- 14 Nisan 2020
- 1.167
- 1.682
- 31
- Konu Sahibi Lambayapufde
Ben eşime ailesini nerede şikayet etmişim ?Tamam da siz de eşinize onun ailesini şikayet edip istemiyorsunuz. Çifte standart değil mi bu? İki kardeş kendi aralarında dertleşmeyecekler mi? Velev ki sizden şikayet etti, sonuç? Bir de eşinizin telefonunu, mesajlarını karıştırma fırsatınız olmamış ama bunu normal buluyorsunuz. İnanılmaz. Kardeşlerin arasına girmek doğru değil. Görümceniz tam olarak şunu demiş: "Karın bize karşı soğuk. Biz de onunla görüşmeyiz olur biter. Ama seni her zaman destekliyoruz." E kardeş bu. Tabii ki arkasında olacak.
Gerçekten yenge kadar önemli bir şey yok ya. Görüşmediğim amcalarımla yengelerim yüzünden görüşmüyorum. Çok sevdiğim amcamın eşi de bizleri çok seviyor. Yengeden öte teyze gibi davranıyor. Siz nasıl olursanız karşınızdaki de size karşı öyle davranır.
İki kardeş kendi aralarında bana göre dertleşmez bu konuda..Bir erkeğin karısını herhangi biri ile konuşması aşırı çirkin bi hareket bence ve ay ı şekilde eşi ile ilgili konuşan birini daha da gazlayacak cümleler kurmakta hiç hoş değil.Bu benim düşüncem elbette.Siz sizi çekiştiren insanlara karşı da umarım bu hoşgörüde olursunuz.
Mesajları karıştırma fırsatım olmadı demedim bu arada mesajlaşmamışlar dedim.Neden forumda eşinin telefonunu yeri geldiğinde kurcalayan tek kişi olamam herhalde Şifrelerimiz bile aynıdır.İnanılmayacak ne var bunda anlayamadım.
Siz yengelerinizi sevmiyorsunuz diye ben veya diğer yengeler kötü olmuyor yalnız Ben eşimin kardeşlerine bir kötülük yaptığımı düşünmüyorum.