeter.
Sevmiyorsan içinden gelmiyorsa da oğlun kalabalıkta daha mutlu olur öyle düşün.
Sen çocuğunla ilgilen sadece.

Ne alaka yirmi sene. 3 bucuk senelik evliyim, oğlum 2 yaşına gircek, topu topu 2 doğum günü oluyor.Hergün doğum günü kutlanmaz,o özel günde kutlanır. Biz üvey anne üvey baba gibi bir gün önce veya bir gün sonra kutlamak zorunda mıyız.. Doğum gününde ordu olmak zorunda mıyız. Çocuğu yaparken bizle miydiniz. Eşim ben oğlum yemeğe gitcektik başbaşa kutlucaz belki. Mevlüt vermeye gerek yok. Çocuğun yok anlaşılan cevap yazma.
Onunda yigeni var benim cocugum var ben cevap yazayım madem.Hep birlikte kutlanincada siz de kutlamış oluyorsunuz zaten siz dışarda beklemiyosunuz sanırım onlar doğum gününü kutlarken. Umarım bütün doğum günleri cocugunuzun hep birlikte kutlanır..:)

Ya ne olacak gidin onlarda bir doğum günü kutlayın sonrada 3ünüz özel kutlarsınız. Neden bu kadar abartıyosunuz ki. Kendinize eziyet ediyosunu vallahi. Bakın eşinizle de kavga etmişsiniz değer mi ya?

Kayinbabam bu çocuk sana anne demicek yüzüne bskmicak seni unutcak hep bana gelcek sende arkasından öylee bakcan kalcan dedi beni çok ağlattı bunları nasıl unuturum, neler çektiğimi sadece 1 konuyla bilemezsin
Kendinden nefret ettirdiyse o zaman birsey diyemem bir arada olmayi tabikide istemezsiniz . Ben de kaynana dan aşiri cekiyorum. Düsmanimin başina vermesin Allah. Sesini duysam tüylerim kalkiyor bide ev mustakil alttayim siz dşunun

Düğün yerinde bir sürü akraba falan olcak. Bizim bu ilçede akraba yok rahat rahata yemeğe gidip geliyoz. Kayınbabamin bana yaptıklarını unutamiyom. Bu çocuk sana anne demicek seni unutcak senin yüzüne bakmicak, hep bana gelcek sende arkasından öylee bakcan kalcan dedi daha neler neler beni çok ağlattı. O insanlarla aynı ortam çok zor oluyor. Sevmeyin beni sorun degil.
O öyle dedi diye öyle olmaz birde sohbet neydide adam durup dururken böyle birsey demis. Ayrı evin var fazla görmüyorsunuz insanlari. Bu olay kaçınılmaz yani vede saçma basbasiniza napicaksiniz. Iki pasta kes ye yani bunun özelliği nerde ben anlayamıyorum kusura bakma. Eşinin ailesine mesafeli olursun ama onlara torununu gostermelisin. O çocuk senin sen doğurdun annesi sensin kimsede senden alamaz. Biraz sendemi kıskanıyorsun ne. Sen çocuk üzerinden onlara ders vermeye calisma. Onlar bana zamaninda bunu dedi bende çocuğu onlara göstermiyimde görsünler gibi bi davranışın var

Öyle dedi diye,çocuğunuz size anne demiyor mu,sizi sevmiyor mu eğer öyle değil ise no problem.

Onunda yigeni var benim cocugum var ben cevap yazayım madem.Hep birlikte kutlanincada siz de kutlamış oluyorsunuz zaten siz dışarda beklemiyosunuz sanırım onlar doğum gününü kutlarken. Umarım bütün doğum günleri cocugunuzun hep birlikte kutlanır..:)
Bak oda beni dışladı çocuğum yok diye :D ben çocuğu olanlara aktarıyım madem beni adam yerine koymuyor. Demek onunda çocuğu olmasa onada böyle davranilacakti

Bak oda beni dışladı çocuğum yok diye :D ben çocuğu olanlara aktarıyım madem beni adam yerine koymuyor. Demek onunda çocuğu olmasa onada böyle davranilacakti
Aynen,çocuğundan sebep değer görüyor eşinin ailesi tarafından konu sahibi de havalarda triplerde çocuğun olmasa yüzüne bakmazlar eyy..bu arada sen bana aktar benim çocuğum var bugüne bugün hey yavrum hey..

Aynen,çocuğundan sebep değer görüyor eşinin ailesi tarafından konu sahibi de havalarda triplerde çocuğun olmasa yüzüne bakmazlar eyy..bu arada sen bana aktar benim çocuğum var bugüne bugün hey yavrum hey..
Benim çocuğum olunca görürsünüz siz :KK70: açıcam ağzımı yumucam gözümü :KK75: başbaşa romantık doğumgünü kutlayacak hanim. Bi aile fotosu bile olmayacak haberi yok anlamiyor

Benim çocuğum olunca görürsünüz siz :KK70: açıcam ağzımı yumucam gözümü :KK75: başbaşa romantık doğumgünü kutlayacak hanim. Bi aile fotosu bile olmayacak haberi yok anlamiyor
Vuracak kırbacı vuracak kırbacı.. Ama ben senden yanayım : (Çocuğun olunca gel sen ne anlarsın kayınbaba beraber kutlamak istemiş,halbuki başbaşa kutlanilmasi gereken dogum gunlerinden

Back