- 29 Ekim 2015
- 1.459
- 2.782
- Konu Sahibi andromeda-80
Bunu konuma yorum yapan kimseye anlatamadım ama yine de deniyorum:) Eşime hiçbir şey söylemedim. Zaten uyuyordu öncesinde, tadını kaçırmak istemedim. Kendi içimde sinirlendim, kafamda kavga ettim eşimin ailesiyle, düşüncesiz buldum ama bu sadece kafamda idi. Konuşmam, konuşamam onlarla. Konuyu da o yüzden açtım, sakinleşeyim diye.Kusura bakmayın ama aşırı müdahale ediyorsunuz adam zaten üzülmüş mahcup olmuş kendi içinde bide ailesini böyle yargılamanız onu daha da utandırır ayrıca eğer gerçekten sıkışıksaniz masraf yapmadan cocuk buyutulebilir benimde 2. Bebegime hazırlık yapıyorum şu an alacağım bir kaç parça kıyafet bez ıslak mendil oda vs yapmayarak bunun önüne gecebilirsiniz eger ki eşiniz vermesin diye rahatsizsaniz o zaman sizin bileceginiz iş erkeğin borç vermesine engel olacak şey bi oda daha yapmak yani ekstra masraf çıkarmak
Sıkışık değiliz. Bebeğin her şeyini yaptık. Odalarını da yaptık, eşyalarını da yeniledik çocukların. Ama ailesinin eşimin durumunu, hazırlık yaptığımızı, doğum için bir bütçe gerektiğini falan düşünmeden sürekli para istemesi hoşuma gitmiyor. Bunu yaparken eşimin o an uyuyor olmasını umursamamaları, hiç mahcup olmayıp talimat verir gibi paraya ihtiyaçları olduğunu söylemeleri sinir ediyor beni. Yoksa 3 bin- 5 bin değil mesele. Karşılarındakinin de bir insan olduğunu, onun da bir hayatı olduğunu umursamamaları.