- 18 Şubat 2022
- 2.134
- 3.525
- Konu Sahibi acinasibirgirl96
Eşine pilavı o yapsın demişsiniz de ben pilav bile yapacağını sanmıyorum. Sorun zaten bu burada. 2 günden hariç görümceye de gidiyor, temizliğini hiç yapmıyor. Çocuklarından bekliyor. Çalışan çocuğuna daha da yük oluyor. Bana bu bakım işlerinde muhtaç olan erkekler ve yemek yemeye gelsin babam diyip hiç yemek yapmayı bilmeyen erkekler garip geliyor. Birsürü tarif var internette. Yapmayanı dövüyorlar. Bilmiyorum ben kendi ailemde de eşimin ailesinde de görmedim bunu. Annem daha yaşlı olmasına rağmen herşeyini yapıyor. Yapamazsa yardımcı alıyor. Kp keza öyle. Biz marketini yapalım diye yalvarsak istemez. Bana garip geliyor.eşi de yemek yapsın ,neden yemeği sadece kadınlar yapıyor ki çok saçma... birlikte girilir mutfağa... sohbet ede ede yapılır otulur yenilir afiyetle .kocasına söylesin konu sahibi ?
kayınpeder maksimum 2 gün geliyor yalnız,diğer günler başının çaresine birşekilde bakabiliyor demek ki. zaten açlıktan ölecek değil mevzu yemek değil öyle olsa konu sahibi bir anı anlattı yemeğe davet ettiğinde önceden gelip oturmamış tam yemek saatinde gelmiş yemiş kalkmış... yani konudaki kayınpeder çöreklenenlerden değil ...
kayınbabasına bakmıyor ki kendilerine yemek hazırlarken haftada en fazla 2 gün 1 tabak fazla tabak koyuyor ,kayınbabasına bakan biri yok ki ? eşi bakıyor zaten eve sadece yemeğe eşlik için çağırıyorlar
Bankta oturmasına bende üzüldüm ama belki yorulmuştur ya da başka birşey. İyi bir amca fakat bana yine de düşüncesiz geldi.
Yemeğe eşlik için çağırıyorlar da belirli günler olunca sorumluluğa giriyor ve bunu bir gün yapmasın konu sahibi dünyanın en kötüsü olacağına eminim. Ayrıca o olmasa belki daha basit şeyler yapacak ama ben kendi annem bile gelse basite kaçamıyorum mesela.
Ve eminim ki giderek de artacak bu sorumluluk. Bugün 2 gün yarın 3 e 4 e çıkar. Bence konu sahibi evine birkaç kez yemek götürse bile hemen bırakmalı. Bu sefer de görevi o olacak çünkü. Bende bir kez kv min evini temizledim. Kaynım birdaha gelmeyince söylenmeye başlamıştı. O da çağırıp yemek yemek ister bizde öyle bir karakter. Kp gibi değil. Az çok belli yolun nereye gittiği.