- 9 Temmuz 2021
- 2.948
- 5.522
- 28
- Konu Sahibi acinasibirgirl96
Bide öneri olarak şunu soyleyecegim hani eşinizin akşam calismadigi ve sizin izinli olup denk geleceğiniz gunlerde eve genç arkadaşlarınızı çağırın belki benim gençlerin arasında ne işim var der. Şimdi düşünüyorumda yemek,temizlik dersi olmasa bile her izin günü de yaşlı bir insanla geçirmek çok sikici olur. Ya eve yasitiniz misafirleri cagirin yada siz eşinizle plan yapıp arkadaşlarınızla dışarıda buluşun . Böylece gelme demiste olmazsiniz oda zamanla anlar .
Eşinizle disrai cikacaksaniz başbaşa yapmayın skain programı bu sefer babamda gelsin diye turturr . Atıyorum eşiniz disafi çıkmak istemedi mi siz kız kıza arkadaşlarınızla program yapın arkadaş bulamazsnaiz izin gun 12 de kalkın kahvaltı yapın sinya gidin AVM gezin eve geç gelin . Otursun babasiyla .yaşınız genç kp gelmesede bu kadar evde oturmayı
Eşinizle disrai cikacaksaniz başbaşa yapmayın skain programı bu sefer babamda gelsin diye turturr . Atıyorum eşiniz disafi çıkmak istemedi mi siz kız kıza arkadaşlarınızla program yapın arkadaş bulamazsnaiz izin gun 12 de kalkın kahvaltı yapın sinya gidin AVM gezin eve geç gelin . Otursun babasiyla .yaşınız genç kp gelmesede bu kadar evde oturmayı