kayınbabam hep bizimle çaresizim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında dünden beri bunu yazıyoruz fakat yoruma yorum yapılıp bambaşka bir hale getiriliyor
Insana istemediği bir şeyi yapamak eziyettir iskencedir...adama melek olsa gize batar dedim dün
Illa ne olucak bak deniyor ve eşinin öyle yada böyle bu duruma bir çare bulması gerekiyor dedim
Yoksa evliliği yuvası bizulucak dedim fakat farklı farklı alıntılar yapılır vicdansız doğru okudun mu tada sacmaladinlar dendi
Herkesin vicdan anlayışı farklı demek ki . Bence de konu sahibine yapılan vicdansizlik . Sevişecek misin diye dalga geçilip duruluyor evlenmeden önce yasayamadim dediği için . Sanki ülkedeki kadınların nasıl baskıyla yaşandığı bilinmiyor . Bu yuva dağılmaz . Konu sahibi oturur bu babaya ömür boyunca bakar ağzını açmıyor çünkü . Yaşlıya ne zaman bakılır elden ayaktan düşünce eli ayağı tutan adamı bebek gibi beslemenin mantığı yok . Haftada bir agirlarsin iki haftada bir agirlarsin yemeğini yollarsin gelin olarak bu .

önceki yorumlarda da konuş kocanla da böyle düşündüğünü görüp boşasın seni diyenler oldu vb. e konuş konuş karşı taraf anlamıyor boşasın beni bende kurtulayım o da demi
Burdaki baskıya bakarak beni boşarsa yazdıkları için mi korktun . Vala artık sende psikolojik bunalıma girip bu evliliği devam ettirmezsen demek ki bu arkadaşlar da vebali alacaklar buyursun alsinlar. Çok vicdanlı arkadaşlarımız . Sen onlara bakma hiç biri senin kadar kayınbaba agirlamiyor kırk yılda bir görüyorlar uzaktan atıp tutuyorlar. Eşin seni anlamıyorsa sen onu boşa . Böyle giderse ne evliliğin olacak ne hayatın çünkü .

konuyu mirasa yorum yapan üyeler mi getirdi?kendisi yazdı tövbe tövbe.bizler adamın haline bir çözümü konuşuyorduk sadece.bence evlenmeli en doğrusu bu.
Aynen sanki biz dedik sizin miras işi ne olacak şimdi diye. Konu sahibinin kendisi yazmış ilerde vefat ettiğinde diğer çocuğuda miras isteyecek diye. Sanki biz yazdık gibi alintilanmak tuhaf.

net olsun o zaman.yemek göndereceğim ama evinde yesin desin.haftada bir günden fazla bend e yemesin desin.neden diyemiyor?asıl sorun orada işte.burada dedikodu yaparak ne çözülüyor?hiç bir şey
Burda millet kocam bana böyle birşey derse bosarim onu dediği için korkmuş çünkü ben yalnistayim mecbur yapmak zorundayım diye düşünüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X