- 9 Ağustos 2021
- 14.977
- 50.932
-
- Konu Sahibi acinasibirgirl96
Bence kimse kimsenin ne yaşadığını tam olarak bilemez . Eminim sana vicdansız diyen bir çok insan bu durumda senden çok daha önce yorulur bikardi. Bır şeyleri yaşamadan sen çok kötüsün diye yaftalamak kolay oluyor . Evliliğiniz çok kötü zamana gelmiş eşiniz de çok darbe almış şimdilik lütfen çocuk düşünme . Sen çalışıyorsun diye eşin de sana yardım ediyor evde kalırsan belki yüklerin ve sorumlulukların daha çok artabilir . Kendini insanlsra kanıtlamaya çalışma boşver .Haklsıınız ama yoğun çalışma hayatında birde evde misaifr ağırlamak zorlayıcı oluyor vicdanımdan gram şüphem yok ben bu konuda rahatım çünkü en basitinden düğünümü 1 yıl erteleyecek kadar büyük fedakarlıklar yaptım bu süreçte eşimle ağlayıp yas tuttum psikolojisi çökük baba oğulu kendine getirmek için neler yaptım ama altı ayın sonunda artık yorulduğumu ve bu evliliğin mutsuz ilerlemesini istemediğimi fark ettim ondan belki bu durumu yaşayan ablalarım vardır diye fikir almak zorunda kaldım ben eşim annesi hasta diye ilk 6 ay eşime hiç bir şey demeden gönderdim arkasından ağladım yalnız kaldığım için günlerce bakımına çoğu zaman kendimde gittim baktım hatta evliliğimin 2 ayında benim evime geldiler 1 ay hem kv hem kp baktım kv min ayakları ödem tutardı ben onlara günlerce masaj yaptım burada beni vicdansızlık ile suçlayanların kaçı 2 aylık evliyken bunları yapar VİCDANSIZLIK adı altında yapılan yorumlara cevabım budur.
Bende çok üzüldüm adama.. esinize kızmayın. Hayat hersey getiriyor. Adam iyi niyetli bence.Ailem bu konuda kp me üzülüyor bir kere iftara çağırdım annemleri dedim o da gelsin babamla araları iyidir gelirken ekmek al dedik iftara 45 dk varken annem camdan onu gelirken görmüş durmuş bir an ve evin biraz ötesindeki banka gidip oturmuş beklemiş iftara az zaman kala geldi annem de bu davranışını o da size yük olmak istemiyor ailenlediye yorumluyor yani
Hayır olmaz iyi günde kötü günde dediğimiz için kötü birşey oldu diye ömür boyu sorumluluk almaliyiz . Hiç güzel birşey yaşamaya hakkı yok şu an konu sahibinin . Akşama kadar işe gidecek akşam mecbur ağırlayacak niye iyi günde kötü günde dedi . Surda kaç kişi haftada üç gün kayınbaba ağırlıyor bilmiyorum . Kız yazık iki aylık evliyken kayinvaliceye de bakmış . En iyisi işten çıksın kayinbabayi eylesin . Vicdansızlik yapmasinYa ben 25 yaşında anca gezmeyi biliyordum. Kim ister allah aşkına böyle birşeyi yeni evliyken oldukça zor
DENEYECEĞİM UMARIM ARAMIZDA BÜYÜK AŞILMAYACAK TARTIŞMALAR ÇIKMAZ AMA BAŞKA ÇAREM DE KALMADISizinde sınavınız buymuş evliliğinizde. İlla ki birşeyler oluyor. Üzülmeyin.
Dediğim gibi çözümü çok basit tüm yemek işini eşinize yükleyin babası geldiğinde zaten kendi vazgeçecek. Konuşarak anlamayan erkeklere maalesef irregal yollar gerekiyor ki zaten eşiniz normalde de yemek yapmak zorunda.
Bunun da bir sonu olmalı görev olarak üstlenmediğinizi kırmadan söyleyin.
BEN 2 AYLIK EVLİYKEN 1 AY EVİMDE BAKTIM KV ME AYAKALRINA MASAJ YAPTIM EMİN OLUN HERŞEYİN FARKINDAYIM AMA GEZMEYE TOZMAYA GÜCÜ OLAN KP MİN YEMEĞE GELİNCE BU HALLERİ BENİ YORDUHalamın birini kanserden kaybettim ve diğer teyzem şu an dördüncü evrede. O ailenin ne yaşadığını biliyorum çünkü. Düşmanımın başına dilemeyeceğim bir hastalık ve süreç. Burada kocanın annesi yakalanmış. Kocasının bile tam atlattığını düşünmüyorum. İleride kendi annesi babası hastalansa bu zamanlar gelir aklına. Durduk yere yıpranmaya gerek yok bence bu nedenle
ben çok fedakar bir annenin kızı olarak büyüdüm bu vicdanımda hep annmeden geliyor kızıyorum içten içe niye beni böyle yetişridi hiç bir şeye hayır diyemez oldum diye eme mesela eltim ailesi ile büyümemiş biri bunlar umurunda değil onunYa ben 25 yaşında anca gezmeyi biliyordum. Kim ister allah aşkına böyle birşeyi yeni evliyken oldukça zor
gerçekten bazı insanlara çok bencil geliyor belki ama ben eşimi 4 yıl bekledim ve çoğu özel zevkimizi evlenince yaparız dedik haramdan uzak durduk v tesettürlüyüm eşimle evlilik özgürlük yaşamak istedim ama şimdi de bu durum var
Adamın amacı yemek değil zaten neden anlamıyorsunuzBEN 2 AYLIK EVLİYKEN 1 AY EVİMDE BAKTIM KV ME AYAKALRINA MASAJ YAPTIM EMİN OLUN HERŞEYİN FARKINDAYIM AMA GEZMEYE TOZMAYA GÜCÜ OLAN KP MİN YEMEĞE GELİNCE BU HALLERİ BENİ YORDU
hizmeti kastetmedim aslında ...eşi babasını yada annesini eve gelmesini istemeye bilir "isten yorgun geliyorum uzanıp yatamıyorum anan baban yüzünden" diyebilir ,diyenler de var malesefKendi anne babasına birşey olsa zaten yine kendisi yapacak eşi yapmaz ki..
18 senelik evliyim nerdeyse ben halen istememYa ben 25 yaşında anca gezmeyi biliyordum. Kim ister allah aşkına böyle birşeyi yeni evliyken oldukça zor
gerçekten çok zor günler yaşadım ama işte bir noktada patlar ya insan işte b en patladım farkındaysanız ilk konum zaten içinden çıkamadım çünkü buraya yazdımHayır olmaz iyi günde kötü günde dediğimiz için kötü birşey oldu diye ömür boyu sorumluluk almaliyiz . Hiç güzel birşey yaşamaya hakkı yok şu an konu sahibinin . Akşama kadar işe gidecek akşam mecbur ağırlayacak niye iyi günde kötü günde dedi . Surda kaç kişi haftada üç gün kayınbaba ağırlıyor bilmiyorum . Kız yazık iki aylık evliyken kayinvaliceye de bakmış . En iyisi işten çıksın kayinbabayi eylesin . Vicdansızlik yapmasin
Çok yanlış yere yazmışsın . Şimdi burda bir konuda linçlenmeye başlanırsa devamı gelir bir o vurur bir bu vurur . Şeytanmişsiniz gibi davranırlar . Karşıdaki insanın "insan" olduğunu bazen bencil olabileceğini ,nefes almaya ihtiyacı olabileceğini unutuyorlar . Siz takmayın haklısınız . Sürekli başkalarını düşünerek yaşayamıyoruz hepimizin bazen ben demeye hakkı var . Siz zaten görevlerinizi yapıyorsunuz . Yazık o adamı yalnız bırakmayın çözümu basit dediğim gibi bir gün geliyorsa yemeğini yollayın bazen eşinize söyleyin o gitsin ablası gitsin diğer kardeşler eşit sorumluluk alsın . Her ne olursa olsun sadece sizin babanız veya szin sorumluluğunuz değil .gerçekten çok zor günler yaşadım ama işte bir noktada patlar ya insan işte b en patladım farkındaysanız ilk konum zaten içinden çıkamadım çünkü buraya yazdım
teşekkür ederim beni anladığınız için tavsiyelerinizi uygulamaya çalışacağımÇok yanlış yere yazmışsın . Şimdi burda bir konuda linçlenmeye başlanırsa devamı gelir bir o vurur bir bu vurur . Şeytanmişsiniz gibi davranırlar . Karşıdaki insanın "insan" olduğunu bazen bencil olabileceğini ,nefes almaya ihtiyacı olabileceğini unutuyorlar . Siz takmayın haklısınız . Sürekli başkalarını düşünerek yaşayamıyoruz hepimizin bazen ben demeye hakkı var . Siz zaten görevlerinizi yapıyorsunuz . Yazık o adamı yalnız bırakmayın çözümu basit dediğim gibi bir gün geliyorsa yemeğini yollayın bazen eşinize söyleyin o gitsin ablası gitsin diğer kardeşler eşit sorumluluk alsın . Her ne olursa olsun sadece sizin babanız veya szin sorumluluğunuz değil .
Siz kv bile eve alıp bakmışsınız hemde yeni evliyken insanlara tabikii acıyıp merhamet edin ama açımaninda merhametinde sonu yok. Siz agirladikca öteki kardeş zaten üstüne alınmaz. ilerki surectete kp size alışkın diyip işin içinden cekilecekler . Eğer gezmeye gidiyorsa ev işinide yemegide yapar .bu kadar alistirmayin biraz kendi haline bırakın yavaş yavaş toparlansin . Bence bu sure yemekte yapmayın yetisemiyorum diyin akşamları yumurta kırıp yiyin ben yalnız yaşıyorum haftada 5 gün çalışıyorum ama genede yetişemiyorum .bu gün cumartesi innain sabah uyandim bir yumurta yedim hala yatiyorum .çünkü dinlenemiyorum. Bazen yemekten bazen temizlikten fedakarlik yapıp hayatta kalmaya çalışıyorum .herkesin psikolojik ve fiziksel dayanıklılığı farklı ben yetişemiyorum .gerçekten çok zor günler yaşadım ama işte bir noktada patlar ya insan işte b en patladım farkındaysanız ilk konum zaten içinden çıkamadım çünkü buraya yazdım
Gerçekten yazık diyorum sadece yazıkAilem bu konuda kp me üzülüyor bir kere iftara çağırdım annemleri dedim o da gelsin babamla araları iyidir gelirken ekmek al dedik iftara 45 dk varken annem camdan onu gelirken görmüş durmuş bir an ve evin biraz ötesindeki banka gidip oturmuş beklemiş iftara az zaman kala geldi annem de bu davranışını o da size yük olmak istemiyor ailenlediye yorumluyor yani
düşünün ben 6 gün full çalışan biriyim galiba artık yemek konusunda zorlandığımı gösterip daha kolay şeylere kahvaltılık türüne kaçarsam anlar o da inşallahSiz kv bile eve alıp bakmışsınız hemde yeni evliyken insanlara tabikii acıyıp merhamet edin ama açımaninda merhametinde sonu yok. Siz agirladikca öteki kardeş zaten üstüne alınmaz. ilerki surectete kp size alışkın diyip işin içinden cekilecekler . Eğer gezmeye gidiyorsa ev işinide yemegide yapar .bu kadar alistirmayin biraz kendi haline bırakın yavaş yavaş toparlansin . Bence bu sure yemekte yapmayın yetisemiyorum diyin akşamları yumurta kırıp yiyin ben yalnız yaşıyorum haftada 5 gün çalışıyorum ama genede yetişemiyorum .bu gün cumartesi innain sabah uyandim bir yumurta yedim hala yatiyorum .çünkü dinlenemiyorum. Bazen yemekten bazen temizlikten fedakarlik yapıp hayatta kalmaya çalışıyorum .herkesin psikolojik ve fiziksel dayanıklılığı farklı ben yetişemiyorum .
Ben sizin gerçekten artık yetişememenizi anlıyorum suçlu ya da vicdansız bir insan değilsinizteşekkür ederim beni anladığınız için tavsiyelerinizi uygulamaya çalışacağım
gerçekten çok zor günler yaşadım ama işte bir noktada patlar ya insan işte b en patladım farkındaysanız ilk konum zaten içinden çıkamadım çünkü buraya yazdım