- 29 Ekim 2015
- 1.459
- 2.782
- Konu Sahibi andromeda-80
Nasıl bir egonuz varsa her şeyin en doğrusunu kendinizin bildiğini sanıyorsunuz. Bence siz tedavi olun. Sizden öğrenecek -deyim dahil- hiçbir şeyim yok benim. Öğrenin diye yazdım nasıl bir cümledir? Kendinizi ne sanıyorsunuz acaba? İroniyi de en çok siz biliyorsunuz demek. Aklımda tutarım:) Benim yaptığım -ironiyi- anlamadığınız için onun ironi olduğunu da anlamamışsınız, çok normal.Ben de öğrenin diye deyim olduğunu belirttim zaten :) İroninin ne olduğunu da bilmiyorsunuz galiba, yaptığınız şey ironi değil çünkü. Aynı sinirini eşinizi üzen herkese gösteriyor musunuz? Eşiniz patronuyla tartışsa gelse arayacağım bu patronu eşime nasıl böyle der diye sinirlenip uykusuz kalıyor musunuz? Arkadaşı eşinize ters bir laf etse gelse size anlatsa yükseliyor musunuz yine aynı böyle? Ben meselenin eşinizin üzülmesi, kendini kötü hissetmesi vs olduğunu asla düşünmüyorum. Bütün mesele başlıkta da belirttiğiniz gibi eş ailesinden nefret etmeniz. Ayrıca alttan alttan bana laf sokmaya çalışmanıza gerçekten hiç gerek yok :)
Eşimi ya da ailemden herhangi birini üzen her kim olursa olsun sinirlenirim. Patron, aile, sokaktan geçen yabancı, trafikteki densizin birisi olması farketmez. Kimseyle de tartışmadım şimdiye kadar. Uzak durmayı tercih ederim.Bazen çok sinirlenince tartıştığımı hayal ederim ama yapmam. Çünkü o tartışma beni daha çok gerer, hiçbir şeye fayda sağlamaz. Hayatımızı olumsuz etkileyen insanlardan hoşlanmam. Onların verdiği negatif enerjiden de kaçarım. Sizden de hoşlanmadım. İçinizdeki kibiri gidin başkasına kusun. Sizi ciddiye alan, sizden bir şeyler öğrenmek isteyen insanlar varsa onlara öğretin ne öğretecekseniz. Çocuk yok sizin karşınızda.