- 2 Temmuz 2023
- 8.435
- 23.248
- Konu Sahibi bikahvebikitap
28 yasindasiniz (ocak 2024)
6 yillik evlisiniz.
10 yillik sevgililigin üzerine evlenmissiniz.
Cocuklariniz 3 ve 1 yaşında
Mayis 2024'te 3.ye 3 aylik hamilesiniz. Nasil oluyorsa diğerleri 5 ve 2.5 yasina geliyor bi anda? Yasiniz da 32 oluyor nasil buyuyorsunuz bu hizda anlamadim?
Mayis 2024 konunuz kapalıydı alinti yapamadım
Bir yerde okul öncesi mezunusunuz, baska yerde tarih ogretmenisiniz, ustteki linkte tarih ogretmenisiniz, alttaki alintida okul oncesi ogretmenisiniz.
Neyse hadi taninmamak icin profil uyduruyorsunuz diye dusunmek istiyorum ancak dogumunuza 2 hafta varsa gidin yatin uyuyun, uykuya çok ihtiyaciniz var.
Ortadaki maddi yalanda maasi gec odenen eşmis bu arada, yani adam utanmis anladigim kadariyla? (Ben burayi yanlis mi anladim emin degilim?)
Adami sevmiyorsunuz, sevildiginizi hissetmiyorsunuz, yine bir baslikta yazdiginiza gore online satis yapiyorsunuz, ailenizin durumu iyi sizi kimseye muhtaç etmezler.
Eee siz niye harekete gecmiyorsunuz, ben hic anlamadim?
6 yillik evlisiniz.
10 yillik sevgililigin üzerine evlenmissiniz.
Cocuklariniz 3 ve 1 yaşında
Bazılarınız belki bu da sıkıntı mı diyecek ama yine de çevremden kimseye anlatamadığım için yazmak istiyorum. Hayatımda mutsuz olduğum kendimi kendimi kötü hissettiğim tek şey kocam. 6 yıldır evliyiz 2 de çocuğumuz var 10 yıllık sevgililiğin ardından evlendik. Çocuklarımız biri 3 biri 1 buçuk yaşında.
28 yaşındayım sizce bunlarla mı yetinmeliyim yani ilgi görmek bir güzel söz duymak gözümün içine bakarak dinlemesini anlamasını istemek suç mu ?
Mayis 2024'te 3.ye 3 aylik hamilesiniz. Nasil oluyorsa diğerleri 5 ve 2.5 yasina geliyor bi anda? Yasiniz da 32 oluyor nasil buyuyorsunuz bu hizda anlamadim?
Mayis 2024 konunuz kapalıydı alinti yapamadım
Bir yerde okul öncesi mezunusunuz, baska yerde tarih ogretmenisiniz, ustteki linkte tarih ogretmenisiniz, alttaki alintida okul oncesi ogretmenisiniz.
Aslında çalışmak isterim okul öncesi mezunuyum bahane de değil aslında durumlar böyle bir kaç kez konusunu açtım destek çıkan olmadı cocuklar konusunda bakıcı da şuan ben tercih etmem
Neyse hadi taninmamak icin profil uyduruyorsunuz diye dusunmek istiyorum ancak dogumunuza 2 hafta varsa gidin yatin uyuyun, uykuya çok ihtiyaciniz var.
Ortadaki maddi yalanda maasi gec odenen eşmis bu arada, yani adam utanmis anladigim kadariyla? (Ben burayi yanlis mi anladim emin degilim?)
Adami sevmiyorsunuz, sevildiginizi hissetmiyorsunuz, yine bir baslikta yazdiginiza gore online satis yapiyorsunuz, ailenizin durumu iyi sizi kimseye muhtaç etmezler.
Eee siz niye harekete gecmiyorsunuz, ben hic anlamadim?